Τοξότης 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Τοξότης 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ο Κρόνος αποφάσισε να… σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι ή αλλιώς να σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου, πρωτίστως σε οικογενειακά θέματα, ίσως όμως και στο σύνολο των επιλογών σου κι όσο στενόχωρο κι αν σου ακούγεται αυτό, θα πρέπει να αρχίζεις να προσαρμόζεσαι σε αυτή τη νέα πραγματικότητα που θα σου προκύψει από τη στιγμή που ο πλανήτης των περιορισμών και των αναγκαιοτήτων θα βρεθεί στους Ιχθύς και τον 4ο ηλιακό οίκο σου. Η … αποφράδα ημέρα είναι η 7η Μαρτίου και τα σενάρια αρκετά. Πρώτον, μπορεί να προκύψει πρόβλημα με κάποιον οικείο σου, αν όχι υγείας, επαγγελματικό κι εσύ να κάνεις διπλοβάρδιες, αν μάλιστα η οικογένειά σου είναι παράλληλα και «πάροχος», το «χτύπημα» θα σου πέσει πιο βαρύ. Όχι μόνο δεν θα παίρνεις, αλλά θα δίνεις κι από πάνω. Δεύτερον, θα χρειαστεί να περιορίσεις τις απαιτήσεις σου, ως προς τις ανέσεις που σου προσφέρει το σπίτι σου κι αν τυχόν μετακομίσεις, να ξέρεις πως θα είναι προς το… χειρότερο, όσον αφορά τουλάχιστον στις ελευθερίες σου! Ούτε βέβαια να πας να αγοράσεις κάποιο ακίνητο, ούτε να ρίξεις πολλά λεφτά για να φτιάξεις κάποιο. Μπαλώματα και μόνο μπαλώματα. Αν πάλι θελήσεις να φτιάξεις τη δική σου οικογένεια, ναι μεν θα τα καταφέρεις, αλλά μέσα από προβλήματα και πιέσεις στις οποίες δεν έχεις συνηθίσει. Θα μου πεις ποτέ δεν είναι αργά…

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, όλη αυτή η ισχυρή δόση ρεαλισμού που θα πλήξει κυρίως την παιδικότητά σου, μπορεί να σου κάνει και καλό, να ωριμάσεις στην πράξη και μη δίνεις σημασία σε αυτούς/ες που θα χαίρονται με το «στρίμωγμά» σου, για σένα το κάνεις.

Υπάρχουν επίσης κάποιες «έξυπνες» επιλογές που θα σε βοηθήσουν να περάσεις αυτά τα περίπου 2,5 χρόνια, όχι χωρίς πιέσεις, αλλά με καθήκοντα που έχουν να κάνουν με άλλους και θα σε «γεμίσουν». Μια από αυτές είναι να παλέψεις για να στεγαστούν άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα κι άλλη μια να λειτουργήσεις ως οικογενειακός σύμβουλος ή ακόμη και σαν μεσίτης, αλλά αυτά τα δύο τα τελευταία από μια επαγγελματική θέση ευθύνης κι ας μην είσαι το πρώτο «βιολί». Τη «θητεία» σου θα κάνεις κι εδώ ισχύει το όσο ζεις μαθαίνεις. Το «διαχειριστής πολυκατοικίας» είναι μια ακόμη συμβατή ιδιότητα με τον Κρόνο στον 4ο οίκο σου, αλλά εδώ θα… μαρτυρήσεις, ανεξάρτητα με το αν στο τέλος όλοι θα σου βγάζουν το καπέλο.

Βέβαια, στους Ιχθύς είναι και ο Ποσειδώνας, που όσο «περνά η μπογιά του» θα συνεχίσει να σε «βομβαρδίζει» με όνειρα κι ελπίδες, που ο Κρόνος πρόκειται να… διαψεύσει στην πορεία! Μάλιστα ειδικά την περίοδο που θα είναι η Δήμητρα στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (23/3 ως 21/6) οι δουλειές σου και η καριέρα σου θα υπάρχουν, αλλά θα είναι σαν… να μην υπάρχουν, όπως είπε και ο γέροντας, ενώ μπορεί να κινηθείς και σε μια εντελώς λανθασμένη κατεύθυνση, κατόπιν υποδείξεων από «συνεργάτες» που είτε δεν ξέρουν τι τους γίνεται είτε δρουν εκ του πονηρού. Κι ακόμη, οι άκυρες συμβάσεις, οι συμφωνίες που δεν πρόκειται να εφαρμοστούν ποτέ, ακόμη και οι πλαστογραφήσεις είναι μέρος αυτού του χορού των εξαπατήσεων και της αυταπάτης που θα στηθεί γύρω σου.

Κομπίνες και απάτες θα σε περιτριγυρίζουν κι όταν ο Άρης θα κάνει δυσαρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα, αρχικά από τους Διδύμους (μέσα Μαρτίου), μετά από την Παρθένο (μέσα-τέλη Αυγούστου) και στο τέλος της χρονιάς από το ζώδιό σου.

Οι ιώσεις είναι μια άλλη αμαρτωλή ιστορία με αυτές τις όψεις, ενώ καλό είναι να φυλάγεσαι κι από το επιθετικό υγρό στοιχείο. Όπου μπουρίνι και χιονοστιβάδα… μπουχός εσύ!

Όσο για τη Δήμητρα, η παρουσία της στο ζώδιό σου (από τις 25/11) θα σε φέρει μεν στο προσκήνιο, αλλά η συμπόρευσή της με τον Άρη δεν υπόσχεται κάτι το… ήρεμο, αντίθετα το τέλος της χρονιάς σου θα είναι αρκετά επεισοδιακό, με… οψιόν δικαστικής διαμάχης! Ως ακτιβιστής/τρια πάντως, θα διαπρέψεις κι ας μπεις στο μάτι των αρχών.

Κατά τα άλλα, ο Δίας στον Κριό (μέχρι τις 17/5) θα συνεχίζει να υποστηρίζει την προσωπική-κοινωνική σου ζωή, ρίχνοντας ωστόσο νερό στο μύλο του Κρόνου, αφού αυτός θα πει την τελευταία λέξη. «Παίξε» σου λέει «όσο θες αλλά στο τέλος μέσα στο μαντρί θα μπεις»

Στον Κριό όμως γίνεται και η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στις 20/4 κι αν ο Δίας προτίθεται να συνεχίσει το «πάρτι» με σένα μαζί, υπάρχει και ο Πλούτωνας, που αφ’ ενός θέλει να σε μπερδέψει με «σκοτεινά» στοιχεία και «τοξικές» σχέσεις κι αφ’ ετέρου να σε παρασύρει σε μια επένδυση που θα τα χάσεις όλα. Τετράγωνο σχηματίζει με την έκλειψη κι αυτό καλό δεν το λες. Δεν έχει όμως τίποτα προσωπικά μαζί σου -justbusiness- γι’ αυτό μην τον αποπαίρνεις κι αν έχεις ανοιχτές παρτίδες με μετοχές, χρηματιστήρια κλπ, απλά λάβε τα μέτρα σου. Η κορυφαία του στιγμή θα είναι το τετράγωνο του με το Δία, το Μάιο. Ουρά θα κάνουν οι κερδοσκόποι αλλά κι από αυτούς στο τέλος θα μείνει μόνον ένας, σαν Χαϊλάντερ.

Επιμένω στα οικονομικά σου γιατί αυτά θα αναδείξει ο Πλούτωνας, βγαίνοντας από τον Αιγόκερω και το 2ο ηλιακό οίκο σου. Το «γκισέ» θα κλείσει και μακάρι στη «σούμα» που θα κάνει να βρεθείς δισεκατομμυριούχος/α αλλά δεν είναι το πιο πιθανό σενάριο αυτό. Τα χρέη σου θα σου δείξει μάλλον, με την καλή κουβέντα στο στόμα: Δυστυχώς επτωχεύσατε!

Όσο για την πρώτη του γνωριμία με τον Υδροχόο (από 24/3 μέχρι 10/6) αυτό που μπορεί να σε πονέσει περισσότερο είναι μια απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ή το να χάσεις το Θείο σου στην Αμερική, χωρίς να σου αφήσει φράγκο, αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί όλο το κόνσεπτ που αφορά ταξίδια, σπουδές, μέσα μεταφοράς ή επικοινωνίας και τα συγγενικά σου πρόσωπα, θα περάσουν χρόνια, 21 για την ακρίβεια.

Επιστρέφοντας στις εκλείψεις, η δεύτερη Ηλιακή της χρονιάς γίνεται στο Ζυγό, έχοντας απ’ ευθείας «ανταπόκριση» με το Χείρωνα στον Κριό κι εδώ είναι που εμφανίζονται εν χορώ τα παραδοσιακά. Αρραβώνες, γάμοι, ασημώματα, ό,τι θες σε αυτήν την κατεύθυνση, αλλά να ξέρεις ότι η κοινωνική σου ζωή θα περιοριστεί. Αυτά έχουν οι οικογενειακές ευθύνες κι αν έρθει και κάποιο παιδί, δεν θα ξεμυτάς, αν πρώτα δεν βεβαιωθείς ότι όλα είναι στη θέση τους. Από την πιπίλα, μέχρι τον κρεμαστό Γκούφη στην κούνια.

Αν τώρα έχεις παιδιά και δεν θες άλλα, μάλλον ήρθε η ώρα να μοιράσεις την περιουσία σου, χωρίς μεροληψίες. Αυτό που θα σου κάνει εγγόνι για να παίζεις, θα τα πάρει όλα αλλά πρόσεξε, μήπως η διαθήκη που θα γράψεις έχει παρατυπίες. Σε χαρτοπετσέτα δε λέει… Κλείνοντας το κεφάλαιο «σχέσεις» επιβάλλεται να αναφερθούν οι θέσεις της Αφροδίτης και του Άρη που από διαφορετική αφετηρία θα προσδώσουν νέο νόημα στη ζωή σου.

Κατ’ αρχάς, με την Αφροδίτη στον Κριό (20/2 ως 17/3) έναν τουλάχιστον έρωτα θα τον ζήσεις, ενώ ακολουθεί η Αφροδίτη στους Διδύμους (11/4 ως 7/5) με τις… διπλοπενιές της! Ευνοϊκή είναι για σένα και η Αφροδίτη στο Ζυγό (8/11 ως 4/12), που δε μπορεί μέσα στο πλήθος των γνωριμιών σου όλο και κάτι «φιλικό» θα σου φέρει. Επιπλέον, η Αφροδίτη που θα κάνει αρμένικη βίζιτα στο Λέοντα και τον 9ο ηλιακό οίκο σου (5/6 ως 9/10) σε παραπέμπει σε ταξιδιωτικούς έρωτες, ωστόσο η ανάδρομη πορεία της από τις 23/7 μέχρι τις 4/9 μπορεί και να σου κόψει τη φόρα, ως προς τα ταξίδια, εκτός κι αν ξαναπάς σε γνωστό σου μέρος, που σε περιμένει μια παλιά σου αγάπη.

Νωρίτερα, στην αρχή της χρονιάς, η Αφροδίτη στους Ιχθύς (27/1 ως 20/2) θα φροντίσει ώστε να περάσεις ζωή και κότα στο σπίτι, με καλή παρέα -εννοείται- αλλά σε κάθε περίπτωση η «Ωραία», ούτε πιέζει ούτε παθιάζεται. «Άμα θες», σου λέει κι εσύ κάνεις τα κουμάντα σου.

Αυτός που είναι φορτικός είναι ο Άρης, που εξ άλλου ευθύνεται για τους κεραυνοβόλους έρωτες και τους επίσης κεραυνοβόλους χωρισμούς, ενίοτε κυριολεκτώντας, ως προς τους δεύτερους. Τασάκια, μαχαιροπήρουνα, βάζα και ό,τι άλλο διαθέτει το κατάστημα, όλα στον αέρα.

Ο Άρης λοιπόν στους Διδύμους (μέχρι τις 25/3) σε βρίσκει με το «καλημέρα» του 2023, ως ανάδρομος, έχοντας πίσω του ήδη κάποιους μήνες έξαψης από την καλή κι από την ανάποδη, αλλά οπωσδήποτε είναι κομβική η ημέρα που θα «γυρίσει» σε ορθή φορά (14/1). Τέρμα τα «καρμικά», κλείνει η παρένθεση και πας για άλλα. Ίσως όμως απλά να αλλάξουν οι εξωτερικές συνθήκες που διέπουν μια σχέση.

Στη συνέχεια και μέχρι να καταφθάσει ο Άρης στο ζώδιό σου στις 24/11 για να πάρεις φόρα και να μη σταματάς με τίποτα, υπάρχει μια ενδιάμεση στάση στο Ζυγό και παρότι οι τσακωμοί με τους/τις φίλους/ες σου δεν είναι απαραίτητο να έχουν ερωτικό κίνητρο, όλο και κάποιος/α από αυτούς θα ανακατευτεί στα προσωπικά σου, εκτός κι αν προλάβεις να «χωθείς» πρώτος/η.

Τι μας έμεινε; Ο ανάδρομος Ερμής και οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, συν φυσικά το Δία, που θα βρεθεί στον Ταύρο και σαν δικό του παιδί που είσαι όλο και κάποιο χατίρι θα σου κάνει.

Από τις τέσσερις αναδρομές του Ερμή σε ενδιαφέρει περισσότερο εκείνη που θα γίνει στην Παρθένο και το 10ο ηλιακό οίκο σου (24/8 ως 16/9), αφού θα σε «πιάσει» εφ’ όλης της ύλης. Χαρτιά που δεν έχεις και πρέπει να τα βρεις, χαμένες οδοντόβουρτσες και κινητά ή υπολογιστές που δε δουλεύουν θα συνθέσουν μια ενοχλητική καθημερινότητα επειδή όμως είσαι multi παιδί αποκλείεται να μην έχεις 2-3 από κάθε είδος, απλά πρέπει να θυμηθείς που τα έχεις παραχώσει. Ακόμα και με τα έγγραφα θα την βρεις την άκρη σου και στην τελική εικοσιπέντε μερούλες είναι, θα περάσουν.

Πάμε τώρα στις εκλείψεις, τις Σεληνιακές! Η πρώτη γίνεται την 5η Μαΐου κι έχει «επάνω» της τον Ουρανό, που σημαίνει ότι θα υπάρξουν ανατροπές στο εργασιακό πρόγραμμά σου, αλλά εδώ που τα λέμε πότε είχες πρόγραμμα για να ανατραπεί; Σαν «ελεύθερος σκοπευτής» θα κινηθείς λοιπόν, αξιοποιώντας την ευελιξία σου και το ότι δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να μην έχεις μια απάντηση. Τη «νύφη», ενδεχομένως με αυτήν την έκλειψη, θα την πληρώσουν τίποτα φουκαράδες συγγενείς σου, αλλά παραμένει ανοικτό και το θέμα της υγείας σου. Μια ξαφνική ενόχληση μπορεί όντως να σε αναστατώσει, αλλά γι’ αυτό έχεις τα ζώα συντροφιάς, για ασπίδα προστασίας.

Η δεύτερη, πάλι, στις 28 Οκτωβρίου έχει Δία κι αυτό φτάνει για να μη σου γράψω κάτι άλλο. Επειδή όμως σου αρέσει να το ακούς και να το διαβάζεις, έρχονται δουλειές, πολλές δουλειές κι ετοίμασε τα διαφημιστικά και τις καρτ βιζίτ. Κι αν είσαι του Δημοσίου, πολυθεσίτης θα γίνεις και θα τα παίρνεις από εκατό μεριές χωρίς να πατάς το πόδι σου. Αχ… είναι ωραία να είσαι Τοξότης!

Ωστόσο, ο Δίας στον Ταύρο, εκτός από τα… πολλαπλασιαστικά του που θα σου αρέσουν, μπορεί να αναδείξει και θέματα υγείας και παρότι αυτό θα γίνει για να προλάβεις το κακό, πριν επεκταθεί, το να κάνεις περατζάδα του γιατρούς δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Επιπλέον κι αναφορικά με τις δουλειές, το τετράγωνο που κάνει με τον Πλούτωνα το Μάιο παραπέμπει είτε σε μια εξαγορά είτε σε μια συγχώνευση επιχείρησης κι αν δουλεύεις σε μια τέτοια ίσως να έχεις πρόβλημα, ενώ ως ελεύθερος επαγγελματίας «παίζει» να έρθεις σε επαφή με «κυκλώματα».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved