ΤΑΥΡΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

Ταύρε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψή σου για το 2024

Λίνα Χαμπιλίδου
ΤΑΥΡΟΣ 2024: Ετήσιες Προβλέψεις

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το γεγονός ότι έκλεισες τους λογαριασμούς σου με τις εκλείψεις, από πέρσι και καμία δεν γίνεται στον δικό σου άξονα είναι από μόνο του ανακουφιστικό αρκετά. Οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του έτους πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού/Ζυγού. Πιο συγκεκριμένα η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25/03 σε πιάνει γερά, εάν είσαι γεννημένος/η στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ η Ηλιακή, επίσης, στο ζώδιο του Ζυγού στις 02/10, εάν είσαι στο τέλος του 1ου δεκαημέρου με αρχές 2ου. Η Ηλιακή 08/04 στον Κριό σε αφορά , εάν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Πιο light είναι τα πράγματα, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, αφού καμία δεν πραγματοποιείται στο δικό σου δεκαήμερο. Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν θα έχουν να κάνουν με την ψυχική και σωματική σου υγεία, την καθημερινότητα σου, αλλά και τα άγχη και τις φοβίες που μπλοκάρουν την εξέλιξή σου. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να βγάλεις από τη ζωή σου όλα όσα σου κάνουν κακό και σε πάνε πίσω και να κάνεις αλλαγές που θα αποδειχτούν σωτήριες, αν και δύσκολες, στα εργασιακά σου και τις συνήθειες σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18/09 στους Ιχθύς θα σε επηρεάσει, εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντας εξελίξεις και αλλαγές στον φιλικό σου κύκλο, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους και τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον.

Ο Πλούτωνας από τις 21/01 που θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο θα αρχίσει να επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σου, ωστόσο τις αλλαγές που έρχονται θα τις νιώσεις πιο έντονα, μόνο εάν είσαι στην πολύ αρχή του ζωδίου. Στις 02/09 θα είναι και πάλι στον Αιγόκερω ανάδρομος και εάν είσαι γεννημένος/η τις τελευταίες τελευταίες μέρες του ζωδίου, έρχεται να σε «επιτηρήσει» σε θέματα που έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις, επαγγελματικά σχέδια, σπουδές ή με το εξωτερικό. Μάλλον θεωρεί πως ένα ακόμη χτύπημα σε αυτόν τον τομέα θα το αντέξεις.

Ο Κρόνος για όλο το 2024 θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον 11ο οίκο σου έρχεται να βάλει τάξεις στις φιλίες σου και εάν κάποιες δεν αξίζουν και τόσο μάλλον θα διακοπούν. Μην φοβάσαι διόλου για τους πιστούς σου φίλους, είναι δοκιμασμένοι και παντός καιρού. Επιπλέον εάν τώρα ξεκινήσει μία φιλία θα έχει πολύ γερές βάσεις και διάρκεια στο χρόνο. Θα φτάσει μέχρι και τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, το οποίο δεκαήμερο πιάνει δύο φορές, αφού θα το ξαναπεράσει μία βόλτα κατά την αναδρομή του που ξεκινάει στις 29/06 και θα κρατήσει μέχρι και τις 15/11. Τέτοιου είδους θέματα ακόμη δεν σε αφορούν, εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο..

Τον Δία θα έχεις συντροφιά και φέτος στο ζώδιό σου μέχρι και τις 25/05. Οι μοναδικοί Ταύροι που χάνουν αυτό το προνόμιο είναι όσοι έχουν γεννηθεί μέσα στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου. Στους υπόλοιπους θα παρέχει μία προστασία σε όλα όσα επιχειρήσουν να κάνουν, αν και πολλές φορές φαίνεται πως θα σπαταλήσουν την τύχη τους ή λόγω βολέματος δεν θα φτάσουν τόσο ψηλά, όσο θα μπορούσαν. Ωστόσο, υπάρχει και μία μερίδα που θα χάσει την μπάλα, λόγω πλεονεξίας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην τα περιμένεις όλα από την τύχη σου. Από τις 26/05 που περνάει στους Διδύμους σου δίνει μεγάλο αβαντάζ σε οικονομικά ζητήματα, αν ανήκεις στο 1ο ή 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, και προφανέστατα θα έχεις ένα σωρό ευκαιρίες να μαζέψεις χρήμα, αλλά παράλληλα η γενναιοδωρία σου και η ροπή σου προς την καλοπέραση και τις απολαύσεις μπορείς να σε κάνει σπάταλο/η. Μόνο όταν θα φτάνεις σε οριακό σημείο, θα σκέφτεσαι την ασφάλειά σου και θα μαζεύεσαι. Καλό είναι πάντως να μην παίζεις με τη φωτιά. Πιο ευνοημένοι/ες είναι οι γεννημένοι/ες το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς εκεί γίνεται η αναδρομή του, που κρατά από τις 09/10 έως το τέλος του χρόνου.

Ο Άρης στον Υδροχόο από 13/02 έως 22/03 θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις στο χώρο της δουλειάς σου και να πιάσεις από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί για να ανέβεις επαγγελματικά και να καταξιωθείς. Όσο πιο μεγάλο το ρίσκο, τόσο περισσότερο θα σε εξιτάρει. Βέβαια, όλο αυτό έχει και τις αρνητικές του πλευρές, αφού δεν θα σου είναι καθόλου εύκολο να συνεργαστείς με τον οποιοδήποτε γιατί θα θέλεις να το παίζεις γενικός διευθυντής και να βγαίνεις σε όλα μπροστά. Στο δικό σου ζώδιο θα βρίσκεται από 09/06 έως 19/07 και θα σε ατσαλώσει σε προσωπικά ζητήματα, ενώ παράλληλα θα σου βγάλει τον πιο μαχητικό σου εαυτό. Επειδή κιόλας θα έχεις πρόσφατες τις αναμνήσεις από τα καλά του Δία, δεν θα κολλάς πουθενά όταν πρόκειται για κάποιον/α ή κάτι που θέλεις να διεκδικήσεις. Αν κιόλας είσαι του 3ου δεκαημέρου, που σε πιάνει και ο Ουρανός, τότε θα φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Από τις 04/11 και μέχρι το τέλος του χρόνου θα τον έχεις μες στο σπίτι σου κυριολεκτικά, στον Λέοντα, αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου και μάλιστα θα σου κάνει αρμένικη βίζιτα, καθώς από τις 07/12 θα γυρίσει ανάδρομος. Μην βιαστείς, λοιπόν, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε οικογενειακά θέματα, μην κλείσεις οριστικές συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σου και προς θεού μην ξύνεις τα νύχια σου για καβγά με την υπόλοιπη οικογένεια όλη την ώρα. Πάρε το χρόνο σου να επανεξετάσεις τα πράγματα.

Η Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σου σε ερωτικά θέματα, αλλά και για συνεργασίες από 29/04 έως 22/05 που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, αλλά και το διάστημα 23/09 έως 16/10 που θα βρίσκεται απέναντι σου στον Σκορπιό. Χαρούμενες στιγμές, φλερτ και ρομαντικά συναισθήματα θα σε κεράσει και όσο θα βρίσκεται στον 5ο οίκο στην Παρθένο (05/08-28/08). Από τον Υδροχόο (16-02-10/03) θα σε βοηθήσει αρκετά σε θέματα δουλειάς και καριέρας, ενώ το σπίτι σου παίρνει σειρά όταν θα είναι στον Λέοντα (11/07- 04/08). Για οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να περιμένεις να πάει στους Διδύμους (23/05-16/06) ή στον Τοξότη (17/10-10-10/11).

Από τις τρεις αναδρομές του Ερμή η πιο σημαντική για εσένα είναι αυτή στο ζώδιο της Παρθένου (05/08- 29/08), ειδικά εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Εκείνες τις μέρες μπορείς να περιμένεις μία ερωτική επανασύνδεση, αλλά και να φτιάξουν τα πράγματα σε μία αισθηματική σου σχέση, που δεν θέλεις να τελειώσει άδοξα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved