Οικονομικά Υδροχόος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Υδροχόου ανά δεκαήμερο για το 2022!

Οικονομικά Υδροχόος 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα ζήσεις την τελευταία πράξη αντιφατικών καταστάσεων, που η μια διαδέχεται την άλλη, χωρίς να κρατάς κι εσύ κάτι σίγουρο στα χέρια σου και το προς πού θα γείρει η πλάστιγγα εξαρτάται περισσότερο από τα ποσοστά… τύχης ή ατυχίας που υπάρχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιό σου.

Μετά τα γενέθλιά σου, ο Δίας στους Ιχθύς είναι διατεθειμένος να σε καλύψει και με το… παραπάνω, διασκεδάζοντας κάθε ανησυχία σου, ωστόσο στα εργασιακά σου… κάτι δεν πάει καλά και για ένα διάστημα είναι πιθανό να βρεθείς σε απραξία, ίσως όμως αυτό να συμβεί και για λόγους υγείας. Σε κάθε περίπτωση, κάτι ή… κάποιος/α σε υπονομεύει, γι’ αυτό άρχισε από τώρα να ψάχνεις! Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη της 30ης Απριλίου είναι συνυφασμένη με προσπάθειες που μάλλον δεν θα αποδώσουν, γι’ αυτό τον Μάιο… παίξε άμυνα! Αντίθετα, εκείνη της 25ης Οκτωβρίου, συνηγορεί σε ευκολίες και επιτυχίες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου θα έχεις μεν τις επιτυχίες σου, αλλά ό,τι παραπάνω βγάλεις θα το δώσεις γιατί… πρέπει! Κι αντίθετα όμως, αν σου προκύψει μια δυσκολία, θα δεις την τύχη σου να δουλεύει για σένα. Ισοπαλία, σε κάθε περίπτωση…

Μετά τα γενέθλιά σου όμως θα αρχίσουν να σφίγγουν τα λουριά, ενώ συνάμα θα βιώσεις την… τρέλα του ό,τι σχεδιάζεις, να μην ευοδώνεται κι αντίθετα να έχεις κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις! Η Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου είναι μάλιστα δηλωτική μιας… παράνοιας, που θα σφραγίσει και την δική σου πορεία. Παράλληλα, στα εργασιακά σου υπάρχουν δύο κατευθύνσεις και ίσως η μια να είναι απόρροια της άλλης, αφού μια διάσπαση ή εσωτερική διαφωνία θα σε εξωθήσει να αυτονομηθείς, επιχειρώντας ίσως κάτι παράτολμο που θα αποδώσει.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου… καλά το πας και σε πάει, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η δυνατότητα να ζήσεις και κάποιες πολυτέλειες. Μετά τα γενέθλιά σου, τον Μάρτιο, αναμένεται να γνωρίσεις ανάλογες… δόξες, η συνολική εικόνα της χρονιάς όμως έχει και «σκοτεινά» σημεία, ιδιαίτερα σε σχέση με τα εργασιακά σου. Ίσως πάλι να… ξεμείνεις από επικοινωνιακά μέσα, με τα έξοδα για την απόκτησή τους να δείχνουν αναπόφευκτα. Επιπλέον, η Σεληνιακή έκλειψη της 16ης Μαΐου λειτουργεί για σένα περιοριστικά, με τον Κρόνο στην περιοχή σου να βρίσκει… πάτημα και είναι σκόπιμο να προνοήσεις για μια δύσκολη ώρα.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2022: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved