Αισθηματικά Τοξότης 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Τοξότης 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου αναμένεται να είσαι… μέσα στην περιπέτεια κι όσο δυνατά ξεκινήσει ένας έρωτας άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να «ξεφουσκώσει». Ίσως πάλι να δεχθείς… απανωτές ερωτικές πολιορκίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι «ασφαλές», με διάρκεια, άλλωστε και να προκύψει θα το χαλάσεις. Από «πάρτι» σε «πάρτι» θα πηγαίνεις κι αυτό βέβαια θα είναι πρόβλημα, αν είσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, γιατί ούτε από αυτήν θα θες να ξεκόψεις, μένοντας μετέωρος/η ανάμεσα στο «πριν» και το «μετά». Από το Δεκέμβριο πάντως διαφαίνεται μια… επιστροφή στο «μαντρί»!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι και το Νοέμβριο, αν είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να κάνεις μια σπουδαία «κατάκτηση» αλλά το πιθανότερο είναι να «κάψεις» γρήγορα τη σχέση σου και να πας για… άλλη! Επιπλέον, διαφαίνεται μια αρκετά μεγάλη δόση επιπολαιότητας και παρότι όντως μπορεί να μην υπάρχει «καπνός» πίσω από τη «φωτιά», αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το ταίρι σου θα έχει… τουλάχιστον απορίες για τη στάση σου! Μετά τα γενέθλιά σου, θα έχεις την τάση να μπλέξεις με κάποιον/α που δουλεύει ή κινείται στη νύχτα και διαθέτει οικονομική επιφάνεια.

3ο δεκαήμερο

Το… ερώτημα αν θες να είσαι σε σχέση «κλασικού» τύπου ή να ζήσεις πιο ελεύθερα, είναι και η βάση των όσων θα συμβούν μέσα στη χρονιά, αφού μπορεί να «παίξεις» τόσο με τη μια εκδοχή, όσο και με την άλλην. Επιπλέον, έχοντας μια παραπάνω ροπή στην καλοπέραση, είναι εύκολο να προσπεράσεις δεσμεύσεις και απαγορευτικά, ίσως μάλιστα αφορμή κι αιτία για αυτό να γίνει μια «σημαίνουσα» γνωριμία που θα κάνεις. Στον… επόμενο τόνο, μάλιστα, το ελεύθερο πνεύμα σου θα κυριαρχήσει εντελώς, που σημαίνει ότι δύσκολα θα «κρατήσεις» μια σχέση.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved