Αισθηματικά Καρκίνος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Καρκίνος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου είναι δύσκολο να ανεχτείς περιορισμούς αλλά αυτό μάλλον καλό θα σου κάνει τουλάχιστον ως προς την καλοπέρασή σου και την ευχέρεια να κινηθείς όπως θες. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί και να χωρίσεις.

Μετά τα γενέθλιά σου πάλι διαφαίνονται πολλές όσο και διαφορετικές κατευθύνσεις και… δεν μπορεί κάπου θα την «πατήσεις» κι εσύ, αφού το ερωτικό στοιχείο είναι διάχυτο. Δύσκολα ωστόσο θα βρεις ένα ήσυχο «λιμάνι».

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου η… φαντασία έχει τον πρώτο λόγο κι αν είσαι καλά με αυτό, δεν υπάρχει ουδείς λόγος να θελήσεις να περάσεις στην πράξη διακινδυνεύοντας μια διάψευση, ίσως όμως και να τα… καταφέρεις τελικά και να ζήσεις τις «μαγικές» στιγμές σου. Μετά τα γενέθλιά σου όμως θα γίνει το «έλα να δεις», με τον έρωτα να πρωταγωνιστεί σε πολλά κι αν βέβαια είσαι μόνος/η… διάλεξε και πάρε! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είτε θα υπάρξουν απότομες διακυμάνσεις, είτε απλά… δεν θα την αντέξεις! Όλη τη χρονιά πάντως υπάρχει μια τάση να «αποκατασταθείς».

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να συμβεί κάτι πολύ καθοριστικό, που θα «σφραγίσει» τη ζωή σου. Κατά τα άλλα, κυριαρχούν οι ρομαντικές καταστάσεις, κάτι όμως που μπορεί να είναι συνδεδεμένο και με μια… απιστία ή ένα «λάθος». Μετά τα γενέθλιά σου, προτεραιότητα αποκτούν οι «εξωτικές» ή σπάνιες εμπειρίες κι όσο δεν επιδιώξεις μια κάποιου είδους μονιμότητα, όλα θα κυλήσουν όμορφα. Με το που θα κάνεις την πρόταση την «καλή» όμως, το ταίρι σου θα σε αφήσει μόνο/η σου με τον… καημό σου! Αν τώρα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα υπάρξουν κινήσεις ανεξαρτητοποίησης αλλά τελικά με τον Πλούτωνα απέναντι σου «πεπρωμένον φυγείν αδύνατον».

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved