Αισθηματικά Παρθένος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Παρθένος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου θα υπάρξουν μεν κάποιες ευτυχισμένες «οικογενειακές στιγμές αλλά τελικά την παράσταση θα την «κλέψουν» οι… ανωμαλίες και τα προβλήματα, που πιθανότατα θα προκύψουν από την άλλη πλευρά και είτε πρόκειται για καταστάσεις που φέρνει η ζωή, είτε για μια αντιφατική στάση από το ταίρι σου, δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Μετά τα γενέθλιά σου, έρχονται στο προσκήνιο τα «πρέπει», ίσως όμως να υπάρξουν και στιγμές «επιπολαιότητας» ακριβώς λόγω των πιέσεων που θα δεχθείς. Από όποια πλευρά κι αν το δεις πάντως σε κρίση θα βρεθείς, με κάποιες αποφάσεις να μην είναι καθόλου εύκολες.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου μπορεί να ζήσεις γνήσια ερωτικές στιγμές με τα «πάνω» τους και τα «κάτω» τους, αλλά στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, θα κυριαρχήσουν μάλλον τα αρνητικά. Ανταγωνισμοί, απιστίες και ζήλιες σε… περιμένουν στη γωνία και «ζυγίζοντας» τα πράγματα, μάλλον σε συμφέρει να είσαι μόνος/η για να ζήσεις το «έργο» και να έχεις να λες και στα… εγγόνια σου!

Μετά τα γενέθλιά σου, «η φύσις ησυχάζει» κι αν μεν είσαι μόνος/η, η καλοπέραση είναι το πρώτο ζητούμενο, ας μην έχεις λοιπόν απαιτήσεις για κάτι πιο «μεστό». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να ξεσπάσει ένας μικρός «εμφύλιος» στο σπίτι.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, σε περιμένει ένας μικρός… χαμός, με τις διαθέσιμες επιλογές σου να είναι πολλές και διάφορες, έχοντας όμως ως κοινό παρονομαστή τον… Ποσειδώνα και τα έργα του! Ήτοι, εξιδανικεύσεις, απιστίες, διαψεύσεις κι όλα εκείνα που είναι ακατάλληλα για δεσμευμένους/ες, αλλά και για όποιον αρχίσει να παίρνει πολύ στα σοβαρά τις καταστάσεις και να εγείρει προσδοκίες. Αντίθετα, μια «χαλαρή» και μη δεσμευτική θέση από την πλευρά σου, θα σου επιτρέψει να χαρείς περισσότερο τις καλές στιγμές σου. Μετά τα γενέθλιά σου, αν και δεν θα λείψουν οι πιο free στιγμές, η κατάσταση δείχνει να… ελέγχεται, συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη, ο Ποσειδώνας ωστόσο παραμένει στο «κάδρο» και μακάρι να βρεις το ταίρι των ονείρων, σου αλλά κράτα και σε μια άκρη του μυαλού σου ότι αυτός ο… μπαγάσας μπορεί να σου «τη σκάσει» πάλι!

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved