Ερωτικά Υδροχόος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Υδροχόος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη και ο Άρης σε εκπαιδεύουν για το Greece Next Top Lover, που σημαίνει πως όταν κερδίσεις στον διαγωνισμό, ο Κυανοπώγων και η Μεσαλίνα θα ωχριούν μπροστά σου. Αχ τι καλά, επιτέλους δράση! Κι επειδή δεν θέλει και πολύ για να γίνεις βούκινο και σήριαλ, κράτα και καμιά σημείωση, για να μην σου κουνιούνται αυτοί με τις αποχρώσεις. Ποιο γκρι, το μπλε ελεκτρίκ να δείτε! Kαι έχει ενδιαφέρον βέβαια τι θα έχουν να πουν μετά τους απανωτούς σεισμούς στο κρεβάτι σου, όλοι εκείνοι που ψυχρό σε ανεβάζουν και αδιάφορο σε κατεβάζουν. Θέλουν κι άλλα ρίχτερ; Πάρτε να ‘χετε ζουλάπια! Όσο για τα περί πίστεως και αποκλειστικότητας, σιγά μην μπεις στον κόπο να σχολιάσεις αυτές τις οπισθοδρομικές αηδίες.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Έφτασε η πολυπόθητη στιγμή να κάνεις τις υπερβάσεις σου. Τέρμα πια οι σαρκικές ηδονές και τα ποταπά, εκτός φυσικά κι αν τα κοπανήσεις και παρασυρθείς στην ακολασία. Η χρονιά σου θα είναι φανταστική -όνομα και πράγμα- με εκείνα που ονειρεύεσαι να γίνονται πράξη πρωτίστως στον ύπνο σου κι αν κοιμάσαι όρθιος, ακόμα καλύτερα. Φανταστικές σχέσεις, φανταστικό αχαλίνωτο σεξ, τι άλλο θες; Δεν θα έχεις και την φθορά της καθημερινότητας, ούτε θα χρειαστεί να δώσεις λόγο στο φανταστικό σου ταίρι για τις φανταστικές απιστίες σου. Στον πραγματικό κόσμο τώρα, ως μπερμπάντης θα τα καταφέρεις μια χαρά, παραμυθιάζοντας αγόρια ή κορίτσια σε όλη την επικράτεια.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου την παλεύεις δεν την παλεύεις, αφού όλα τα φυσιολογικά σε σένα συμβαίνουν, ούτε μια ψυχοπάθεια της προκοπής δεν μπορείς να σταυρώσεις κι αν αναρωτιέσαι τις πταίει για την κατάντια σου, να σε ενημερώσω ότι ο Κρόνος την έχει κάνει την δουλειά. Πληκτικός και ανιαρός όπως πάντα και δυστυχώς φαίνεται πως η γκαντεμιά συνεχίζεται και όλο το 2020, αφού μπαίνει ο διάολος μέσα σου και επιμένεις να χουχουλιάσεις σε μια ζεστή αγκαλιά. Μέχρι και κουλούρα θα σκεφτείς να φορέσεις με παπά και με κουμπάρο και δωσ’ του τα γαμήλια εμβατήρια, για τόσο απελπισμένο σε έχω. Ποιος εσύ, που άκουγες δέσμευση κι έπαιρνες δρόμο. Αλλά πες μου, αν αποσυρθείς εσύ από την ενεργό δράση, ποιός θα αναλάβει παρακαλώ να μοιράζει τα εγκεφαλικά στις ευαίσθητες ψυχές;

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved