Οικονομικά Ιχθύες 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ιχθύ ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Ιχθύες 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να επωφεληθείς από μια συνεργασία ή μια ρύθμιση που θα ελαφρύνει τα βάρη σου από αρκετά έως… εντελώς! Παράλληλα, βέβαια, ό,τι κερδίσεις, θα το ξοδέψεις πιθανότατα για να κάνεις τη ζωή σου ή/και στο όνομα του… έρωτα! Μετά τα γενέθλιά σου, θα υπάρξουν μεν κάποιες αναποδιές, αλλά με την τύχη να σε έχει πάρει στο κατόπι, μη φοβάσαι τίποτα. Και θα έχεις για να ξοδεύεις και θα σου περισσέψουν, οπότε, φρόντισε απλά να κάνεις μια συνετή διαχείριση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, έχεις τύχη και μάλιστα… μπόλικη, οπότε προλαβαίνεις να κάνεις μερικές ακόμη κινήσεις για να μαζέψεις όλο το «χαρτί». Μόνο με τα πάθη σου μη μπλέξεις, γιατί δεν θέλει και πολύ να γίνουν όλα «φύλλο και φτερό». Το… σκανδαλώδες, βέβαια, είναι ότι μετά τα γενέθλιά σου θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη τύχη, που αυτή τη φορά εκτός από τα μετρητά «πιάνει» και τα ακίνητα. Να προσέχεις μόνο, μη σε κλέψουν.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου υπάρχει μεν ένα «θολό τοπίο» σε σχέση με το τι θες, ενώ γενικότερα οι συναλλαγές σου δείχνουν… αφανείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα χάσεις, τουναντίον, με δεδομένη την πρόσβασή σου στο «μαύρο» χρήμα ό,τι παραπάνω κερδίσεις θα είναι και… αφορολόγητο! Να προσέχεις ωστόσο τα λαθραία είδη που μπορεί να είναι και ψευδεπίγραφα. Επιπλέον, αναμένεται κάτι ξαφνικό.

Μετά τα γενέθλιά σου, θα μπεις σε μια πιο δυναμική φάση ως «κυνηγός» του χρήματος, από τη στιγμή όμως που θα εκτεθείς, κινδυνεύεις περισσότερο να σε κλέψουν ή να σε εξαπατήσουν. Από ακίνητα πάντως… πας πολύ καλά!

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved