Αισθηματικά Υδροχόος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Υδροχόος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αν δεν τα έχεις ζήσει, ήδη προλαβαίνεις μέσα σε είκοσι μέρες να παντρευτείς να χωρίσεις και να κάνεις μια παράλληλη σχέση. Ωστόσο, αυτό που έρχεται θα πρέπει να σε απασχολεί, αφού μέχρι τα γενέθλιά σου, του 2024, θα πήξεις στα προβλήματα και τις γκαντεμιές. Σαν να έχεις μια φωτεινή επιγραφή πάνω στο κεφάλι σου, που να γράφει «εδώ ο καλός ψυχαναλυτής», μα αν δεν είναι η δουλειά σου αυτή, θα μαρτυρήσεις και παρότι μπορεί να ακούγεται σκληρό, θα σου το γράψω: Πιο καλή η μοναξιά! Αν θες βέβαια να δοκιμάσεις την υπομονή σου, με παντρεμένους/ες ή με περιπτώσεις που είναι του γιατρού, πάω πάσο.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Έρωτες είχε η χρονιά που πέρασε, έρωτες θα έχει και η καινούρια και μάλιστα σε βελτιωμένη version, αφού η πολλή Κρονίλα φεύγει κι εσύ πλέον είσαι ελεύθερος/η να το τερματίσεις στην περιπέτεια κι όλα εκείνα τα «παλαβά» που μόνον σε σένα αρέσουν. Η χρονιά βέβαια δεν προσφέρεται για δεσμευμένους/ες, αφού αργά ή γρήγορα θα γίνει το… κακό, εκτός κι αν υπάρχει πρόνοια και για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ελεύθερες σχέσεις, αχ τι καλά!

3ο δεκαήμερο

Ύστερα από μια εξαιρετικά ζωηρή χρονιά, με τα πάνω της και τα κάτω της, αλλά σίγουρα ενδιαφέρουσα, ακολουθεί μια άλλη με… νηστεία και προσευχή κι αν μεν είσαι καλός/η στις φαντασιώσεις, θα την βρεις την άκρη σου. Μη μου πας όμως κι ερωτευθείς κανένα ουρί του παραδείσου γιατί δεν είναι αυτό που νομίζεις. Θες να το πιστέψεις, βέβαια, καλά σου, χατίρια δε χαλάω, να ξέρεις όμως ότι όσο μεγαλύτερες προσδοκίες έχεις, τόσο περισσότερο θα πονέσεις πέφτοντας από τα… σύννεφα! Αν τώρα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ή το ταίρι σου θα είναι πολύ μακριά για να το πιάσεις, ή κάποιος εκ των δύο θα πιαστεί με τη γίδα στη πλάτη, ζύγισε τα πράγματα, λοιπόν, και αποφάσισε τι σε συμφέρει.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved