Αισθηματικά Αιγόκερως 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Αιγόκερως 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η χρονιά σου, όχι όμως μόνο με καταστάσεις που θα σου αρέσουν. Πρακτικά, υπάρχουν δύο κυρίαρχες τάσεις που μπορεί να εκπροσωπηθούν από ανάλογες υποψηφιότητες, η μια «ελεύθερη» ή/και πιο εγκεφαλική, με το ταίρι σου να ανήκει σε μια κατηγορία που… δεν ήθελες να ξέρεις πριν και η άλλη «απόλυτη», με το ταίρι σου να υποστηρίζει φανατικά το «για πάντα μαζί» και η οποία μάλλον σε εκφράζει περισσότερο, ανεξάρτητα με το ό,τι «κουβαλάει» μαζί της, όπως ζήλιες, χειραγωγήσεις και… άλλα τέτοια! Αν τώρα πονέσεις για κάποιον/α, δες το σαν μια μεταμορφωτική εμπειρία, που θα σε κάνει πιο συνειδητοποιημένο.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Όλα δείχνουν μια νέα σχέση που ανεξάρτητα με το ότι μπορεί να περάσει από σαράντα κύματα μέχρι να εδραιωθεί στη ζωή σου, έχει πολλά δημιουργικά στοιχεία και προοπτικές «αποκατάστασης», αλλά για να μη γράφω πολλά… ερωτεύσου και θα δεις! Φυσικά, έχει μεγάλη σημασία το αν είσαι μόνος/η ή σε σχέση, αφού στη δεύτερη περίπτωση, θα υπάρξουν σίγουρα και κάποια δράματα με ζήλιες κλπ, που θα απορροφήσουν χρόνο κι από τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου.

3ο δεκαήμερο

Κάτι νέο και διαφορετικό σε περιμένει κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις! Μερικά πράγματα, βέβαια, συμβαίνουν για μια και μοναδική φορά, μη βιαστείς λοιπόν να θέσεις πλαίσια μονιμότητας, που εξ άλλου θα λειτουργήσουν ανάποδα. Όσο περισσότερο δηλαδή θα θες εσύ, τόσο θα αρνείται η άλλη πλευρά. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, είτε θα δεις το ταίρι σου να «ψάχνεται» περίεργα μπουχτισμένο, ίσως από τους χρόνιους καθωσπρεπισμούς, είτε θα κάνεις εσύ τη δική σου «επανάσταση», με μια «ανεξήγητη» επιλογή, με το αποτέλεσμα να είναι σε κάθε περίπτωση ένας χωρισμός, είτε προσωρινός είτε… παντοτινός!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved