Ταύρος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ταύρος 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο Δίας στον Κριό (μέχρι τις 17/5) θα λειτουργήσει ως «φύλακας-άγγελός» σου κι ακόμη κι αν βρεθείς σε δύσκολη θέση, θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος με τη συνδρομή του. Ίσως βέβαια για να δείξει το πόσο σε… αγαπά και να κάνει πιο «φαντεζί» την εμφάνισή του, να χρειαστεί πρώτα να πάει η καρδιά σου στην Κούλουρη, αλλά… τέλος καλό όλα καλά!

Από εκεί και ύστερα, η έλευση του Δία στο δικό σου ζώδιο σου δίνει βέβαια σημαντικά πλεονεκτήματα ως προς το ζην και το… ευ ζην, αλλά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ανοίγματος που θα αποδειχθεί πολύ μεγάλο για τα δεδομένα σου και μη λες ότι «εγώ αρκούμαι μόνο σε εκείνα που μου παρέχουν ασφάλεια και… τέλος», αφού αν σου ανοίξει η όρεξη, είναι εύκολο να χάσεις τον έλεγχο. Σαν τα μεζεδάκια ένα πράγμα και ειρήσθω εν παρόδω ο Δίας φέρνει και κιλά… πολλά κιλά!

Εκτός τώρα από το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, που συνοδεύει την πρεμιέρα του Δία στο ζώδιό σου και θα επιβεβαιώσει ότι «το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό», μέσα ενδεχομένως κι από μια κρίση ολκής, έχεις να κουλαντρίσεις και τις δύο Σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, που σε αφορούν άμεσα και πέρα από το ότι «πιάνουν» τα προσωπικά και τις σχέσεις-συνεργασίες σου, έχουν εκ φύσεως κι ένα οικονομικό χαρακτήρα (άξονας Ταύρου-Σκορπιού). Η πρώτη μάλιστα στις 5 Μαΐου έχει ανατρεπτικά χαρακτηριστικά που για σένα σημαίνει κίνδυνος αποσταθεροποίησης - άρα και μεγαλύτερη ανασφάλεια- ίσως μάλιστα να γίνει η συνέχεια της επίσης Σεληνιακής έκλειψης τον περασμένο Νοέμβριο, που -αν δεν το ξέρεις- θα εξακολουθήσει να σε επηρεάζει μέχρι την άνοιξη κι όχι με καλό τρόπο. Ενδιάμεσος σταθμός η Πανσέληνος της 5ης Φεβρουαρίου, που μπορεί… άνετα να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, όχι μόνον για σένα φυσικά, αλλά και για σένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 6/5.

Από άλλη έκλειψη πάντως του 2022, όπως την Ηλιακή στις 25/10, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αντίθετα αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά, μέχρι να εκπνεύσει και η δική της προθεσμία τον Απρίλιο, ενώ σε ανάλογα θετικό κλίμα κινείται και η έτερη Σεληνιακή του 2023, στις 28 Οκτωβρίου. Αμφότερες τυπικά «πιάνουν» τις πρώτες μοίρες του ζωδίου σου κι αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 25 Απρίλιου, μπορεί και να κάνεις την τύχη σου!

50-50 είναι πάντως οι πιθανότητές σου κι όχι μόνον σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και στα προσωπικά σου. Εδώ, ο Δίας στο ζώδιό σου έχει κι άλλη «δουλίτσα» να κάνει, αφού πράγματα που μέχρι τώρα δεν σε ενοχλούσαν στην προσωπική σου ζωή ή τα θεωρούσες αναγκαίο κακό, από τη στιγμή που ο «Χοντρός» θα πατήσει το πόδι του στα μέρη σου, θα αρχίσουν να σου φαίνονται ανυπόφορα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πολύ δύσκολα θα κρατηθεί ως έχει.

Όσο για τις άλλες δύο εκλείψεις του 2023, τις Ηλιακές, «δείχνουν» τα εργασιακά και την υγεία σου με εκείνην της 20ης Απριλίου να είναι και η πιο δύσκολη ή πιο σωστά… μηδενιστική, λόγω της συμμετοχής του Πλούτωνα. Εκείνη του Οκτωβρίου πάλι (στις 14) σε παραπέμπει σε οικογενειακές business ή/και την ενασχόλησή σου με την πρωτογενή παραγωγή, ίσως μάλιστα να στεγάσεις κάπου τις δουλειές σου.

Στα αξιοσημείωτα της χρονιάς, καταλογίζεται η φυγή του Κρόνου από τον Υδροχόο και το 10ο ηλιακό οίκο σου (καριέρα αλλά και κεντρικοί στόχοι), με την έννοια ότι θα μειωθούν οι πιέσεις και θα βρεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για σένα ωστόσο αυτός ο… τύπος δεν φαντάζει τόσο κακός όσο για κάποιες άλλες ψυχές, αφού κάτω από την επιρροή του ζορίζεσαι μεν, αλλά τα καταφέρνεις, κερδίζοντας συχνά την καταξίωσή σου. Αν όμως είσαι του τελευταίου δεκαημέρου, να ξέρεις ότι δεν έχει τελειώσει μαζί σου ακόμη, ούτε κι εσύ μ’ αυτόν. Μέχρι τα γενέθλιά σου θα πάει η δουλειά…

Όσο για τον Κρόνο στους Ιχθύς και τον 11ο ηλιακό οίκο σου (από τις 7/3), έρχεται μπας και… σταυρώσεις επιτέλους καμιά φιλία της προκοπής, ύστερα από τις πολλά υποσχόμενες, αλλά συχνά «τζούφιες» φιλίες του Δία και του Ποσειδώνα στο συγκεκριμένο ζώδιο. Θα μετρηθούν όλοι κι όποιος δεν περάσει τα τεστ, ας πάει από εκεί που ήρθε. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να μπεις στον κοινωνικό ή πολιτικό στίβο για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, μέχρι τουλάχιστον να παραιτηθείς απογοητευμένος/η από όλα αυτά που θα συναντήσεις, δες το όμως σαν μια εμπειρία.

Φεύγει βέβαια ο Κρόνος αλλά έρχεται ο Πλούτωνας στον Υδροχόο και παρότι θα κάνει μόνον μια σύντομη εμφάνιση επί σκηνής (24/3 μέχρι 10/6) θα σου δώσει ένα στίγμα. Όχι όμως τόσο για αυτά που θα ακολουθήσουν, όσο για εκείνα που προηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Αιγόκερω και τον 9ο ηλιακό οίκο σου. Νομικές υποθέσεις, σπουδές και ό,τι μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό θα «δείξουν» οριστικά και αμετάκλητα κι αν ξέρεις τι έχεις κάνει, δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να προβλέψεις το αποτέλεσμα.

Τα υπόλοιπα και μελλοντικά Πλουτώνια (πλήρης αλλαγή του καθεστώτος στη ζωή σου) έχεις χρόνο για να τα ζήσεις μέχρι το 2043.

Κατά τα άλλα, η διέλευση του Άρη από το Σκορπιό (12/10 ως 24/11) θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της ζωής σου, κυρίως μέσω των άλλων, ενώ η άλλη από το Λέοντα (20/5 ως 10/7) θα… περιλάβει σπίτι και οικογένεια, με τις εντάσεις σε κάθε περίπτωση να κλέβουν την παράσταση. Επιπλέον, ο Άρης στην Παρθένο και τον 5ο ηλιακό οίκο σου (10/7 ως 27/8) θα δώσει νέο ενδιαφέρον στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις η έννοια της διεκδίκησης θα λάβει μια πιο δραματική χροιά.

Όσο για τα οικονομικά σου, η παρουσία του Άρη στους Διδύμους (μέχρι τις 25/3), όπως κι εκείνη στον Τοξότη στο τέλος της χρονιάς (από τις 24/11) σε θέλει έτοιμο/η για όλα, αφού πέραν του κινήτρου που θα έχεις για να μαζέψεις… όλο το χρήμα, θα υπάρξουν και αυθαιρεσίες-απειλές σε βάρος σου. Μέχρι τις 14/1, μάλιστα, ο Άρης θα είναι ανάδρομος, που σημαίνει ότι η έμφαση πέφτει κυρίως στη διευθέτηση παλαιότερων υποθέσεων. Οι νέες επενδύσεις ή/και οι σημαντικές αγορές καλό είναι να «τρέξουν» από εκεί και ύστερα.

Αντίθετα, η Αφροδίτη στα ίδια ζώδια θα σου προσφέρει πιο γαλήνιες στιγμές κι όπου οι διαδρομές της εμπλέκονται με αυτές του Άρη θα ζήσεις αμφότερες τις ενέργειές τους. Στο ζώδιό σου (17/3 ως 11/4) και στον Σκορπιό (4 ως 29/12) θα συνεισφέρει σε γοητεία, αποδοχή και ευκολίες στα προσωπικά σου, με τους άλλους να σου κάνουν όλα τα… χατίρια! Στην Παρθένο (9/10 ως 8/11) θα γλυκάνει τις αγάπες σου, ενώ στους Διδύμους (11/4 ως 7/5) θα σου αφήσει μια αίσθηση ευμάρειας.

Όσο για την Αφροδίτη στο Λέοντα και τον 4ο ηλιακό οίκο σου (5/6 ως 9/10) έχει κάθε καλή πρόθεση να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου, ξεκινώντας από το σπίτι ή/και την οικογένειά σου, με την ανάδρομη πορεία της (23/7 ως 4/9) να ανοίγει μια παρένθεση, που μάλλον θα σου αρέσει.

Από τις τέσσερις ανάδρομες φάσεις του Ερμή, σε ενδιαφέρει βέβαια εκείνη που γίνεται στο ζώδιό σου (21/4 ως 15/5), η οποία «απαιτεί» να διορθώσεις λάθη και ατέλειες του παρελθόντος, πριν επιχειρήσεις οτιδήποτε το νέο, ξεκινώντας ίσως από έγγραφα που θα χρειαστούν και δεν θα τα έχεις. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από τεχνικές δυσλειτουργίες, αλλά αν έχεις διαθέσιμες εναλλακτικές, το όποιο κενό θα καλυφθεί εύκολα.

Τέλος, η διέλευση της Δήμητρας από το Σκορπιό (15/9 ως 25/11) συνηγορεί στη βελτίωση και χρήση των δημόσιων σχέσεων σου, ενώ μπορεί να επωφεληθείς τόσο από μια συνεργασία ή μια νομική απόφαση, όσο και από το «γκελ» που θα κάνεις στο ευρύτερο κοινό και μια δόξα συνδυασμένη με λεφτά δεν είναι διόλου κακή… ιδέα!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved