Ιχθύες 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ιχθύες 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Πάει έφυγε ο Δίας αλλά κρατάει κάτι ακόμη για σένα, αν είσαι του 2ου δεκαημέρου. Μέχρι τα γενέθλιά σου όμως, μετά πάπαλα και καλά αν ήσουν φρόνιμο παιδί, απλά να θυμάσαι ότι τώρα πρέπει να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, που σημαίνει όχι άλλα ανοίγματα. Αν βέβαια έχεις κάνει τίποτα χοντράδες, πολύ φοβάμαι πως θα ακολουθήσει η δια-πόμπευση. Όλα στο φως, πανάθεμά τα…

Κι ο Δίας στον Κριό βέβαια μια χαρά σου πέφτει με τα λεφτουδάκια του, μόνο που κι αυτός θα φύγει σχετικά γρήγορα κι ό,τι προλάβεις, μέχρι τις 17/5. Αν όμως έχεις κατά νου να χτίσεις πολυκατοικίες και παλάτια έχεις τύχη μέχρι το Μάρτιο του 2024, ενώ δεν αποκλείεται να σου κάτσει κι ένα κληροδότημα.

Η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου προς τα εκεί το πάει κι αν θες μαζί με τα σπίτια, τα καλύβια και τα σαλέ βάλε και καλλιέργειες, ζώα κι ό,τι άλλο λαχταράει η ψυχή σου. Τσιφλικά θα σε κάνει ο Χείρωνας, με την υπογραφή του Δία, μη σου πω ότι θα βρεις κι αρχαία στο χωράφι σου.

Η άλλη όμως η Ηλιακή στις 20/4 είναι ύπουλη κι εκεί που όλα δείχνουν μια χαρά, μπορεί ξαφνικά να συμβεί κάτι το δυσάρεστο, ειδικά αν εμπλέκονται και συγγενείς στο όλο κόνσεπτ. Ίσως πάλι να σου «δεθούν τα χέρια» από μια ζημιά που θα είναι διπλή, τόσο στο καθαρά οικονομικό κομμάτι, όσο και σε σχέση με τα μέσα που χρησιμοποιείς ή ένα θέμα υγείας που η αντιμετώπισή του δε σηκώνει αναβολή.

Όσο για τις δύο Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η πρώτη, που γίνεται στις 5 Μαΐου, σε παραπέμπει σε μη αναμενόμενες καταστάσεις, με τους συγγενείς σου να εμπλέκονται και σε αυτό, ενώ αν έχεις προγραμματίσει το οτιδήποτε θα πάει αλλού για αλλού. Ωστόσο, αν τα πας καλά με τα σεμινάρια, τις νέες τεχνολογίες και τα αεροπορικά ταξίδια, το σύμπαν σου επιφυλάσσει ξεχωριστές εμπειρίες. Ακόμα καλύτερα και χωρίς εκπλήξεις δείχνουν να είναι τα πράγματα στη Σεληνιακή έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου. Εκεί κουμάντο κάνει ο Δίας κι εσύ διαλέγεις: 4Χ4, νταλίκα, τρακτέρ, βέσπα, ό,τι γουστάρεις θα το ‘χεις, χώρια τα ταξίδια.

Βέβαια, υπάρχουν και οι άλλες δύο εκλείψεις οι φθινοπωρινές του 2022 που μέχρι την άνοιξη θα σε επηρεάζουν σε όλα τα παραπάνω κι αν από την Ηλιακή της 25ης Οκτωβρίου μόνο καλά μπορείς να περιμένεις, η άλλη η κακότροπη η Σεληνιακή στις 8 Νοεμβρίου όλο και κάποιο χουνέρι θα σου σκαρώσει, με την Πανσέληνο της 5ης Φεβρουαρίου να ανοίγει ίσως το κουτί της Πανδώρας κι εδώ να έχεις τον νου σου, αν είσαι του 2ου δεκαημέρου.

Όσο για το Δία στον Ταύρο θα κάνει μεν μια μάλλον κακή αρχή, στις 17/5, αφού το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα σε μπλέξει με «κακά παιδιά», αλλά από εκεί και ύστερα ο δρόμος είναι ανοιχτός και με την τύχη που θα έχεις, μην το ζορίζεις, βάλε έναν παγκόσμιο χάρτη στον τοίχο κι άρχισε να πετάς βελάκια. Όπου κι αν καρφωθούν για καλό θα είναι… Ακόμη, ό,τι «χαρτί» χρειαστείς, θα το ‘χεις, ντάνα θα τα κάνεις τα πτυχία και τα πιστοποιητικά.

Τι μας έμεινε από τα βαριά χαρτιά; Ο Πλούτωνας κι ο Κρόνος κι επίτηδες τους άφησα τελευταίους για να μη φας την κρυάδα από την αρχή. Ο μεν Πλούτωνας που θα κάνει ένα πέρασμα από τον Υδροχόο και το 12ο ηλιακό οίκο σου, δε βιάζεται να σου αλλάξει τον αδόξαστο, έχει χρόνο μέχρι το 2043. Θα σου στείλει όμως το λογαριασμό για όλα εκείνα που έπραξες κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Αιγόκερω και στον 11ο ηλιακό οίκο σου. Θα κριθούν, δηλαδή, φιλίες και συλλογικότητες, ανάλογα με το… πού σε πονάει και πού σε σφάζει. Αν έχεις αφήσει πίσω σου έργο θεάρεστο, θα ανταμειφθείς, έστω και διά της απαλλαγής σου από «σκοτεινούς» τύπους. Αν όμως τις έχεις κάνει τις… Πλουτωνιές σου, τότε μαύρο φίδι που σ’ έφαγε.

Πάμε τώρα στο Κρονάκι που, από τις 7 Μαρτίου, θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Κι αυτός ανταμείβει και «τιμωρεί» ανάλογα με τα πεπραγμένα σου, αλλά εφ’ όλης της ύλης και σε πρώτη φάση το δικό σου καθήκον είναι να τσεκάρεις τι δεν πήγε καλά για να το διορθώσεις ή να το βγάλεις από τη ζωή σου. Όλα εδώ πληρώνονται για τον Κρόνο και μην πάει ο νους σου ότι θα ρεφάρεις σε επόμενες ζωές.

Μπορείς, ωστόσο, να προσφέρεις έργο γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, όπως επίσης να αναλάβεις ευθύνες και μην ψάχνεις παράθυρο για να δραπετεύσεις. Ο Κρόνος δεν αφήνει ούτε χαραμάδα. Ξέχνα τις φυγές και τα όνειρα που δεν έχουν καμία βάση. Ξέχνα την ανεμελιά σου! Για 2,5 χρόνια θα είσαι σε αποστολή κι όσο πιο νωρίς το χωνέψεις, τόσο ευκολότερο θα γίνει το έργο σου. Το θέμα είναι όταν πια ο Κρόνος θα μετακομίσει στον Κριό να πατάς σε στέρεες βάσεις, έχοντας βγάλει και την υποχρέωση. Όσο για τους τομείς προσφοράς, είναι πολλοί και διάλεξε εκείνον που σου ταιριάζει περισσότερο, με τα καθαρά δικά σου θέματα (δουλειές, οικογένεια κλπ) να είναι έτσι κι αλλιώς στην πίεση. Μα, όλα μαζί; Όλα…

Στα προσωπικά σου βέβαια έχουν λόγο κι ο Άρης με την Αφροδίτη.

Ο πρώτος στον Καρκίνο (25/3 ως 20/5) και την Παρθένο (10/7 ως 27/8), που είναι αντίστοιχα ο 5ος και ο 7ος ηλιακός οίκος σου, θα γίνει ο μοχλός που θα κινήσει τα πράγματα, ενίοτε όμως και με τρόπο που δεν θα σου αρέσει, αφού μια ένταση την έχει από φυσικού του. Η δεύτερη βέβαια στα ίδια ζώδια θα σου κάνει τη ζωή αρκετά πιο εύκολη και γλυκιά. Στον Καρκίνο θα είναι από τις 7/5 μέχρι τις 5/6 και στην Παρθένο από τις 9/10 μέχρι τις 8/11, ωστόσο κράτα και την παρουσία της στους Διδύμους (11/4 με 7/5) που θα φέρει την ευτυχία στο σπιτικό σου.

Ως ανάδρομη στο Λέοντα, πάλι, (από 23/7 ως 4/9) μπορεί να ανοίξει μια παρένθεση στα εργασιακά σου, δεν είναι όμως και για να κλαις, το πολύ-πολύ να μείνεις χωρίς δουλειά μέσα στο καλοκαίρι και να κάνεις άνετα τα μπανάκια σου, τα σπα κι ό,τι άλλο λαχταράς, άσε, δηλαδή, που μπορεί να δουλέψεις στα τουριστικά. «Yes, sir» και 20ευρω.

Από τις τέσσερις αναδρομές του Ερμή πάλι σε ενδιαφέρει περισσότερο εκείνη στην Παρθένο (από 24/8 ως 16/9) που θα σε «πιάσει» στα σίγουρα, ανοίγοντας μια ακόμη παρένθεση, αλλά αυτή τη φορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν στερηθείς κάποιον/α, μην τρελαίνεσαι. Είκοσι τρεις μερούλες είναι, θα περάσουν, χώρια που περιμένουν κι οι πρώην στη γωνία.

Τέλος, σημαντικό ρόλο στη ζωή σου θα παίξει και η Δήμητρα στην Παρθένο, πολύ περισσότερο που για αρκετό διάστημα θα «βλέπει» τον Ποσειδώνα από απέναντι. Να, λοιπόν, κι η φαντασία με τις τέχνες και τα όλα της, να και το όραμα-όνειρο που νόμισες ότι θα το κόψει η λογοκρισία του Κρόνου. Σε συνέδριο με μαγισσούλες θα σε στείλει η Δήμητρα, αν το θες κι εσύ, για να γίνεις ξεφτέρι στο ξεμάτιασμα. Μελλοντολόγοι, μέντιουμ, γκουρού, θεραπευτές της νέας εποχής, όλοι στη διάθεσή σου και τι άλλο θες. Μόνο για συνεργασίες μη μιλάς, αφού είτε θα προδώσεις, είτε θα προδοθείς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved