2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

Μάθε και προετοιμάσου κατάλληλα!

2022: Αυτός είναι ο χειρότερος μήνας του ζωδίου σου

Όπως κάθε χρόνος, έτσι και το 2022 θα έχει τις καλές του και κακές του στιγμές και.. κανείς δεν θα γλιτώσει. Μάλιστα υπάρχει ένας συγκεκριμένος μήνας κατά τον οποίο τα ζώδια, θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες και προβλήματα, θα δυσαρεστηθούν από μια εξέλιξη, θα στενοχωρηθούν ή θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους. Πότε θα περάσει δύσκολα το δικό σου ζώδιο; Διάβασε για να είσαι προετοιμασμένος/η!

ΚΡΙΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο Απρίλιος θα είναι αρκετά ζόρικος για σένα. Το μήνα των γενεθλίων σου, πέρα από άλλες όψεις, θα έχεις και την Πανσέληνο απέναντί σου στον Ζυγό, η οποία θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ζόρια θα έχεις γενικά στις σχέσεις σου, αλλά και στα ερωτικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ- ΜΑΙΟΣ

Πολύ προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι τον Μάιο (έχεις και τα γενέθλιά σου εκείνες τις μέρες), καθώς η Πανσέληνος του μήνα, που θα είναι παράλληλα και Σεληνιακή Έκλειψη, γίνεται στον… απέναντί σου, τον Σκορπιό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι σχέσεις σου θα περάσουν από 40 κύματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Δύσκολα θα είναι για σένα τα πράγματα τον Νοέμβριο του 2022. Και αυτό γιατί τότε είναι που θα γυρίσει ανάδρομος ο Άρης στο ζώδιό σου. Ως συνέπεια, θα σου φέρνει εμπόδια στην καθημερινότητά σου, καθυστερήσεις, νεύρα, τσακωμούς, εντάσεις και πιθανά ατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ

Ετοιμάσου για έναν δύσκολο Ιούλιο αγαπητέ Καρκίνε. Τον μήνα των γενεθλίων σου, η Πανσέληνος γίνεται στον απέναντί σου τον Αιγόκερω και ο Ήλιος σου θα είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Δύσκολη όψη που για σένα θα φέρει εμπόδια στον γάμο σου, στα ερωτικά σου και στις σχέσεις σου γενικά.

ΛΕΩΝ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Δεν θα είναι εύκολα τα γενέθλια που θα κάνεις αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο. Ο Άρης θα είναι στον Ταύρο και θα κάνει τετράγωνα με τον Ήλιο σου, αλλά και με τον Κρόνο, που θα είναι στον Υδροχόο. Μόνο εμπόδια θα συναντάς μπροστά σου, χωρισμούς, αλλά και… περικοπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Δείξε ιδιαίτερη προσοχή τον Σεπτέμβριο. Τον συγκεκριμένο μήνα, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και στο ζώδιό σου, η Αφροδίτη και ο Ήλιος σου θα κάνουν αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, ενώ θα είναι και ο Άρης στους Διδύμους και 10ο οίκο σου. Για σένα αυτό σημαίνει προβλήματα στις σχέσεις, στην δουλειά και την καριέρα σου, ψέματα και… ψευδαισθήσεις.

ΖΥΓΟΣ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Έχει λίγο τα μάτια σου… δεκατέσσερα τον Απρίλιο, καθώς θα γίνει στο ζώδιό σου η Πανσέληνος του μήνα, η οποία και θα κάνει και όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Δύσκολη όψη, που απαιτεί για σένα προσοχή στις κινήσεις σου και θα φέρει προβλήματα στις σχέσεις και το σπίτι ή την οικογένειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας αρκετά απαιτητικός μήνας για σένα. Κι αυτό γιατί τότε θα γίνει στον… απέναντί σου, τον Ταύρο, η Πανσέληνος του μήνα, που θα είναι και Σεληνιακή και θα σε επηρεάσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα του 7ου οίκου σου, δηλαδή τον γάμο και τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις σχέσεις σου γενικότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Με τον Άρη απέναντί σου στους Διδύμους για καιρό θα έχεις τα θέματά σου, όμως γυρίζει ανάδρομος, οπότε θα πρέπει να βρίσκεσαι σε μια… επιφυλακή τον Νοέμβριο. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη αυτού, θα σου φέρει νεύρα και τσακωμούς με το αμόρε σου, επιθετικές διαθέσεις σε βάρος σου, μια τάση να τσακώνεσαι με όποιον σχετίζεσαι, αλλά και εχθρούς, αντιπάλους ή ανταγωνιστές που θα σε ξαναθυμηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Εσύ θα περάσεις λίγο πιο δύσκολα με το που θα μπει το 2022. Με το πρώτο… «χαίρω πολύ» τον Ιανουάριο, θα γίνει η Πανσέληνος στον Καρκίνο, η οποία θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα που παραμένει στο δικό σου ζώδιο. Θα συναντήσεις δυσκολίες στην συναισθηματική σου ζωή, στις συνεργασίες σου, αλλά και στη σχέση ή τον γάμο σου αν έχεις βάλει ήδη βέρα στο δεξί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ο Αύγουστος θα είναι δύσκολος μήνας για σένα και αυτό διότι ο Άρης θα είναι στον Ταύρο, ξυπνώντας και τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο, επηρεάζοντάς σε αρκετά σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον 4ο οίκο σου, δηλαδή το σπίτι και την οικογένειά σου. Δυσκολίες, τσακωμοί ή και ζημιές στο σπίτι, είναι πιθανά να συμβούν!

ΙΧΘΥΕΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Της επικοινωνίας το… κάγκελο θα γίνει τον Σεπτέμβρη. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο, που για σένα είναι ο 7ος οίκος σου και δεν θα μπορέσεις πρακτικά να συνεννοηθείς με κανέναν. «Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου». Αυτό θα λες και θα… «κλαις». Άσε που μπορεί να γυρίσει και κανένας/καμία "καμμένος/η" πρώην που δεν θες. Βάλε και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και τον Άρη στους Διδύμους και 4ο οίκο σου και έγινες...

Σε γενικές γραμμές, το 2022 επιφυλάσσει κι αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες; Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2022!

Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του 2022!

Εκλείψεις 2022: Πότε έχουμε Ηλιακή και Σεληνιακή Έκλειψη και ποια ζώδια επηρεάζονται;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved