Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2023!

Δες αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά!

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2023!

Όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, έτσι και φέτος, περιμένεις ανυπόμονα την καινούργια χρονιά, ελπίζοντας να σου φέρει όλα όσα λαχταράς. Η αλήθεια είναι ότι το 2023 για κάποια ζώδια θα είναι υπέροχο, γεμάτο ευκαιρίες και όμορφες στιγμές!

Σύμφωνα με τα άστρα, τα παρακάτω ζώδια θα λάμψουν τη χρονιά που έρχεται και εξηγούμε και το "γιατί".

ΚΡΙΟΣ

Η ενέργεια που θα εκπέμπεις προς τα έξω το 2023 θα είναι τόσο έντονη και λαμπερή, που όλοι θα την προσέξουν και θα την αισθανθούν. Αυτή τη χρονιά θα νιώσεις πιο ανανεωμένος από ποτέ, με τον Δία στο ζώδιό σου μέχρι τις 17/5 να αυξάνει την αποδοχή σου από τους άλλους και να σου δίνει τις ευκαιρίες να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή. Αργότερα, θα περάσει στον 2ο οίκο σου και πλέον θα υπάρξει και οικονομική άνθηση. Μπορεί να κάνεις μια συμφωνία που θα σου φέρει κέρδη, αρκετές επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα, θα σου είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις ό,τι θέλεις και σε αυτά περιλαμβάνεται και το αντικείμενο του πόθου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου από τις 17/5 και μετά, όλα και όλοι γύρω σου θα γυρίζουν. Θα λάμψεις Ταύρε μου και θα ελκύσεις τους πάντες, ερωτικά και μη, οπότε προσωπικά, επαγγελματικά και αισθηματικά θα έχεις το πάνω χέρι. Βλέπεις, τώρα δε θα έχεις κανένα... άλλο πλανητικό εμπόδιο να σου στερήσει τον ενθουσιασμό και τη διάθεση να πρωτοπορήσεις, ούτε θα σου... κλέψει τις ευκαιρίες να αναδειχτείς. Ο δρόμος, λοιπόν, είναι ανοιχτός και έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις όσα βάλεις στο νου σου, που πίστεψέ μας, δε θα είναι και λίγα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2023 είναι η χρονιά σου, οπότε ετοιμάσου να λάμψεις! Ο Δίας αρχικά στον 10ο και μετά στον 11ο οίκο σου θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες να βάλεις τις ιδέες σου σε εφαρμογή και να απογειωθείς κοινωνικά και επαγγελματικά. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου, να αποκτήσεις φήμη, δόξα (ανάλογα με το επάγγελμα που κάνεις), οπότε θα αλλάξει προς το καλύτερο το status σου. Από την άλλη, τακτοποιώντας εκκρεμότητες οικονομικές, ξεφορτώνοντας βάρη του παρελθόντος και επουλώνοντας πληγές θα κάνεις μια νέα αρχή και στην ερωτική σου ζωή.

Σε γενικές γραμμές, το 2023 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved