Οικονομικά Δίδυμοι 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Διδύμου ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Δίδυμοι 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου καλά θα σου πάει, τουλάχιστον όσον αφορά τα «τυχερά» σου, ίσως όμως να κάνεις κι ένα τολμηρό άνοιγμα που θα σου «βγει». Κάτι «παίζει» επίσης με τις συνεργασίες σου κι αν από τη μια πλευρά θα εξυπηρετηθείς, από την άλλη μπορεί να τρέχεις στα δικαστήρια. Μετά τα γενέθλιά σου να… προσέχεις όμως αφού πρώτον ο Κρόνος θα σου δυσκολέψει τη ζωή και δεύτερον ο Πλούτωνας θα σε μπλέξει με άτομα ή κυκλώματα που όσο είναι με το μέρος σου όλα καλά, αλλά αν «στραβώσει» η δουλειά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα. Κάτι «βρώμικο» διαφαίνεται δηλαδή, ενώ μείνε μακριά κι από συνεργασίες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να κυριαρχήσει ένα περιουσιακό θέμα ή οι συναλλαγές με τους οικείους σου, χωρίς ωστόσο τα πράγματα να είναι πάντα… ειρηνικά και μάλλον θα χρειαστεί να διεκδικήσεις αλλά και να αμυνθείς. Μπορεί ακόμη να γίνει μια μεγάλη ζημιά στο σπίτι σου. Μετά τα γενέθλιά σου, σε περιμένουν αρκετές εκπλήξεις κι από αυτήν την άποψη σε συμφέρει να τις «κυνηγήσεις», ενώ διαφαίνεται και μια τάση για «μεγάλη ζωή», που όσο να ‘ναι κρύβει τους κινδύνους της, αφού λίγο θες για να παρασυρθείς στην «οδό της απωλείας» κι αν δεν σκοτίζεσαι για το ηθικό κομμάτι, το οικονομικό μπορεί τελικά να σε «πονέσει». Να αποφύγεις επίσης τις συνεργασίες.

3ο δεκαήμερο

Τα περιουσιακά σου και οι σχετικές ρυθμίσεις είναι το κυρίως «μενού» μέχρι τα γενέθλιά σου, υπάρχει ωστόσο κι αυτός ο Ποσειδώνας, που πάντα αφήνει ανοικτό παράθυρο στις εξαπατήσεις, γι’ αυτό πρόσεχε στα «μεγάλα» κι αν είναι να χάσεις κάτι στα «μικρά» δεν πειράζει, δες το σαν μια μικρή… θυσία!

Μετά τα γενέθλιά σου, πέρα από τον Ποσειδώνα που εξακολουθεί να σε επηρεάζει και μάλιστα πολύ περισσότερο, τα περιουσιακά σου φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες φάσεις… χλιδής και σπατάλης! Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οι απάτες σε «γυροφέρνουν» και πρόσεξε, μήπως ζημιωθείς από μια «πολλά υποσχόμενη» περίπτωση. Μπορείς ωστόσο κι εσύ να κάνεις τις «πονηριές» και τα… κόλπα σου!

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved