Οικονομικά Λέων 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Λέοντα ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Λέων 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, ό,τι πιάνεις, χρυσάφι θα γίνεται και παρότι αυτό έχει μια κάποια… υπερβολή η ουσία είναι ότι με την τύχη που έχεις πολύ δύσκολα θα χάσεις σε ό,τι κι αν κάνεις, απλά να προσέξεις τη διαχείριση των χρημάτων σου. Επιπλέον, μια ρύθμιση ή συμφωνία θα λειτουργήσει κι αυτή υπέρ σου. Μετά τα γενέθλιά σου, μπορεί να μην είναι το ίδιο καλά, ωστόσο άτυχο δεν σε λες. Πρόσεξε μόνο, μη σου συμβεί κάποιο ατύχημα και χάσεις το «πάρτι».

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, ό,τι περιμένεις να έρθει δεν θα έρθει, ίσως μάλιστα κάποια στιγμή να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης, αντίθετα όμως, αν «τολμήσεις το αδιανόητο», έχει πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις. Επειδή βέβαια φαίνονται και κάποια πάθη στο… βάθος, πρόσεξε, μήπως τα χάσεις όλα επιμένοντας σε μια εκ προοιμίου καταδικασμένη υπόθεση. Μετά τα γενέθλιά σου, η τύχη σου αρκεί για να περάσεις «ζωή και κότα» αλλά μπορείς να φερθείς και πιο… έξυπνα, εξασκούμενος/η στο επιχειρείν, αφού θα βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλια σου απλά κάνε… υπομονή και μείνε μακριά από «ανοίγματα» κι όχι πως δεν θα έχεις καθόλου τύχη αλλά στις μεγάλες και σοβαρές υποθέσεις όλο και κάτι θα «στραβώνει» κι όχι απαραίτητα με δική σου ευθύνη, σημασία έχει όμως ότι εσύ θα… πληρώσεις! Μετά τα γενέθλιά σου, αναμένεται να αυξηθούν κατακόρυφα οι πιο «εκκεντρικές» τάσεις σου κι αυτό όπως ήδη γνωρίζεις κοστίζει όσον αφορά στις αγορές σου. Θα υπάρξει μέρα πάντως που στο ψυγείο σου θα έχεις μόνο χαβιάρι και σαμπάνια. Στις δουλείες σου πάλι θα πάρεις τολμηρές πρωτοβουλίες, αλλά καλό είναι να μη δίνεις «στόχο», αφού είναι κρίμα εσύ να τα βγάζεις κι οι άλλοι να σου τα κλέβουν.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved