Οικονομικά Υδροχόος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Υδροχόου ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Υδροχόος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αν δεν σου έχει συμβεί ακόμη, ο Ιανουάριος σου επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη, όχι απαραίτητα πρώτου μεγέθους, αλλά… μάζευε κι ας ειν’ και ρώγες.

Από τα γενέθλιά σου κι ύστερα, οι τάσεις είναι μικτές με το μεν Δία να σου εξασφαλίζει ένα μέσον μεταφοράς ή επικοινωνίας -άντε και κανένα πλούσιο αδελφό ή θείο, που όλο και κάτι θα σου δώσουν και τον Άρη να σε παραπέμπει σε έξοδα… παραστάσεως -γιατί θα το «τερματίσεις» κάποια στιγμή το «κοντέρ» στη ντόλτσε βίτα- αλλά και σε κέρδη… όχι διά της εργασίας! Το κακό βέβαια είναι ότι υπάρχει κι ο Κρόνος που θέλει να σε εκπαιδεύσει στο πως να επιβιώνεις, χωρίς να έχεις μια στην τσέπη, αλλά και να πάρει τα ηνία στη ζωή σου κάποια στιγμή, θα έχεις για καβάτζα τους άλλους δύο. Από δουλειές, πάλι, σε ανοδική πορεία σε βλέπω, μεγάλη πόρτα θα διαβείς κλπ, κλπ.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Άντε να φύγει και ο Ιανουάριος για να αρχίσουν να γίνονται όλα πιο εύκολα και πιο τυχερά βεβαίως, βεβαίως αφού την θέση του Κρόνου στη ζωή σου θα την πάρει ο Δίας με τις ανέσεις και τα φράγκα τα πολλά. Κι ο Ουρανός με τις εκπλήξεις του, μαζί σου θα είναι, αλλά να σου μείνουν λεφτά στα χέρια το κόβω δύσκολο. Όλα για τη ζωή, όλα για τον έρωτα κι από δω παν κι οι άλλοι!

3ο δεκαήμερο

Ό,τι προλάβεις μέχρι τα γενέθλιά σου και μην τον έχεις για λίγο τον 1,5 περίπου μήνα. Εδώ σε τρεις και τέσσερις ημέρες γίνονται θαύματα, σκέψου σε σαράντα. Μετά τα γενέθλιά σου όμως τα κεφάλια μέσα γιατί αρχίζει η περίοδος των ισχνών αγελάδων με τις σχετικές παροιμίες και τα ρητά να γίνονται viral στη ζωή σου. Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος, κλπ.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved