Αισθηματικά Κριός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Αισθηματικά Κριός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου μπορεί να… υποφέρεις κάπως, όχι γιατί δεν θα ζήσεις καλές στιγμές, αλλά γιατί θα παρεμβάλλονται οι… κακές κι αν είσαι μόνος/η, ζήσε τις πρώτες και διέγραψε τις δεύτερες! Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, μια κρίση θα την περάσεις, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο γερές βάσεις έχει.

Μετά τα γενέθλιά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν διαφορετική τροπή, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια «επίσημη» εξέλιξη, με την ανικανοποίητη φύση σου, ωστόσο, να μην ησυχάζει, που σημαίνει ότι μπορεί να «κλωτσήσεις» και κάτι που στα μάτια κάποιων άλλων φαντάζει ως ευλογία. Ανατρεπτική αναμένεται, δηλαδή, η χρονιά για σένα, με όλα τα συμπαρομαρτούντα του έρωτα (πάθη, ζήλιες) να είναι παρόντα, συν μια… έκπληξη, δωράκι του Ουρανού!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου ενδέχεται να περάσεις από διάφορα μαρτύρια κι αν δεν έχεις ήδη χωρίσει μέσα στο 2022, να το περιμένεις. Ούτε όμως να βιαστείς να δεσμευτείς, αφού θα κουραστείς. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, το κλίμα γίνεται αρκετά πιο ήπιο, διαφαίνεται μάλιστα και μια προοπτική «αποκατάστασης», ενώ γενικότερα η προσωπική ζωή θα είναι πιο πλούσια σε παραστάσεις και γνωριμίες, όχι όλες με ερωτικό χαρακτήρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι καλό μπορεί να προκύψει από τον φίλο του γνωστού, της γνωστής…

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου μπορεί να ζήσεις κάτι που θα σε ανανεώσει, αλλά δεν φαίνεται να αποκτά μόνιμο χαρακτήρα. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να τελειώσει κι όχι με καλό τρόπο, αλλά κάποτε θα γκρεμιζόταν κι όλο αυτό το «ψέμα» που ζούσες, έχοντας πείσει τον εαυτό σου για πράγματα που δεν ίσχυαν.

Μετά τα γενέθλιά σου σε περιμένουν μάλλον προβληματικές καταστάσεις και πρακτικά δεν σε συμφέρει να μπεις σε μια νέα σχέση, εκτός πια κι αν θες να… τιμωρήσεις τον εαυτό σου! Ασχολήσου, λοιπόν, με τα προβλήματα των άλλων και περίμενε καλύτερες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved