Αισθηματικά Δίδυμοι 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά  Δίδυμοι 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το κλίμα είναι σχετικά στάσιμο ή «βαρύ», ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς πολύ από μια εξέλιξη. Μετά τα γενέθλιά σου σε περιμένουν πιο ευαίσθητες κι ονειρικές στιγμές, ίσως όμως να βρεθείς και σε μια φάση συναισθηματικής αδυναμίας, όπου παρότι θα ξέρεις πιο είναι το σωστό για σένα, θα κάνεις το… λάθος!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου πολλά ενδιαφέροντα, όσο και ιδιαίτερα μπορεί να συμβούν στην προσωπική σου ζωή κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων, θα μείνεις ικανοποιημένος κι από τη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου κι από κάποιες «πικάντικες» εμπειρίες. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να γίνει μεγάλος σαματάς στο σπίτι. Μετά τα γενέθλιά σου τον λόγο έχουν οι απολαύσεις και οι… αμαρτίες, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κάποιον/α που έχει οικονομική επιφάνεια αλλά είναι μπλεγμένος/η και σε πολλά της… νύχτας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να κάνεις μια μικρή… επανάσταση!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου οι καταστάσεις μπορεί να σε πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς να μπορείς να σταθεροποιηθείς κάπου. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση και το ταίρι σου ζηλεύει, μην… απιστήσεις για κανένα λόγο, αφού μπορεί να υπάρξει βία. Αν τώρα απιστήσει εκείνο μπορεί να το πιάσεις εσύ «στα πράσα»

Μετά τα γενέθλιά σου, εξακολουθεί να υπάρχει ένα έλλειμα εμπιστοσύνης και σίγουρα θα περάσεις καλύτερα, αν δεν έχεις δεσμεύσεις και κάνεις τα… δικά σου!

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved