Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Τα ζώδια που κινδυνεύουν να δουν την σχέση τους ή τον γάμο τους να διαλύεται μέσα στο 2021

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση 4 ζωδίων θα πέσουν το 2021

Το 2021 δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά για εκείνα, καθώς ο τομέας των σχέσεων βάλλεται αρκετά. Τα 4 αυτά ζώδια είναι πολύ πιθανό να βιώσουν δύσκολες καταστάσεις στην σχέση τους και το άσχημο είναι πως ίσως και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να σώσουν την κατάσταση. Θα πρέπει απλώς να αποδεχτούν το μοιραίο και να προχωρήσουν παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος κινδυνεύει αρκετά την νέα χρονιά με χωρισμό, διότι οι 3 από τις 4 εκλείψεις του 2021 γίνονται στον άξονα Διδύμου-Τοξότη. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι η μια έκλειψη θα γίνει στο δικό του ζώδιο και στον πρώτο του οίκο, ενώ οι άλλες 2 στο απέναντι ζώδιο από εκείνον και στον 7ο οίκο που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τον γάμο και ό,τι έχει να κάνει με το "μαζί". Ο Δίδυμος βάλλεται από την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη της 26 Μαΐου στον Τοξότη, από την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό του στις 10 Ιουνίου και από την Ηλιακή Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, στις 4 Δεκεμβρίου.

ΛΕΩΝ

Σκούρα θα είναι τα πράγματα και για τον Λέοντα το 2021 σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά του. Μπορεί από τη μια ο Δίας στον Υδροχόο και τον 7ο οίκο του, να υπόσχεται πολλά, ωστόσο δεν μπορεί να τα ικανοποιήσει καθώς έχει μαζί του τον Κρόνο. Και για όσους Λέοντες είναι ήδη σε σχέση, ο Κρόνος στον έβδομο οίκο τους, φέρνει περιορισμούς, προβλήματα και εμπόδια. Ο πλανήτης αυτός δεν είναι κακός, ούτε φέρεται άπονα. Μαθήματα δίνει και αν έχεις φερθεί σωστά στο παρελθόν θα σε ανταμείψει. Αν όχι, απλώς θα πληρώσεις το απαραίτητο τίμημα.

Θες να γνωρίζεις τι να περιμένεις το 2021;Παράγγειλε τώρα την Προσωπική Ανάλυση ενός έτους, από το Astrology. gr.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό, η χρονιά αυτή αναμένεται να είναι άκρως απρόβλεπτη στον ερωτικό του τομέα. Και αυτό γιατί έχει τον Ουρανό απέναντί του. Ο πλανήτης αυτός βρίσκεται στον Ταύρο και συγκεκριμένα στον 7ο οίκο του Σκορπιού. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι οι Σκορπιοί στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και του «μαζί», θα πρέπει να περιμένουν πολλές και ξαφνικές ανατροπές. Μάλιστα οι αλλαγές που θα έρθουν θα είναι υποχρεωτικές και θα τους ζορίσουν, καθώς μιλάμε για ένα ζώδιο σταθερό που ακούει για αλλαγή και βγάζει σπυράκια. Για τους δεσμευμένους Σκορπιούς ένας χωρισμός μπορεί να έρθει ξαφνικά και απρόσμενα, ενώ για τους single Σκορπιούς, μπορεί ένας έρωτας να έρθει πραγματικά από το πουθενά. Είπαμε, ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τόσο ο Δίας, όσο και ο Κρόνος, μέσα στον Δεκέμβριο περνάνε στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει πως οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού, από τη μια θα έχουν πάνω τους την τύχη και την εύνοια του Δία, όμως από την άλλη, θα έχουν στον πρώτο οίκο τους και τον Κρόνο, ο οποίος έρχεται με… άγριες διαθέσεις για να τους βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Αν ήταν καλά παιδιά βέβαια στο παρελθόν, θα τους ανταμείψει για τον κόπο τους, αλλά όπως και να έχει, οι Υδροχόοοι δεν θα γλιτώσουν από τους περιορισμούς, τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις. Όσα θετικά και να θέλει να τους δώσει ο Δίας, θα έχει δίπλα του το «ΔΝΤ» που λέγεται Κρόνος και θα τους βάζει σε μνημόνια. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις τους, οι Υδροχόοι είναι πολύ πιθανό να βιώσουν ένα χωρισμό, ο οποίος μάλιστα θα είναι και αρκετά επίπονος.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διάβασε επίσης:

2021: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο τυχερος για το ζώδιό σου

Αυτές τις αλλαγές να περιμένεις στην ερωτική σου ζωή το 2021

Αυτά τα ζώδια έχουν ροπή στην απιστία το 2021

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved