Κριός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2023 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Κριός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι τις 17 Μαΐου, προλαβαίνεις λοιπόν να καρπωθείς τα καλά της τύχης που σου φέρνει εφ’ όλης της ύλης και να… παιανίσεις «του Κριού ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει», αν μάλιστα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να αποδειχθεί «ευλογημένο» από κάθε άποψη. Και μην νομίζεις ότι με το που θα φύγει ο «μεγάλος ευεργέτης» θα σε ξεχάσει. Αντίθετα αν έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2 Απριλίου κι ύστερα θα τον έχεις για παρέα -αυτόν και την τύχη του- μέχρι την άνοιξη του 2024. Μια χαρά… Όσο για σένα… αδικημένε/η των πρώτων ημερών θα τα έχεις μεν τα «τυχερά» σου, αλλά μόνο για το διάστημα που ο Δίας θα περάσει από τον Ήλιο σου, πρακτικά μέχρι τις 10 Μαρτίου περίπου κι ό,τι προλάβεις.

Από τις 17/5 ο «Χοντρός» θα ασχοληθεί με τα οικονομικά σου κι επειδή όλα πλέον θα είναι θέμα διαχείρισης, κάνε τα κουμάντα σου. Πρόσβαση στο χρήμα θα έχεις, απομένει να δεις τι θα το… κάνεις!

Στο ζώδιό σου γίνεται και η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, η Ηλιακή της 20ης Απριλίου. Στις 29 μοίρες και 50΄μεν αλλά αυτά τα 10 λεπτά της μοίρας που την χωρίζουν από τον Ταύρο, αρκούν για να καταχωρηθεί σε σένα. Από εκεί και ύστερα το ότι τα Φώτα κάνουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα είναι ένα… θέμα, αφού σε παραπέμπουν σε ένα τέλος και μια νέα αρχή αλλά εσύ να κρατήσεις την επανεκκίνησή σου είτε αυτή συμβεί στα προσωπικά σου, είτε στην καριέρα ή/και την οικογένειά σου. Το «μήνυμα» θα το παραλάβεις, αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες 3-4 ημέρες του ζωδίου σου, με τον transit Πλούτωνα να σε… φλερτάρει γενικότερα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο περί ου ο λόγος θα βρεθεί για λίγο στον Υδροχόο (από 24/3 μέχρι 10/6) και τι να προλάβει να κάνει ο δόλιος σε 2,5 μήνες στις φιλίες σου; Πρόβα θα κάνει, επιφυλάσσοντάς σου τα καλύτερα και τα χειρότερα για το 2024 και μετά. Μέχρι το 2043, που θα φύγει, εκατό «who is who» θα αλλάξεις… Ωστόσο, η έξοδός του από τον Αιγόκερω μπορεί να κρίνει τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών, ιδιαίτερα στην καριέρα σου. Έτσι κάνει αυτός, τα μαζεύει και σου τα ξεφουρνίζει με την έξοδό του.

Η δεύτερη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς (στις 14/10) έχει ως επικεφαλίδα της την επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες και… τελετές βεβαίως, αφού ένας «κλασσικός» γάμος, όχι μόνον δεν αποκλείεται, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με «προικιά». Το να επιστρέψεις στα «πάτρια εδάφη», πάλι, είναι μάλλον αντιπροσωπευτικό κι ενός νέου, όσο και παλιού τρόπου ζωής, συνδυασμένου με τα καλά και τα άσχημα του… μη κοσμοπολιτισμού! Ίσως πάλι να δημιουργηθεί ένας πιο κλειστός κύκλος εμπιστοσύνης, αφήνοντας εκτός τους μη έχοντες σχέση με αυτόν.

Οι άλλες δύο εκλείψεις, τώρα, «δείχνουν» τα οικονομικά σου με πιο αβανταδόρικη τη Σεληνιακή της 28ης Οκτωβρίου. Ο Δίας το λέει αυτό… Η άλλη Σεληνιακή στις 5 Μαΐου τον… έχει τον Ουρανό της, που σημαίνει ότι σε όποιο καθεστώς σε πετύχει θα σε στείλει στην αντίπερα όχθη. Καλό, αν δεν έχεις, κακό, αν έχεις, δηλαδή, κράτα όμως και το ότι μέχρι την άνοιξη έχεις για «προίκα» τις φθινοπωρινές εκλείψεις του 2022, με τη Σεληνιακή της 8ης Νοεμβρίου να είναι η πιο «άγρια» κι Πανσέληνος της 5ης Φεβρουαρίου ο… προφήτης της!

Όσο για τον Κρόνο, που θα περάσει στους Ιχθύς, έχει την πρόθεση να μεταφέρει τις πιέσεις που δέχεσαι από τις διαπροσωπικές σχέσεις και τα συλλογικά εγχειρήματα στον τομέα της υγείας, αλλά όχι απαραίτητα της δικής σου. Το αίτημα του συγκεκριμένου Κρόνου είναι να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες και βασανισμένες υπάρξεις κι αυτό να πράξεις εθελοντικά, πριν… περιλάβει κι εσένα. Είναι ένα είδος ενεργειακού ισοδύναμου, στην περίπτωση ωστόσο που έχεις ταλαιπωρήσει το σώμα σου νομοτελειακά κάποια στιγμή θα σου βάλει «στοπ», με τρόπο που δεν θα σου αρέσει.

Ο φίλος σου ο Άρης τώρα θα βρεθεί απέναντί σου, στο Ζυγό, από τις 27/8 μέχρι τις 12/10, διαμορφώνοντας νέες ισορροπίες και… ανισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ, νωρίτερα, η παρουσία του στον Καρκίνο από τις 25/3 μέχρι τις 20/5 σηματοδοτεί δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια σου.

Η δε διέλευση του από το Λέοντα και τον 5ο ηλιακό οίκο σου (έρωτες, παιδιά, δημιουργικότητα), μια αναταραχή θα την φέρει, αλλά με βάση το χαρακτήρα σου μπορεί να είσαι κι εσύ που θα την προκαλέσεις.

Επιπλέον, ο Άρης στο Σκορπιό (12/10 με 24/11) σηματοδοτεί μια φάση διεκδικήσεων, είτε από σένα είτε σε βάρος σου, «κυνηγητό» γενικώς και μακάρι να μην αρχίσεις να τρέχεις ξοπίσω από «αρπακτικά», αλλά είναι κι αυτό στο πρόγραμμα.

Αντίθετα, η Αφροδίτη στα ίδια ζώδια, μόνον… γλυκά πράγματα έχει να σου πει και κράτα σημειώσεις. Στον Καρκίνο θα βρίσκεται από τις 7/5 μέχρι τις 5/6 και στο Ζυγό από τις 8/11 μέχρι τις 4/12. Ωστόσο, η παραμονή της στο Λέοντα για τέσσερις περίπου μήνες (5/6 ως 9/10) ούτε μπορεί, ούτε πρέπει να περάσει απαρατήρητη, με την ανάδρομη φάση της (23/7 ως 4/9) να σου λέει απλά… μην την παλεύεις με νέες σχέσεις και κοίταξε να δεις τι θα κάνεις με τις πρώην καταστάσεις. Ένα γλέντι ωστόσο θα το ζήσεις κι ας μην είναι πάντα το αποτέλεσμα επιθυμητό.

Όσο για την Αφροδίτη στο Σκορπιό (4 με 29/12) θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για σένα στο οικονομικό πεδίο, ενώ θα έχει προηγηθεί η διέλευσή της από τον Ταύρο (17/3 με 11/4), που κι αυτή μια χαρά τη λες.

Από τις τέσσερις αναδρομές του Ερμή πάλι σε ενδιαφέρουν περισσότερο οι δύο που γίνονται στον Αιγόκερω, αφού αναφέρονται στην καριέρα σου ή/και σε σημαντικές υποθέσεις σου. Η πρώτη με το έμπα της χρονιάς και μέχρι τις 18/1 και η δεύτερη μετά τις 12/12. Εδώ θα έχεις την ευκαιρία να ενεργοποιήσεις ανενεργές προοπτικές ή/και τις εναλλακτικές που διαθέτεις, σε σχέση ωστόσο με εντελώς νέα εγχειρήματα θα τις έχεις τις αναποδιές σου.

Τέλος, σε ενδιαφέρει -και πολύ μάλιστα- η διέλευση της Δήμητρας από το Ζυγό, που θα γίνει σε δύο φάσεις. Η πρώτη μέχρι τις 23/3 θα σου έρθει σίγουρα πιο βολική, ειδικά αν κάνεις κάτι που απευθύνεται στο κοινό αλλά και σε νομικά ζητήματα. Επίσης, θα πας πολύ καλά από συνεργασίες και δημόσιες σχέσεις γενικότερα. Η δεύτερη (από 21/6 μέχρι 15/9) δεν είναι τόσο large, αλλά τα «ποντάκια» της στην κοινωνική σου ζωή θα σου τα δώσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved