Οικονομικά Αιγόκερως 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Αιγόκερως 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Η τύχη σου ανοίγει ίσως μάλιστα να προέλθει από κάτι συνεταιρικό ή «από σπόντα», σαν τη γλάστρα που ποτίζεται μαζί με το βασιλικό, που σημαίνει ότι εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά πράγματα, ούτε να «το ζορίσεις». Οι εύκολες λύσεις είναι εκείνες που θα σε «ανεβάσουν» και μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι δημόσιες σχέσεις σου, με παράγοντες της κοινωνικής ζωής. «Για να γνωριστείς καλύτερα» δηλαδή κι όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Αν μάλιστα αυτό που κάνεις για να ζήσεις απευθύνεται στο κοινό, τότε θα γνωρίσεις μεγάλες επιτυχίες κι όλοι/ες θα πίνουν νερό στο όνομα σου, που λέει ο λόγος…

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί είναι ένα πολύ καλό «χαρτί» για σένα, ενώ παράλληλα φαίνεται να δρομολογούνται και εξελίξεις σχετικές με ακίνητα και φυσικά την ενδεχόμενη αξιοποίηση τους. Θα χρειαστεί βέβαια να πληρώσεις κάτι για αυτό, ώστε το όλο concept να αποδοθεί τέλεια, όπως το θες. Αν τώρα θες απλά να φτιάξεις το σπίτι στο χωριό κι αυτό καλό είναι.

Επιπλέον, μπορεί να σου τύχει και κάτι έκτακτο, λεφτά, δηλαδή, από εκεί που δεν υπολόγιζες αλλά και να ξοδέψεις αρκετά στα πλαίσια ενός έντονου τρόπου ζωής, που θα έχει και ερωτικό «άρωμα».

3ο δεκαήμερο

Μια αναπότρεπτη εξέλιξη, με την έννοια του ότι δεν εξαρτάται από σένα, μπορεί να ορίσει ένα νέο καθεστώς στα οικονομικά σου και το καλό σενάριο είναι να καρπωθείς όλα αυτά που έχασαν κάποιοι άλλοι, υπάρχει ωστόσο και το… κακό, που παραπέμπει σε μια δική σου οικονομική καταστροφή και τελικά όλα θα κριθούν από τις προδιαγραφές που έχει το γενέθλιο ωροσκόπιό σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ένα «αλισβερίσι» με πιστωτικά ιδρύματα θα το έχεις.

Ευτυχώς βέβαια, ακόμη και στο χειρότερο ενδεχόμενο, μπορεί να σε καλύψει ένας συνεργάτης-συνέταιρος ή έστω να σε παραπέμψει στις «άκρες» που διαθέτει.

Παράλληλα, σε περιμένει και κάτι, εκτός προγράμματος, οπότε μην πας συνέχεια σύμφωνα με τις πιθανότητες και κυνήγησε την έκπληξη.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved