Οικονομικά Τοξότης 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Τοξότη ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Τοξότης 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Πολλά μπορεί να πάνε καλά μέχρι το Νοέμβριο, με τους οικείους σου να βοηθάνε, αν χρειαστεί. Ίσως όμως να έχεις και εισοδήματα από την εκμετάλλευση ακινήτων. Από εκεί και ύστερα, θα ξοδέψεις αρκετά στα πλαίσια ενός έντονου τρόπου ζωής, αλλά αφού θα έχεις για να δίνεις, δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά δεν θα αποταμιεύσεις κάτι.

Το ουσιαστικό πρόβλημα εντοπίζεται σε συμβάσεις, σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν κάτι το απατηλό ή πλαστό, αλλά και σε μια νομική πλεκτάνη που μπορεί να σου στοιχίσει. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι και το Νοέμβριο, μια νέα πρωτοβουλία που θα πάρεις μπορεί να αποδώσει, ενώ άμεσα ή έμμεσα οφέλη μπορείς να έχεις κι από μια συνεργασία. Επιπλέον, αν κάνεις κάτι που απευθύνεται στο κοινό θα πάει «σφαίρα», παράλληλα όμως υπάρχει και μια διακριτή αδυναμία να κάνεις μια στοιχειώδη οικονομία, το πιθανότερο λοιπόν είναι να σκορπίσεις τα χρήματά σου, με κέρδος τις εφήμερες απολαύσεις και μόνο. Ίσως βέβαια να δώσεις κι ένα μέρος τους σε αναξιοπαθούντες. Από το Δεκέμβριο εκείνο που προστίθεται είναι το ενδεχόμενο να χάσεις χρήματα, εξ αιτίας ενός πάθους σου, ενώ κι οι συνεργασίες σου δεν θα είναι τόσο «αβανταδόρικες». Κατά τα άλλα, όμως το χρήμα θα συνεχίσει να σε περιτριγυρίζει!

3ο δεκαήμερο

Η χρονιά σου είναι μάλλον τυχερή αλλά έχει σημασία η διαχείριση που θα κάνεις, αφού πάντα ισχύει το easycome, easygo. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα μεγάλο «κόλπο» με τη μπλόφα σου να πιάνει, αλλά όσο κινείσαι στις παρυφές της νομιμότητας είναι υπαρκτός κι ο κίνδυνος να σε «τσακώσουν». Αν πάλι το αντικείμενο σου είναι η τέχνη ή τα «εναλλακτικά» θα έχεις μεγάλο σουξέ. Από δε τα γενέθλιά σου και ύστερα, η τύχη σου… συνεχίζεται!

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved