Καρκίνος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Καρκίνος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η παραμονή του Δία στον Κριό και το 10ο ηλιακό οίκο σου μέχρι τις 17/5 δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις επιδιώξεις σου κι αν τα «ανοίγματα» που θα κάνεις δεν υπερβούν κατά πολύ τις πραγματικές δυνατότητές σου, όλα θα πάνε μια χαρά στο τέλος. Ίσως πάλι να τύχεις της υποστήριξης ενός «ισχυρού» ατόμου.

Επιπλέον βέβαια στον Κριό γίνεται και η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς (20/4), η οποία υποδηλώνει ένα «τέλος», εξ αιτίας της συμμετοχής του Πλούτωνα σε αυτήν. Τέλος αυτός, μια νέα αρχή εσύ κι είστε πάτσι.

Η άλλη πάντως Ηλιακή που γίνεται στις 14 Οκτωβρίου μάλλον είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, αφού το οικογενειακό στοιχείο είναι διάχυτο και εμπλεκόμενο με τις δουλειές σου. Επιχείρηση θα ‘ναι, εκμετάλλευση ακινήτων-αγροτεμαχίων θα ‘ναι, εσύ ωφελημένος/η θα βγεις κι αυτό έχει σημασία, ίσως μάλιστα σκάβοντας να βρεις και κάτι ιδιαίτερης αξίας. Επιπλέον, η συγκεκριμένη έκλειψη θα σε εξυπηρετήσει κι αν διερευνάς το παρελθόν ως λάτρης της Παράδοσης ή της Ιστορίας, μέχρι μουσείο θα φτιάξεις.

Στα του οίκου σου πάντως εμπλέκεται και η Δήμητρα στο Ζυγό που θα σε βρει και θα την βρεις σε δύο φάσεις. Πρώτα μέχρι τις 23/3 κι ύστερα από τις 21/6 μέχρι τις 15/9 κι αν ρωτήσεις ποια θα είναι η καλύτερη για σένα θα σου απαντήσω η πρώτη αφού με το Δία απέναντί της θα μοιράζει αβέρτα μπόνους τόσο στα οικογενειακά-περιουσιακά σου, όσο και στην καριέρα σου ή τέλος πάντως σε όλα αυτά τα σημαντικά που κάνεις. Κι η δεύτερη όμως δεν είναι καμιά φτωχή συγγενής, απλά δεν είναι τόσο «φαντεζί». Σε αναβάθμιση παραπέμπουν αμφότερες.

Όσον αφορά τώρα τις δύο Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς που γίνονται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού κι αναφέρονται στις διαπροσωπικές σχέσεις σου (φιλίες, έρωτες, παιδιά, όλα μέσα είναι) η μεν πρώτη στις 5 Μαΐου δεν θα σου έρθει και τόσο βολικά αφού η συμμετοχή του Ουρανού παραπέμπει σε «εκτός προγράμματος» καταστάσεις κι ανατροπές, που σπάνια είναι του γούστου σου. Φαίνεται μάλιστα να υπάρχει μια συσχέτιση με την κακότροπη Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου του 2022, που θα σε επηρεάσει μέχρι την άνοιξη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου αλλάξει τα σχέδια κι όχι όπως θα ήθελες. Ενδιάμεσος «σταθμός» η Πανσέληνος της 5ης Φεβρουαρίου κι αν είσαι του 2ου δεκαημέρου έχεις αρκετούς λόγους για να ανησυχείς είτε για σένα, είτε για τα αγαπημένα και προσφιλή σου πρόσωπα.

Αν όμως είσαι του πρώτου, τότε το πράγμα αλλάζει, αφού η «προίκα» της Ηλιακής έκλειψης του περασμένου Οκτωβρίου θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση, ενώ τα καλά θα συνεχιστούν με τη Σεληνιακή έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου που έχει… μπόλικο το Δία! Διασκεδάσεις, χαρές, παιδιά κι ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου είναι στην απόλυτη διάθεση σου κι αν θες να πας και για βουλευτής/τρια πάλι σε «παίρνει»!

Έτσι κι αλλιώς ο Δίας στον Ταύρο ένα point θα σου το δώσει σε σχέση με την κοινωνική σου ζωή, γιατί λοιπόν να μην ξανοιχτείς με συλλόγους και γενικότερα με τα κοινά, προσβλέποντας και σε περαιτέρω εξελίξεις; Τι παραπάνω είχε δηλαδή η Μέρκελ;

Κατά τα άλλα, εσύ μπορεί να λες «άντε επιτέλους να ξεκουμπιστεί», διαβάζοντας κι ακούγοντας ότι ο Πλούτωνας ξεμυτίζει από τον Αιγόκερω και κάνει τα πρώτα του βήματα στον Υδροχόο, επειδή όμως με αυτόν τύπο πάντα ισχύει το ότι «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», μην αποκλείσεις καθόλου το ενδεχόμενο να σου βγάλει μαζεμένους τους μηδενισμούς που φοβάσαι και απεύχεσαι. Οι σχέσεις σου αλλά-όπως πάντα- και η οικογένεια σου είναι αντικείμενο αυτού του επαναπροσδιορισμού, που μπορεί μεν να σε παραπέμπει σε μια νέα αρχή αλλά από την άλλη υπάρχουν κι εκείνα που πονάνε και δεν γίνεται να τα ξεπεράσεις έτσι εύκολα.

Όσο για το σύντομο πέρασμα του από τον Υδροχόο και τον 8ο ηλιακό οίκο σου (24/3 με 10/6), ίσως να σου δώσει τα πρώτα δείγματα μιας νέας εποχής για τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα εκείνα που συνδέονται με δάνεια ή κληρονομιές αλλά μέχρι το 2043 που θα φύγει από το ζώδιο έχουν να δουν πολλά ακόμα τα μάτια σου.

Παράλληλα, η αλλαγή ζωδίου του Κρόνου (από τον Υδροχόο στους Ιχθύς, στις 7/3) μεταθέτει το βάρος των ευθυνών σου σε νομικά ζητήματα και την επιμόρφωσή σου, με τα απαιτούμενα έγγραφα και τα πτυχία να είναι σε κάθε περίπτωση ζητούμενα, αλλά όχι εύκολο να τα αποκτήσεις, Κι αν η μελέτη είναι ένα κριτήριο για τις σπουδές ή τις πνευματικές αναζητήσεις σου, το να μάθεις απ’ έξω τον δικονομικό κώδικα, επειδή ο/η δικηγόρος σου θα αποδειχθεί «λίγος/η» δεν παύει να είναι μια… έξτρα αγγαρεία

Μπορεί ακόμη να προκύψουν προβλήματα με συγγενή σου και άρχισε από τώρα να… κοιτάς προς την πλευρά των πεθερικών σου, αν έχεις, ενώ σε σχέση με τα ταξίδια σου μπορείς να κάνεις όσα θες αν έχουν εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό χαρακτήρα, εκείνα της αναψυχής όμως δεν θα σου πάνε και τόσο καλά. Αν πάλι σκέφτεσαι να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο, είναι προτιμότερο να φτιάξεις την παλιά «σακαράκα» σου που θα είναι και vintage.

Περνώντας στα του Ερμή, από τις τέσσερις ανάδρομες φάσεις του σε ενδιαφέρουν η πρώτη (μέχρι τις 18/1) και η τελευταία (μετά τις 12/12) που γίνονται στον Αιγόκερω και τον 7ο ηλιακό οίκο σου. Παρενθέσεις «μυρίζουν» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τους άλλους να κινούν σε πρώτη φάση τα «νήματα», ίσως όμως να ανοίξεις κι εσύ μια στη ζωή σου, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων κι αναθεωρήσεων.

Ανάδρομη θα είναι για ένα διάστημα κι η Αφροδίτη στο Λέοντα και το 2ο ηλιακό οίκο σου που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει μια προσωρινή έλλειψη αγαθών αλλά αν έχεις γεμάτο το κελάρι σου ποσώς σε ενδιαφέρει. Αυτό θα συμβεί από τις 23/7 μέχρι τις 4/9, αλλά στο Λέοντα θα καθίσει συνολικά τέσσερις περίπου μήνες (από 5/6 ως 9/10) και στην ορθόδρομη φάση της μια σχετική ευμάρεια θα την έχεις.

Όπου Αφροδίτη βέβαια και… έρωτες, που στην περίπτωση σου εντοπίζονται στο διάστημα 7/5 με 5/6, όταν δηλαδή θα είναι στο ζώδιό σου, υποσχόμενη μια καλοπέραση… γενικώς! Αλλά και με την Αφροδίτη στο Σκορπιό (4 ως 29/12) θα γνωρίσεις μεγάλες πιένες. Όσο για αυτήν στον Αιγόκερω τα έφαγε σχεδόν τα ψωμιά της και τι της έμεινε; Ένα σκάρτο τριήμερο τον Ιανουάριο με τον Πλούτωνα παρέα κι αυτό τώρα δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.

Μια ταραχή με την καλή και την κακή έννοια θα φέρει πάντως κι ο Άρης στο ζώδιό σου (25/3 με 20/5) κι όχι μόνον στα προσωπικά σου, αφού μπορεί να «χτυπήσει» στήθος και στομάχι που είναι τα ευαίσθητα σημεία σου. Στο Σκορπιό πάλι (12/10 με 24/11) ένα καρδιοχτύπι θα το έχεις είτε για το ταίρι σου είτε για το… παιδί σου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved