Τα ζώδια που είναι καλύτερο να μείνουν single το 2023

Η ερωτική τους ζωή μόνο εύκολη δεν θα είναι τη νέα χρονιά.

Τα ζώδια που είναι καλύτερο να μείνουν single το 2023

Πιο καλή η μοναξιά μέσα στο 2023 για τα ζώδια αυτά. Ίσως είναι η στιγμή που πρέπει να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τι θέλουν πραγματικά και να μείνουν μακριά από δύσκολες σχέσεις. Δεν είναι μια ευνοϊκή χρονιά για τα ερωτικά τους και θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα στον τομέα αυτό. Οπότε καλύτερο είναι να μείνουν μόνα και να είναι πιο ήρεμα, παρά να μπλέξουν σε καταστάσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά και μόνο πόνο θα φέρουν.

Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2023;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΛΕΩΝ

Ήδη ο Κρόνος από τον Υδροχόο, έφερε τα πάνω κάτω στην ζωή σου. Τον είχες στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τον γάμο και ένιωσες στο πετσί σου τι σημαίνει χωρισμός, προβλήματα, «μαθήματα» και εμπόδια. Η ερωτική σου ζωή δεν αναμένεται να είναι πιο… ανάλαφρη στο μέλλον, καθώς τον Μάρτιο του 2023, ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο, δηλαδή όπως είπαμε και πιο πάνω στον έβδομο οίκο σου και έρχεται με… άγριες διαθέσεις για σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Θα σου αλλάξει τα φώτα, θα σε κάνει να δεις τα πράγματα εντελώς διαφορετικά, να πιάσεις πάτο και να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, το 2023, μόνο όρεξη για έρωτες και για σχέσεις δεν θα έχεις...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με Κρόνο στον έβδομο περιμένεις να δεις χαρά; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αγαπητή Παρθένε, ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου 2023. Αυτό πρακτικά για σένα σημαίνει ότι θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις ερωτικές σου σχέσεις και το «εμείς». Μόνο εύκολη δεν την λες την ενέργεια του Κρόνου και το σίγουρο είναι ότι έρχεται με άγριες διαθέσεις για σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Έρχεται για να σου δώσει μαθήματα, να σε επιβραβεύσει για όσα σωστά έχεις κάνει και για να σε «τιμωρήσει» για τα λάθη και τις άστοχες επιλογές σου. Η ατμόσφαιρα γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις θα είναι βαριά και θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα και εμπόδια σε ό,τι έχει να κάνει με τα γκομενικά ζητήματα. Οπότε καλύτερα να μείνεις single και με λιγότερα προβλήματα στο κεφάλι σου, παρά να ψάχνεις την παντοτινή αγάπη, γιατί μέσα στο 2023, δεν θα την βρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Χτυπημένος» από τους πλανήτες είσαι εδώ και αρκετά χρόνια. Μια ο Ουρανός από τον Ταύρο, μια ο Κρόνος στο ζώδιό σου, λογικό είναι να έχεις αγανακτήσει. Έλα μου όμως που τα δύσκολα για σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο δεν έχουν τελειώσει ακόμα γιατί ο Πλούτωνας σε περιμένει στη γωνία. Θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου τον Μάρτιο και έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα. Θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Να φτάσεις πιο κάτω πεθαίνεις, προκειμένου να ξανανέβεις στην επιφάνεια και να είσαι άλλος άνθρωπος. Ο Πλούτωνας δεν θα σε αφήσει να είσαι μέσα στο κέφι και στην τρελή χαρά, καθώς η ενέργειά του είναι dark και δύσκολα διαχειρίσιμη. Άσε λοιπόν τους μεγάλους έρωτες για αργότερα και επικεντρώσου στον εαυτό σου και στην ψυχοσύνθεσή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι με τον Δία στο ζώδιό σου, αλλά και στον 2ο οίκο σου πέρασες και θα περάσει πολύ ωραία. Ωστόσο, οι καλές εποχές για σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα αργήσουν λίγο να ξανάρθουν. Κι αυτό γιατί ο Κρόνος θα περάσει τον Μάρτιο στο ζώδιό σου και δεν έρχεται με τόσο καλές διαθέσεις. Είναι ένας πλανήτης με εντελώς διαφορετικές ενέργειες και απαιτήσεις από εσένα. Θα σου φέρει διάφορα εμπόδια, θα σου βάλει δοκιμασίες, θα σε «τιμωρήσει» για τα λάθη και τις παραλήψεις του παρελθόντος και θα σε ανταμείψει για τα σωστά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα σε κάνει να σοβαρέψεις, να διορθωθείς, να ωριμάσεις και να δεις τα πράγματα αλλιώς. Θα είσαι πιο ψυχρός/η, δεν θα έχεις όρεξη για πολλά-πολλά και θα δώσεις προτεραιότητα σε άλλους τομείς της ζωής σου και όχι στα ερωτικά σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved