Αισθηματικά Λέων 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Λέων 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου είναι δύσκολο να περιοριστείς και… πολύ καλά θα κάνεις, αν δεν έχεις κάποια δέσμευση! Από εκεί και ύστερα βέβαια μην έχεις απαιτήσεις να σου μείνει και κάποια σχέση. Να περνάς καλά, αυτό μετράει και τα άλλα ας τα πάρει το ποτάμι! Μετά τα γενέθλιά σου τα πράγματα ηρεμούν, αλλά μόνο συγκριτικά με το «πριν». Τα καρδιοχτύπια συνεχίζονται, συνδυασμένα με μια κοσμοπολίτικη ζωή, χωρίς όμως και πάλι να διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποιος «μεγάλος έρωτας».

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου το κλίμα δεν είναι καλό κι ακόμα κι αν ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα θα φτάσεις κάποια στιγμή σε εκείνο το σημείο που «όλα τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά» Αν βέβαια επιζητάς σεξ και μόνον σεξ, θα το πάρεις. Στην περίπτωση τώρα που είσαι ήδη σε μια σχέση, η ζήλια μπορεί… άνετα να την καταστρέψει! Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, το κλίμα αλλάζει και βγαίνουν στον «αφρό» τα πιο εύκολα και διασκεδαστικά, ενώ μέσα στην τόση ελευθερία κι… ελευθεριότητα μπορεί να κάνεις και κάποια πράγματα που υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια του συμβατικού. Αν τώρα τα έχεις καταφέρει κι είσαι ακόμα δεσμευμένος/η, ένα «σκανδαλάκι» θα το ζήσεις.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου η ερωτική σου ζωή μπορεί να εξελιχθεί όπως το επιθυμείς κι ακόμα καλύτερα, δεν ξέρω όμως το κατά πόσον θα επηρεάσουν οι λοιποί περιορισμοί που θα έχεις. Ίσως βέβαια αυτή να είναι και η «απάντησή» σου απέναντι σε όποιον/α επιδιώκει «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι». Όχι ευχαριστώ και… γεια σας! Μετά τα γενέθλιά σου, τα πράγματα μάλλον θα… παρεκτραπούν, κάτι βέβαια που ουδόλως πρέπει να σε ενδιαφέρει, αν είσαι ελεύθερο παιδί. Συναίνεση να υπάρχει κι όλα τα άλλα γίνονται. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, η ρουτίνα της θα σε «πνίξει» και θα κάνεις τις… κινήσεις σου!

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved