Αισθηματικά Ταύρος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Ταύρος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να ζήσεις «μαγικές» στιγμές, αλλά μένει να αποδειχθεί στην πράξη, αν το όνειρο που ζεις θα έχει και συνέχεια και παρότι το να πιστέψεις σε μια προοπτική ενέχει πάντα τον κίνδυνο μιας διάψευσης, αν δεν πιστέψεις, τελικά στο «θαύμα» πώς θα πραγματοποιηθεί; Μετά τα γενέθλιά σου, πάντως θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους οι μη αναμενόμενες καταστάσεις κι ίσως αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις κι εσύ κάποια πράγματα για πρώτη φορά. Διαφαίνονται ωστόσο και ενδοοικογενειακές έριδες, κάτι που αν είσαι ήδη σε μια σχέση, έχει τη… σημασία του!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, κυριαρχούν οι εκπλήξεις κι οι ανατροπές κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να τελειώσει απότομα κι εσύ να μείνεις… σύξυλος/η!

Όσο για μια νέα σχέση κι αυτή προβληματική θα σου βγει, οπότε σε συμφέρει να… αναμείνεις στο ακουστικό σου για αρκετό διάστημα ακόμη! Γιατί το κλίμα δεν αλλάζει ούτε μετά τα γενέθλια σου, ενώ επιπλέον σε περιμένουν και απατηλές καταστάσεις κι όσο μεγαλύτερες προσδοκίες τρέψεις, τόσο πιο μεγάλη θα είναι και η απογοήτευσή σου. Δεν είναι όμως κακή ιδέα να το ζήσεις το «παραμύθι» σου, ξέροντας ότι το happy end υπάρχει μόνον στα… παραμύθια!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, αν είσαι μόνος/η, έχεις καλές προοπτικές να βρεις ένα ταίρι, που θα σε καλύψει σε πολλά, με προοπτική μάλιστα «αποκατάστασης», ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα νιώσεις ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα σε αυτήν.

Μετά τα γενέθλιά σου προέχει το να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση, ακόμη κι αν χρειαστεί να συμβιβαστείς ή να προσαρμοστείς. Όσο για τις νέες κατακτήσεις, θα έχουν μεν ένα όμορφο «περιτύλιγμα», αλλά συνάμα και κάτι το απατηλό.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved