Αισθηματικά Ιχθύες 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Ιχθύες 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αν δεν σου έχει συμβεί ήδη, μέχρι τα γενέθλιά σου θα βρεθείς στη δίνη του έρωτα με όλα τα ωραία και τα… αγωνιώδη που τον συνοδεύουν. Έκσταση, πάθος, ζήλια, όρεξη να ‘χεις δηλαδή! Μετά τα γενέθλιά σου, η έμφαση πέφτει περισσότερο στην καλοπέρασή σου ή αλλιώς η… ποσότητα «νικάει» την ποιότητα!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Αν δεν έχει συμβεί ήδη, μέχρι τα γενέθλιά σου θα έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος, ιδιαίτερα καθοριστικός και σίγουρα όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι «γεμάτος». Ίσως βέβαια για να ανοίξει αυτός να έχει κλείσει κάποιος άλλος με σχετικά επώδυνο τρόπο. Μετά τα γενέθλιά σου, αν είσαι ελεύθερος/η, πας… ντουγρού για γάμο ή την αποκατάστασή σου, με την ευρύτερη έννοια και δεσμευμένος/η να είσαι όμως τα… τυχερά σου θα τα έχεις!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, υπάρχει μεν ερωτικό κλίμα και μάλιστα έντονο, μην περιμένεις ωστόσο κάτι το νορμάλ ή το συμβατικό, αφού τον πρώτο λόγο τον έχουν τα… άλλα, τα παράδοξα και τα περίεργα. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί και να χωρίσεις. Μετά τα γενέθλιά σου, το «πάρτι» δεν σταματά, αλλά στην «εξίσωση» μπαίνει και η απιστία, κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε ακρότητε,ς κυρίως από την άλλη πλευρά, αφού εσύ μάλλον θα… κρύβεσαι! Να καταλήξεις κάπου οριστικά πάντως δείχνει δύσκολο.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved