Οικονομικά Καρκίνος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Καρκίνου ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Καρκίνος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου έχεις τύχη τόσο στα οικονομικά, όσο και στις δουλειές σου, ας μην αφήσεις λοιπόν αυτό το διάστημα να πάει χαμένο ή να το αφιερώσεις στο «ευ ζην» αποκλειστικά και μόνον. Ίσως βέβαια να δημιουργηθούν και κάποιες προστριβές με άτομα που σχετίζονται με τις δουλειές σου ή ακόμη να βρεθείς στο στόχαστρο «σκοτεινών δυνάμεων» αλλά και πάλι μια χαρά θα τα καταφέρεις. Τα ατυχήματα να προσέχεις μόνον γιατί και αυτά… κοστίζουν!

Από τα γενέθλιά σου ξεκινά μια πιο «μετρημένη» περίοδος, φαίνεται ωστόσο να υπάρχουν κι αρκετές εμπορικές συναλλαγές. Όσο για τα αρνητικά, εντοπίζονται σε κάτι ξαφνικό που μπορεί όμως να μην αφορά άμεσα εσένα, αλλά έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου όλα περιστρέφονται γύρω από την οικιακή οικονομία, ίσως όμως να υπάρξουν κι εξελίξεις σχετικές με ακίνητα ή καλλιέργειες. Μπορεί ακόμη να σε πιάσουν τα φιλανθρωπικά σου, αλλά μην ξεχνάς ότι τέτοιου είδους «ψυχικά» συνήθως επιστρέφονται από το… σύμπαν! Το ίδιο… βιολί συνεχίζεται και μετά τα γενέθλιά σου, απλά θα υπάρξουν και αυξημένα έξοδα λόγω ενός πιο… ζωηρού τρόπου ζωής! Επιπλέον όμως μια συνεργασία σου μπορεί να εξελιχθεί άσχημα.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου είτε θα τερματιστεί οριστικά μια συνεργασία ή θα ξεκινήσεις μια νέα που δεν είναι «καθαρή» ως προς τις προθέσεις της άλλης πλευράς, πρόσεξε, λοιπόν, μην μπλέξεις με πρόσωπα και καταστάσεις που κάποια στιγμή θα σε φέρουν προ τετελεσμένων, μην σου πω ότι θα σε εκβιάσουν κιόλας κι όλα αυτά βέβαια θα έχουν και τις οικονομικές συνέπειες τους. Ο Πλούτωνας που… κρύβεται πίσω τους θα συνεχίσει να σε επηρεάζει και μετά τα γενέθλιά σου, αλλά επιπλέον θα χρειαστεί να συμβιβαστείς σε μια υπόθεση, προκειμένου να μη γίνει «της Κορέας».

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved