Ερωτικά Υδροχόος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Υδροχόος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Το βέβαιο είναι πως θα περάσεις καλά, τόσο πριν, όσο και μετά τα γενέθλιά σου, εκείνο όμως που φαίνεται να λείπει είναι η πίστη και η σταθερότητα. Αν είσαι μόνος/η λοιπόν και αφεθείς στη συμπαντική ροή, βγάζοντας από το κεφάλι σου τις πολλές θεωρίες περί σχέσεων θα ζήσεις κι έναν (τουλάχιστον) μεγάλο έρωτα, συνδυασμένο, μάλιστα, με «ατμοσφαιρικές» καταστάσεις και δώρα.

Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου την… ψύχρα για να αντισταθείς στους ουκ ολίγους πειρασμούς που θα σου τύχουν!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, προλαβαίνεις να χαρείς ό,τι σου έχει μείνει ακόμη σαν απωθημένο. Από εκεί και ύστερα όμως, παραδόξως και κόντρα στις πεποιθήσεις σου φαίνεται να αποκτάς μια «κοκούνιγκ» διάθεση και να σου μπαίνουν ιδέες για αποκατάσταση και νοικοκυροσύνη.

Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να κάνεις το μεγάλο βήμα. Ύστερα θα ρίξεις το μεγάλο κλάμα, ναι… εσύ ο Υδροχόος!

Αν πάλι είσαι μόνος/η, ενδέχεται να μπεις σε μια σχέση που χαρακτηρίζεται κυρίως από τρυφερότητα και ανάγκη προστασίας αλλά «παίζει» και η επανασύνδεση με πρώην. Χάλια σου λέω, Καρκινάκι θα γίνεις…

3ο δεκαήμερο

Κι εδώ το «πάρτι» τελειώνει με τα γενέθλιά σου κι αρχίζει η περίοδος των ισχνών αγελάδων. Αν μεν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αναμένονται πίκρες και στενοχώριες ή στην καλύτερη περίπτωση μια δυστοκία-ψύχρανση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή κάποια δικά του θέματα που θα χρειαστούν φροντίδα από την πλευρά σου.

Αν πάλι είσαι μόνος/η, καλύτερα να… παραμείνεις, αφού μπαίνοντας σε μια νέα σχέση, μόνο προβλήματα και «παραλληλίες» θα αντιμετωπίσεις, εκτός κι αν πρόκειται για μια σχέση με σημαντική διαφορά ηλικίας, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω. Την λύση την ξέρεις λοιπόν και κάνε τα κουμάντα σου.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved