Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες για το 2023

Θα σου πουλήσουν τρελό παπά…

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες για το 2023

Πρόσεχε πολύ γιατί αυτά τα ζώδια μέσα στο 2023 θα έχουν την τάση να φλομώνουν τους γύρω τους στο ψέμα. Θα είναι επιρρεπή στο να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των άλλων και να τους ξεγελούν. Παίρνουν επάξια τον τίτλο του "Πινόκιο 2023". Έχε λοιπόν το νου σου, αν συναναστραφείς με ένα από τα τρία ζώδια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω:

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είμαστε συγκεκριμένοι επειδή δεν θέλουμε να πάρει η μπάλα όλους τους Ταύρους. Μιλάμε για όσους ανήκουν στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου τους, δηλαδή από τις 20 έως και τις 25 μοίρες. Ο λόγος που η... μύτη τους θα μεγαλώσει αρκετά μέσα στην νέα χρονιά, είναι η επιρροή που δέχονται από τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο τους. Πρόκειται για τον οίκο που έχει να κάνει με τις φιλίες, την κοινωνική ζωή, τις παρέες και την διασκέδαση μεταξύ άλλων. Οπότε, αυτοί οι Ταύροι, θα έχουν την τάση να λένε πολλά ψέματα σε φίλους και γνωστούς και να τους παραμυθιάζουν. Το θέμα είναι ότι το ψέμα μπορεί να λένε, ίσως και να το πιστεύουν κατά βάθος και να παραμυθιάζουν και τον εαυτό τους τον ίδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι που θα πρέπει να "φοβάσαι" το 2023 και θα πρέπει να τσεκάρεις ξανά και ξανά όλα όσα σου λένε, είναι αυτοί που ανήκουν στον τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και δέχονται την άμεση επιρροή του Ποσειδώνα. Για τους Παρθένους αυτούς, ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον έβδομο οίκο τους και το παραμύθι που έχουν να πουλήσουν στους σημαντικούς άλλους της ζωής τους δεν θα έχει τελειωμό. Ο οίκος αυτός έχει να κάνει με τις ερωτικές σχέσεις, το φλερτ, τον γάμο, αλλά και τις σχέσεις γενικότερα, οπότε είναι πολύ πιθανό να τους δεις να κερατώνουν, να λένε ψέματα στο ταίρι τους, να θολώνουν τα νερά με κάθε τρόπο και να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε κάθε συνεργάτη, συνάδελφο ή συγγενή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην λιθοβολείς όλους τους Σκορπιούς! Δεν θα σε φλομώσουν όλοι στο ψέμα μέσα στο 2023. Αυτούς που πρέπει να φοβάσαι, είναι αυτοί που ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και επηρεάζονται άμεσα από τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Άλλωστε ο πλανήτης αυτός βρίσκεται στον πέμπτο τους οίκο και τους κάνει να λένε διάφορα ψεματάκια στα άτομα, με τα οποία φλερτάρουν. Πρόκειται για τον οίκο που έχει να κάνει με το φλερτ, τον έρωτα και τις ερωτικές σχέσεις, αλλά οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου θα πουλήσουν τρελό παπά το 2023 σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά ζητήματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved