Οικονομικά Παρθένος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Παρθένου ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Παρθένος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Οι δυναμικές πρωτοβουλίες χαρακτηρίζουν την περίοδο μέχρι τα γενέθλιά σου και βέβαια προκειμένου να «τρώγεσαι» με τους άλλους, είναι προτιμότερο να κινηθείς μόνος/η σου. Έτσι κι αλλιώς, οι συνεργασίες σου και δη οι επαγγελματικές θα περάσουν από «σαράντα κύματα», μην περιμένεις μάλιστα να σου φερθούν «με το σεις και με το σας» κι από αυτήν την άποψη φρόντισε να είσαι κατοχυρωμένος/η νομικά. Μετά τα γενέθλιά σου, οι συνεργασίες σου παραμένουν προβληματικές, κάτι που σίγουρα θα σου δημιουργήσει και οικονομικό πρόβλημα, όσον αφορά όμως τα… μετρητά θα έχεις για να ξοδεύεις, ίσως μάλιστα να ικανοποιήσεις και κάποιες από τις πιο «πολυτελείς» επιθυμίες σου!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου έχεις μεν τύχη, αλλά υπάρχουν και δύο «αγκάθια» για τα οποία καλείσαι να προνοήσεις. Το ένα έχει να κάνει με τις συνεργασίες σου, που θα σου δημιουργήσουν πολλά περισσότερα προβλήματα από εκείνα που υποτίθεται πως θα έλυναν, ίσως μάλιστα να σου προκύψει κι ένα νομικό ζήτημα. Το άλλο αναφέρεται στη δική σου οικονομική διαχείριση, αφού κάποια στιγμή μπορεί να χάσεις τον έλεγχο στα πλαίσια μιας πιο «περιπετειώδους» ζωής ή αλλιώς λόγω… έρωτος! Μετά τα γενέθλιά σου, εξακολουθείς να είσαι τυχερός/η, ενώ διαφαίνονται και περισσότερες «μπίζνες», θα δημιουργηθεί ωστόσο θέμα με τα περιουσιακά σου ή εντός της οικογένειάς σου κι αν τα συμφέροντα είναι μεγάλα, θα βγουν και τα… μεγάλα μαχαίρια!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου μια αλλαγή πλαισίου ή/και μια δικιά σου «στροφή» θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση, από την άλλη πλευρά όμως είσαι εκτεθειμένος/η σε απάτες και το πρώτο σου μέλημα πρέπει να είναι το πως θα προφυλαχθείς από αυτές ή/και πώς θα τις αποκαλύψεις. Επιπλέον όμως, πρόσεξε, μήπως κι εσύ κάνεις «μια τρύπα στο νερό». Μετά τα γενέθλιά σου, το πρόβλημα εμπιστοσύνης ή… αστοχίας παραμένει, όσον αφορά όμως στα υπόλοιπα, θα έχεις τα τυχερά σου κι απομένει το να τα διαχειριστείς σωστά, αφού μια τάση σε σπατάλες θα την έχεις.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved