Αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος κάθε ζωδίου για το 2021

Μόνο έτσι θα αλλάξει η ερωτική σου ζωή!

Αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος κάθε ζωδίου για το 2021

Δεν έχει σημασία σε τι φάση βρίσκεσαι στα ερωτικά σου. Το να επιθυμείς την εξέλιξη του εαυτού σου είναι μια πολύ υγιής επιλογή. Για παράδειγμα, το να ακούς περισσότερο τη διάθεσή σου ή το να σκέφτεσαι πρώτα πριν αντιδράσεις, μπορεί να είναι αλλαγές που θα ευεργετήσουν και την ερωτική σου ζωή.

Φυσικά, είσαι μια χαρά είσαι κι έτσι όπως είσαι. Δεν χρειάζεται να αλλάξεις το σώμα σου, τη δουλειά ή τη γκαρνταρόμπα σου για να γίνεις καλύτερος/η τη νέα χρονιά ή οποιαδήποτε στιγμή της χρονιάς. Το να συντονιστείς περισσότερο με τον εσωτερικό, γνήσιο εαυτό σου και του συντρόφου σου, και να ζήσεις πιο αυθεντικά, δεν σημαίνει να αγοράσεις νέα ακριβή κρέμα προσώπου ή να πιέσεις τον εαυτό σου να κάνει γυμναστική. Μπορείς να «ακούς» περισσότερο τον/την σύντροφό σου και τις ανάγκες του ή να προσπαθήσεις να είσαι πιο αξιόπιστος/η μέσα στη σχέση. Γενικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ενδοσκοπήσεις και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, χωρίς να σου κοστίσει δεκάρα!

Και αν αναρωτιέσαι ποιο μάθημα αγάπης σε περιμένει το 2021, ιδού ο τρόπος που θα αλλάξει το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ

Προσπάθησε να ξεχωρίσεις στο μυαλό σου ποια είναι τα προβλήματα για τα οποία πρέπει να συζητήσεις και ποια είναι εκείνα τα οποία καλύτερα να τα αφήσεις για λίγο στην άκρη. Δεν φοβάσαι να τσακωθείς, όμως ίσως αυτή τη χρονιά πρέπει να αλλάξεις… ρότα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου με διαφορετικό τρόπο. Στις σχέσεις δεν υπάρχει χαμένος και νικητής. Με μια καλή συζήτηση όλα λύνονται!

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι ένα άτομο σταθερό, που δεν αλλάζει εύκολα απόψεις και συνήθειες. Η ρουτίνα σου είναι ιερή και μπορεί να γίνεις αρκετά ξεροκέφαλος/η χωρίς να το καταλαβαίνεις καν. Το 2021 προσπάθησε στην σχέση σου να γίνεις λίγο πιο ουδέτερος/η. Δεν θα χαλάσει ο κόσμος, αν δεν έχεις σε όλα δίκιο. Θα το δεις ότι η σχέση θα βελτιωθεί πολύ, αν αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με άλλη φιλοσοφία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που μπορεί να μην έχεις καταφέρει να κάνεις μέχρι στιγμή στις σχέσεις σου, είναι να μάθεις να ακούς τι έχει να σου πει το ταίρι σου. Δεν είσαι καλός ακροατής και αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο θα πρέπει να δουλέψεις. Παρότι είσαι ένα έξυπνο άτομο, δεν μπορείς να δεθείς πολύ συναισθηματικά. Ενώ η επικοινωνία είναι το δυνατό σου κομμάτι, έχεις μάθει να μιλάς περισσότερο και να ακούς πολύ λιγότερο. Προσπάθησε να το αλλάξεις αυτό με την νέα χρονιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αντέχεις να βλέπεις τον/την σύντροφό σου να υποφέρει, όποιος και αν είναι ο λόγος. Έτσι είσαι ικανός/η να κάνεις τα πάντα για να δεις το ταίρι σου ευτυχισμένο και να χαμογελά. Δεν διστάζεις να κάνεις ακόμα και μεγάλες θυσίες. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι κι εσύ έχεις ανάγκες. Και μάλιστα θα πρέπει να τις εκφράσεις στο ταίρι σου. Μην καταπιέζεις τον εαυτό σου για τους άλλους. Κι εσύ χρειάζεσαι βοήθεια. Μην φοβηθείς να την ζητήσεις. Το 2021, φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους σου, είναι να δουν οι άλλοι γύρω σου το πόσο ευάλωτος/η είσαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό δεν είναι κάτι κακό, αλλά κάτι ανθρώπινο. Δεν μπορείς να είσαι για πάντα το «σκληρό καρύδι» που όλα τα αντέχει και όλα τα υπομένει. Με την νέα χρονιά, προσπάθησε να δείξεις την ευαίσθητη, λίγο ευάλωτη και πολύ συναισθηματική πλευρά του εαυτού σου. Σταμάτα να την έχεις τόσο καλά κρυμμένη. Θα δεις ότι το ταίρι σου θα το εκτιμήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο στόχος σου για το 2021 είναι να προσπαθήσεις να βρεις περισσότερο χρόνο για σένα. Είτε έχεις σχέση είτε είσαι single, είτε έχεις μπλέξει σε μια μπερδεμένη κατάσταση, θέσε κάποια όρια και ζήσε λίγο και για σένα. Φρόντισε τον εαυτό σου, αγάπησέ τον περισσότερο και θα δεις ότι όταν εσύ αλλάξεις, θα αλλάξουν και οι άλλοι την συμπεριφορά τους απέναντί σου. Έχεις πολλές ανοιχτές πληγές και δικά σου προβλήματα να λύσεις. Άσε τους άλλους να λύσουν τα δικά τους.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΖΥΓΟΣ

Το 2021, αγαπητέ Ζυγέ, ήρθε η ώρα να «σπάσεις μερικά αβγά». Πάντα αποφεύγεις τους καβγάδες και τις διαφωνίες και λες σχεδόν σε όλα «ναι» για να γλιτώσεις από δυσάρεστες καταστάσεις και συμπεριφορές. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αλλάξεις. Και θα δεις ότι με την δική σου αλλαγή, θα έρθει και η αλλαγή στην συμπεριφορά των άλλων. Για να σε εκτιμήσουν, θα πρέπει πρώτα να σε σεβαστούν. Και με το να λες σε όλα «ναι», μόνο κακό μπορείς να κάνεις σε σένα. Κάνε επιτέλους αυτό που εσύ θέλεις και αγαπάς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου κάθε μνησικακία. Σαν άνθρωπος γενικά δεν ξεχνάς ποτέ τον θυμό σου, ούτε και το τι σου κάνανε οι άλλοι και δεν συγχωρείς. Όμως το 2021 είναι μια καινούργια χρονιά και θα μπορούσες να κάνεις μια νέα αρχή πάνω στο κομμάτι αυτό. Θα δεις, ότι και η δική σου η ψυχή θα γαληνέψει, αν απλά προσπεράσεις κάποια πράγματα που έγιναν στο παρελθόν, τα αφήσεις πίσω σου και πας παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις μια εμμονή με τα ταξίδια και με το να ανακαλύπτεις τον κόσμο. Μήπως το 2021, ήρθε η στιγμή να χαλαρώσεις λίγο και να μείνεις στο σπιτάκι σου, αγκαλιά με το ταίρι σου ή κι αν δεν έχεις σχέση, μήπως να την έψαχνες… εντός Ελλάδος; Λέμε τώρα… Επίσης είσαι ένα άτομο που του αρέσει να δοκιμάζει οτιδήποτε νέο, περίεργο ή επικίνδυνο. Το ταίρι σου όμως δεν είναι απαραίτητα τέτοιος τύπος ανθρώπου. Και μπορεί μέχρι τώρα να σου έκανε τα χατίρια και να σου έλεγε σε όλα ναι. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να του/της κάνεις και τα δικά του/της;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι ένα άτομο που του αρέσει η σταθερότητα, η ρουτίνα και η άνεση. Αυτό όμως κάποιες φορές μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου. Ό,τι είναι άνετο για σένα, δεν είναι πάντα άνετο για τον άλλο, οπότε το 2021 προσπάθησε να βγεις λίγο από την comfort zone σου και να δοκιμάσεις κάτι νέο. Κάνε μια έκπληξη στο ταίρι σου, μην είσαι τόσο προβλέψιμος/η και θα δεις ότι η σχέση σας από εκεί που είχε αρχίσει να βαλτώνει, θα πάρει τα πάνω της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως το 2021 είναι η χρονιά κατά την οποία θα πρέπει να ξεκινήσεις να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα συναισθήματά σου. Μέχρι στιγμής, μπορεί να σε ένοιαζαν μόνο αυτά του συντρόφου σου, ωστόσο, ήρθε η ώρα να αγαπήσεις περισσότερο εσένα και να ακούσεις αυτά που έχει η καρδιά σου να σου πει. Πες τι πραγματικά νιώθεις στο ταίρι σου, άκου τι έχει κι αυτό να σου πει και προσπαθήστε και οι δυο να είστε ειλικρινείς με αυτά που αισθάνεστε ο ένας για τον άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρόβλημα με εσένα είναι ότι αν η σχέση σου αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, τότε σου είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτείς το ταίρι σου. Αυτό δημιουργεί θέματα και ξεκινά από το γεγονός ότι δεν έχεις την εμπιστοσύνη που απαιτείται καταρχάς στον ίδιο σου τον εαυτό. Το 2021 είναι η χρονιά κατά την οποία θα πρέπει να δουλέψεις πάνω στην αυτοπεποίθησή σου και να καταλάβεις το πόσο αξίζεις. Να το πιστέψεις, για να μπορέσεις να δεις άσπρη μέρα και να σταματήσεις να δημιουργείς θέματα στις σχέσεις σου γενικά.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν παιδάκι το 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Ραφτείτε! Αυτά τα 3 ζώδια θα παντρευτούν το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved