Οικονομικά Ταύρος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ταύρου ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Ταύρος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου έχεις τύχη, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια μεγάλη χάρη, αλλά θα πρέπει να έχεις τον νου σου και για απατηλές καταστάσεις -ιδιαίτερα συνεργασίες- που θα λειτουργήσουν σε βάρος της τσέπης σου. Καλά είναι τα οράματα και τα όνειρα, όχι όμως όταν τα… χρυσοπληρώνεις! Μετά τα γενέθλιά σου θα υπάρχει μεν ροή μετρητών, αλλά ενδέχεται να προκύψουν κι έξοδα για το σπίτι ή για τη ρύθμιση ενός περιουσιακού ζητήματος, ενώ καλό είναι να μην «κολλήσει η βελόνα» σε κάτι που θες, αφού ο Ουρανός στα μέρη σου… αποκλείεται να στο δώσει! Αντίθετα, όμως μπορεί να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις κι αν ποντάρεις στην έκπληξη, ακόμα καλύτερα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα υπάρξει μια μεγάλη κινητικότητα, ενίοτε ενοχλητική ή/και ανατρεπτική για τα συμφέροντά σου, έχεις ωστόσο τη δυναμική να φέρεις «τούμπα» ακόμη και την πιο δύσκολη κατάσταση. Καλό είναι ωστόσο να μη «δέσεις» τίποτα και να μην επιμείνεις σε κάτι που δεν «βγαίνει», επιδεικνύοντας μια μεγαλύτερη ευελιξία, αφού τα κέρδη θα έρθουν από μια μη αναμενόμενη πηγή. Μετά τα γενέθλιά σου, καλείσαι να διαχειριστείς μεγάλα κεφάλαια, κάτι βέβαια που έχει τους κινδύνους του, αφού μπορεί να βρεθείς μέσα σε μια στιγμή από την κορυφή στον πάτο κι αν θες μια συμβουλή, μην υπολογίζεις στα θεωρητικά «σίγουρα», αφού απλά… δεν υπάρχουν κι αν πας by the book, το πιθανότερο είναι να δοκιμάσεις μια αρνητική έκπληξη πρώτου μεγέθους. Αντίθετα, ποντάροντας σε «αουτσάιντερ», η τύχη σου θα είναι πολύ καλύτερη, ίσως και… γιγάντια! Επιπλέον, στα εργασιακά σου μπορεί να δοθούν «μάχες», ενώ σε κάθε περίπτωση να είσαι… τουλάχιστον δύσπιστος απέναντι σε συνεργασίες!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου καλείσαι να δώσεις λύσεις σε προβλήματα και η περίοδος δεν προσφέρεται ούτε για επεκτάσεις, ούτε για να πάρεις πάνω σου δυσανάλογες ευθύνες. Όρια χρειάζονται κι όσο πιο έγκαιρα τα θέσεις, τόσο το καλύτερο για σένα, ενώ σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι ο δρόμος σου είναι «σπαρμένος» με κλεψιές και απάτες κάθε είδους. Μετά τα γενέθλιά σου μπαίνεις σε μια πιο δημιουργική περίοδο που ο ανταγωνισμός-συναγωνισμός θα αποφέρει καρπούς, υπάρχουν ωστόσο στο «κάδρο» τα… μεγάλα καράβια με τις μεγάλες φουρτούνες και τα DON’T σε σχέση με συνεργασίες. Ό,τι κάνεις μόνος/η σου δηλαδή.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved