Οικονομικά Υδροχόος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Υδροχόου ανά δεκαήμερο για το 2020!

Οικονομικά Υδροχόος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αμάν! Τι γυρεύει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στη χώρα; Πάνω που το διασκέδαζες με τις ανατροπές, τις προβοκάτσιες σου και το daddy be cool, σκάει μύτη αυτός ο αχώνευτος ο Κρόνος, απειλώντας να σε κάνει σαν τα μούτρα του. Συντηρίκλα και σπασίκλα με τους στόχους που πρέπει να θέσεις. Έχεις -λέει- Χρέος και Ευθύνη. Σιγά καλέ τα κεφαλαία, μην σου φύγει καμιά ρυτίδα. Σκέτος τρομοκράτης είναι, μην κάνεις όμως το λάθος να τσιμπήσεις γιατί πρόβα κάνει, από του χρόνου θα αρχίσει τα τελεσίγραφα. Κατά τα άλλα, Ουρανός και πάλι Ουρανός, έτσι για να καεί το πελεκούδι με τους Ταυροσκορπιούς κι ας πιάσει φωτιά και το δικό σου σπίτι, γιατί είσαι και μάγκας!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Η Οικονομία πάει σφαίρα, παντού μυρίζει ανάπτυξη κι αρχίζεις να έχεις βάσιμες ελπίδες πως επιτέλους θα πιάσεις την καλή, αρχής γενομένης από το Τζόκερ. Πάνω όμως που περιμένεις το τελευταίο μπαλάκι για να πανηγυρίσεις, εμφανίζεται ένα μικρό Ποσειδωνάκι και σου βγάζει την γλώσσα. Όνειρο ήταν και πάει. Ύστερα πιάνεις στασίδι στα καζίνο, εξοπλισμένος πάντα με την λίστα των τυχερών αριθμών, που χρυσοπλήρωσες σε έναν αστρολόγο. Μα καλέ μου, αν ο αστρολόγος ήξερε τα νούμερα, δεν θα τα έπαιζε εκείνος για να τα κονομήσει και να μην φορτώνει το κάρμα του με τις απατεωνιές που κάνει; Χαμπάρι εσύ… Φαντάζεσαι ήδη τον εαυτό σου πάμπλουτο να σκίζεις τους αιθέρες με το καινούριο σου διαστημόπλοιο, παρέα με αιθέριες υπάρξεις. Αιθεροβάμονας με τα όλα σου!

3ο δεκαήμερο

Βάλε με το μυαλό σου το πιο απίθανο μέρος που θα μπορούσες να δουλέψεις σε κόντρα ρόλο κι έχεις καλές πιθανότητες να πέσεις μέσα. Κουλουράς στην Σελήνη, why not; Και μη μου μιλάς για πτυχία και ειδικεύσεις. Όλα αλλάζουν, σπίτια, πόλεις, πατρίδες, πλανήτες κι αν τυχόν έχεις δώσει κάποιον όρκο του τύπου «εγώ με αυτόν τον τύπο, ποτέ των ποτών», ετοιμάσου για στροφή 180 μοιρών. Το τι θα πεις στους γνωστούς σου δεν μας νοιάζει, έτσι κι αλλιώς όμως το ατράνταχτο επιχείρημα πως είσαι τρελάρας Υδροχόος αρκεί για να αθωωθείς. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να βρεις ένα πλούσιο ταίρι να σε σπιτώσει και να σε πληρώνει για να ακούει τις θεωρίες σου, αντί να το πληρώνεις εσύ για ψυχική οδύνη. Αυτές είναι δουλειές!

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved