Αυτόν τον τοξικό άνθρωπο πρέπει να αποβάλλεις από την ζωή σου το 2023

Πέταξέ τον έξω από τη ζωή σου μια και καλή!

Αυτόν τον τοξικό άνθρωπο πρέπει να αποβάλλεις από την ζωή σου το 2023

Το 2023 πρέπει να είναι μια χρονιά αλλαγών για σένα! Ένα έτος κατά το οποίο θα είσαι ένας άλλος άνθρωπος, απαλλαγμένος/η από τοξικά πρόσωπα που σου έκαναν κακό και σε πηγαίναν πίσω. Δες τη ζωή σου με άλλο μάτι και δώσε προτεραιότητα σε σένα και στην καλή ψυχική σου υγεία. Μην αφήνεις κανέναν να σε βασανίζει και να σε χειραγωγεί. Πάρε το πάνω χέρι και διώξε κάθε αρνητική ενέργεια μακριά σου!

ΚΡΙΟΣ

Αν υπάρχει στην ζωή σου κάποιος που προσπαθεί να μειώσει εσένα και να υποβαθμίσει όσα έχεις πετύχει ως τώρα ή θα πετύχεις, τότε πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από τη ζωή σου. Να πάει στον αγύριστο!

ΤΑΥΡΟΣ

Διώξε μακριά σου κάθε άνθρωπο που προσπαθεί να σε καταπιέσει, να σε επικρίνει και να σου επιβάλλει τα θέλω του και το πρόγραμμά του. Μπορείς να αποφασίζεις εσύ για τη μέρα σου και τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν μιλάς και δεν σε «ακούνε», αν υπάρχει άτομο στην ζωή σου, είτε στην ερωτική είτε στην επαγγελματική, που δεν νοιάζεται για όσα έχεις να πεις, τότε θα πρέπει να πάρει άμεσα πόδι και να κόψεις κάθε επαφή και επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στη ζωή από την αχαριστία. Αν εσύ δίνεις και δίνεις και όσα κάνεις δεν αναγνωρίζονται και δεν παίρνεις την εκτίμηση που πρέπει, τότε θα πρέπει να κόψεις όλους τους δεσμούς με τους αχάριστους στην ζωή σου και να προχωρήσεις παρακάτω.

ΛΕΩΝ

Είσαι εκ φύσεως ηγέτης. Παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Αν γύρω σου έχεις ανθρώπους που συνέχεια σε επικρίνουν ή σε αμφισβητούν για όσα κάνεις, τότε καλό είναι να τους απομακρύνεις και να συνεχίσεις μόνος/η τον δρόμο που εσύ επιλέγεις να βαδίσεις. Σε κρατάνε πίσω και δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ως άνθρωπος είσαι εργατικός και τελειομανής. Όμως, αν γύρω σου έχεις κάποιον/α που είναι τεμπέλης/α και επειδή εκείνος/η βαριέται να ασχοληθεί με ένα θέμα, προσπαθεί να σε κάνει κι εσένα τσαπατσούλη/α, τότε πρέπει να φάει άκυρο και να πάρει πόδι από τη ζωή σου. Εσύ ό,τι αναλαμβάνεις, το κάνεις σωστά. Οι προχειροδουλειές είναι για άλλους.

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΖΥΓΟΣ

Κανένας εγωκεντρικός τύπος δεν πρέπει να έχει θέση στη ζωή σου. Κάνεις χατίρια, λες σε όλους "ναι" και δίνεις μεγάλη σημασία στους άλλους, αλλά ένας τύπος σαν αυτόν, δεν αξίζει την προσοχή σου και να είναι στη ζωή σου. Μην επιτρέπεις να σου «στραγγίζει» την ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζήλια είναι πολύ άσχημο πράγμα και μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή. Αν έχεις λοιπόν δίπλα σου ανθρώπους που σε αντιμετωπίζουν με ζήλεια και κακία, τότε πρέπει άμεσα να απαλλαγείς από εκείνους για να γλιτώσεις. Είναι άκρως τοξικοί και «δηλητηριώδεις».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσεχε πολύ τις κριτικές που δέχεσαι και προσπάθησε να φιλτράρεις ποιος στις κάνει. Δεν είναι όλες με καλή πρόθεση. Αν υπάρχει κοντά σου άτομο που σου "τη λέει" συνέχεια και σε κριτικάρει με το παραμικρό για ό,τι κάνεις, πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να μειώνει τη χαρά σου και τις επιτυχίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διώξε μακριά σου κάθε τοξικό άνθρωπο που κατηγορεί εσένα για τα λάθη του και δεν αναλαμβάνει ποτέ εκείνος τις δικές του ευθύνες για όσα έχουν γίνει ή του έχουν συμβεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε κυνικός τύπος που προσπαθεί να σε κρατήσει πίσω, πρέπει να φύγει από την ζωή σου. Δώστου πόδι μια και καλή και βρες την υγειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Νάρκισσοι ή βίαιοι χαρακτήρες που «τρέφονται» από τα δικά σου αισθήματα, πρέπει να φύγουν μακριά σου. Προστάτευσε τον εαυτό σου και ξαπόστειλέ τους μια για πάντα! Μείνε μόνο με αυτούς που σε εκτιμούν και σε σέβονται.

Σε γενικές γραμμές, το 2023 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης σου

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved