Αιγόκερως 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αιγόκερως 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα και κομβικής σημασίας εξέλιξη για σένα το 2023 είναι το μπες-βγες του Πλούτωνα στον Υδροχόο κι όχι μόνον επειδή το ζώδιο αυτό είναι ο 2ος ηλιακός οίκος των οικονομικών σου. Για αυτά εξ άλλου υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος «ζυμώσεων» και το πιθανότερο είναι ότι μέχρι το 2043 -ζωή να ‘χεις- θα βρεθείς σε ένα νέο καθεστώς, αξιολογώντας συνάμα και το τι συνιστά για σένα πραγματικά ή έννοια της «αξίας». Ωστόσο, το ότι ο Πλούτωνας ετοιμάζει σιγά-σιγά τα μπαγκάζια του για να φύγει από τα μέρη σου, είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί και με μια δική σου νέα ζωή-μεταμόρφωση, πάνω στις «στάχτες» της παλιάς κι αν αυτό σου ακούγεται κάπως… ανησυχητικό αφού κάθε «κάθαρση» έχει τις ωδίνες της, εσύ κράτα την ευκαιρία σου για να «ξαναγεννηθείς», έχοντας πια αφήσει πίσω σου το παρελθόν. Ό,τι χαθεί, χάθηκε…

Κατά τα άλλα, ο Πλούτωνας θα κάνει τη σύντομη εμφάνισή του στον Υδροχόο από τις 24/3 μέχρι τις 10/6, δίνοντας ίσως τα πρώτα σημάδια μιας οικονομικής «μεταστροφής» κι αν βέβαια είσαι σε δυσχερή θέση ή απορείς για το ότι παρά τις όποιες προσπάθειές σου παραμένεις ακόμη «φτωχός/η», μπορείς να ελπίζεις βάσιμα σε κάτι που θα σε «αναστήσει». Αν όμως είσαι και νοιώθεις «κυρίαρχος των πραγμάτων», μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι από τη στιγμή που κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από σένα, ίσως είναι μάταιο να προσπαθείς να «χτίσεις» μια ευμάρεια, αποδεχόμενος/η ή/και υιοθετώντας πρακτικές που έχουν πολλά τρωτά σημεία στο ηθικό σκέλος τους.

Παράλληλα, ο φίλος σου ο Κρόνος αλλάζει κι αυτός ζώδιο στις 7/3, με τους Ιχθύς και τον 3ο ηλιακό οίκο σου να είναι ο επόμενος σταθμός του. Αυτό για σένα σημαίνει ότι τα ταξίδια για δουλειές ή για ένα σκοπό αποκτούν προβάδισμα από τα άλλα τα ψυχαγωγικά, ενώ σε περιμένουν και σεμινάρια ή επιμορφωτικές δραστηριότητες, που θα προσθέσουν κι άλλα «χαρτιά» στο βιογραφικό σου. Επιπλέον όμως, θα πέσουν οι «μάσκες» τόσο στο συγγενικό, όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον σου, εκτός πια κι αν κάποια πρόσωπα, περάσουν από «στενωπό» κι εσύ κληθείς να βοηθήσεις.

Ωστόσο, το κατά πόσο ο Κρόνος θα σου διευκολύνει ή θα σου δυσκολέψει τη ζωή είναι και θέμα ηλικίας, αφού αλλιώς συμπεριφέρεται στους «παλιούς» κι αλλιώς στους νέους κι αν μου πεις ότι γεννήθηκες μεγάλος, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και ως προς το «φαίνεσθαι», να ζήσεις τα νιάτα που δεν έζησες.

Όσο για το Δία, η παρουσία του στον Κριό και τον 4ο ηλιακό οίκο σου (σπίτι, οικογένεια) μέχρι τις 17/5 έχει να σου δώσει… πράμα, αλλά θα πρέπει κι εσύ να τις «δεις» τις ευκολίες και τις ευκαιρίες σου. Το «μήνυμα» πάντως είναι επέκταση κι απελευθέρωση και μακάρι να σου προκύψουν οι σχετικές καταστάσεις από μόνες τους, πριν προλάβεις να το… λογοκρίνεις!

Στον Κριό πάντως και το Ζυγό φιλοξενούνται οι δύο Ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς με την πρώτη (20/4) να σε παραπέμπει σε μια μετάβαση από το υπάρχον «καθεστώς» σε ένα άλλο, κάτι που μπορεί να γίνει και με όχι ευχάριστο τρόπο. Αντίθετα, εκείνη της 14ης Οκτωβρίου, με το Χείρωνα πρωταγωνιστή θα σε καλύψει επαρκώς σε σχέση με οικογενειακά, αλλά και επαγγελματικά ζητήματα, ίσως μάλιστα οι δύο τομείς να συνδυαστούν μεταξύ τους κι αν σου προκύψουν ακίνητα προς εκμετάλλευση, να το δεις το θέμα σου, αφού έχει «ψωμί».

Επιστρέφοντας στο Δία, με τη διέλευση του από τον Ταύρο και τον 5ο ηλιακό οίκο σου (έρωτες, παιδιά, δημιουργικότητα), θα τις έχεις τις ευκαιρίες σου σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο η φυσική δυσπιστία σου απέναντι σε πρόσωπα που δεν έχουν κάτι grande να επιδείξουν ή δεν είναι «σοβαρά», μπορεί τελικά να γίνει μπούμερανγκ, καθώς δεν είναι λίγοι και οι grande «φελλοί». Κι αν μεν είσαι μόνος/η, πέρνα καλά κι ύστερα, αν δεις ότι το «πρόσωπο» δεν σου κάνει, βάλε Χ, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να τα προσέξεις αυτά τα «ανοίγματα», για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η σε σκάνδαλο και μετά δεν έχεις που να κρυφτείς.

Στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού γίνονται βέβαια και οι δύο Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς κι αν εκείνη της 28ης Οκτωβρίου συντάσσεται με το Δία, ή άλλη της 5ης Μαΐου έχει τον Ουρανό για «αφεντικό». Σαν να σου λέει, δηλαδή, το σύμπαν ότι θα απελευθερωθείς με το ζόρι κι από αυτήν την άποψη και μόνο σε συμφέρει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση κι όχι να περιμένεις το τι θα σκαρφιστεί ο Ουρανός για να σε ταρακουνήσει συθέμελα ή ο Δίας για να σε εκθέσει.

Επιπλέον, υπάρχει και η «προίκα» των δύο φθινοπωρινών εκλείψεων του 2022, που η ενέργειά τους θα σε συνοδέψει μέχρι την άνοιξη, με τη γενική εικόνα να διαφέρει ανάλογα με τον αν είσαι του πρώτου ή του δευτέρου δεκαημέρου. Κι αν μεν έχεις γεννηθεί το Δεκέμβριο τα νέα είναι από καλά έως εξαιρετικά για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αλλά ως παιδί του Ιανουαρίου θα το… πιεις πιθανότατα το πικρό ποτήρι!

Η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο (25/3 ως 20/5), ίσως και το Σκορπιό (12/10 ως 24/11) θα επιταχύνει τις εξελίξεις, είτε είσαι εσύ που διεκδικείς είτε σε διεκδικούν, με τις «καυτές» καταστάσεις να έχουν τον πρώτο λόγο κι αν μεν είσαι μόνος/η, μάλλον θα βρεις ταίρι, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια κρίση θα την περάσεις.

Επιπλέον, το πέρασμα του από το Λέοντα (20/5 ως 10/7) θα αναδείξει οικονομικά ζητήματα, με μια μεγάλη δόση έντασης κι εσένα να κυνηγάς είτε το χρήμα είτε αυτούς που στο… άρπαξαν!

Στο Λέοντα βέβαια θα βρεθεί για τέσσερις μήνες και η Αφροδίτη (5/6 με 9/10), εξασφαλίζοντας σου ενίοτε τα προς το… ευ ζην, την περίοδο ωστόσο που θα είναι ανάδρομη (23/7 με 4/9) μπορεί να σου λείψουν κάποια πράγματα, ενώ αναμένονται αναποδιές και στις αγορές σου. Υπάρχει όμως και το καλό σενάριο, να πάρεις πίσω, δηλαδή, κάποια χρωστούμενα ή μια αποζημίωση.

Ακόμη, η παρουσία της στον Ταύρο (17/3 ως 11/4) και τον Καρκίνο (7/5 ως 5/6) έχει πολλά… ωραία να σου δώσει, τόσο στις σχέσεις σου, όσο και γενικότερα στη ζωή σου.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται βέβαια στο ζώδιο σου στην αλλαγή της χρονιάς και μέχρι τις 3/1 αλλά η σύνοδος της με τον Πλούτωνα δεν σου…διευκρινίζει το αν θα ζήσεις κάτι «ολοκληρωτικό» που θα σου αρέσει ή αντίθετα κάτι που θα σε πονέσει. Καθοριστικό, πάντως… θα είναι!

Όσον αφορά πάλι στον ανάδρομο Ερμή, θα σε απασχολήσει εντόνως δύο φορές μέσα στη χρονιά, αφού και στην αρχή της (μέχρι τις 18/1) και στο τέλος της (από 12 ως 23/12) θα γίνει στο ζώδιό σου, με τις καθυστερήσεις και τις αναθεωρήσεις να είναι… εκ των ων ουκ άνευ! Έγγραφα που δεν έχεις θα σου ζητάνε, επικαιροποιήσεις των στοιχείων σου, χώρια τα τεχνικά προβλήματα, ωστόσο όπως συμβαίνει σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, η προνοητικότητά σου και η επάρκειά σου σε εναλλακτικές λύσεις είναι εκείνες που θα σε βγάλουν «ασπροπρόσωπο/η».

Τέλος, η Δήμητρα στο Ζυγό θα εξυπηρετήσει απόλυτα τις όποιες βλέψεις σου να «λάμψεις» κοινωνικά και επαγγελματικά, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια διάκριση, ιδίως στην πρώτη φάση της, μέχρι δηλαδή τις 23/3. Στη δεύτερη (21/6 ως 15/9) τα benefits δεν είναι μεν τόσο «εκθαμβωτικά», αλλά τη… δουλειά της θα την κάνει, δίνοντάς σου την ευκαιρία να συνεργαστείς και να δικτυωθείς με τα «σωστά» άτομα. Επιπλέον, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι… αγαπημένες σου συσκέψεις κορυφής!

Διάβασε επίσης:

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2023!

Πανσέληνος 2023: Μάθε πότε γίνεται και ποια ζώδια επηρεάζει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved