Οικονομικά Κριός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Κριού ανά δεκαήμερο για το 2023!

Οικονομικά Κριός 2023: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου θα σε πάει «μια στο καρφί και μια στο πέταλο», αφού ναι μεν θα έχεις τα τυχερά σου, από την άλλη όμως θα υπάρξουν και φάσεις στέρησης, οπότε, όταν σου περισσέψουν, κράτα και κάτι για τις δύσκολες ώρες. Μετά τα γενέθλιά σου, το κλίμα είναι σαφώς καλύτερο, συμπεριλαμβάνοντας και τα περιουσιακά σου, ενώ μπορεί να επωφεληθείς κι από μια ρύθμιση ή συνεργασία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η οικογένεια και τα περιουσιακά σου είναι πεδίο… εφαρμογών, με σένα να ξοδεύεις για αυτά αλλά και να παίρνεις τις βοήθειές σου. Επιπλέον όμως, θα χρειαστεί να συμβιβαστείς σε μια υπόθεση, που δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου, ενώ καλό είναι να προνοήσεις και για τις δύσκολες μέρες.

Μετά τα γενέθλιά σου, βέβαια πας… σφαίρα και παρότι θα τις κάνεις τις σπατάλες σου, δεν θα «τιμωρηθείς», ίσα-ίσα που όσα κι αν ξοδέψεις, θα σου έρχονται τα… διπλά!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου μπορεί μεν να έχεις τα τυχερά σου και τις ευχάριστες εκπλήξεις σου, ενώ μπορεί να επωφεληθείς κι από συναλλαγές που… δεν φαίνονται πουθενά επίσημα, η «μεγάλη εικόνα» ωστόσο σε παραπέμπει σε μια ολική αναθεώρηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων σου κι αφού θα τα κλείσεις, που θα τα κλείσεις τα «βιβλία» σου, μην υπολογίσεις το όποιο κόστος, αντίθετα ξεκίνα μια νέα πορεία και θα δικαιωθείς. Το αυτό ισχύει και μετά τα γενέθλιά σου, με τα μεγέθη ωστόσο να είναι σαφώς μεγαλύτερα κι όπως λέει η παροιμία «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες», ενώ δεν αποκλείεται να μπεις σε έξοδα και για ένα θέμα υγείας. Από δουλειά πάντως μια χαρά θα τα πας κι αυτό δεν είναι λίγο σε δύσκολους καιρούς.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved