Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

Πώς; Μα φυσικά από το ζώδιό της.

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

Όπως το ζώδιο σου ορίζεται από την ημερομηνία των γενεθλίων σου, έτσι και η σχέση σου ή ο γάμος σου έχει… «ζώδιο», σύμφωνα με το πότε ξεκίνησε! Το επετειακό ζώδιο της σχέσης σου παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή, καθώς μπορεί να δώσει δείγματα για το πώς θα εξελιχθεί.

Μια σχέση «Τοξότης», για παράδειγμα, τείνει να είναι περιπετειώδης και «καθυστερεί» να σοβαρέψει, ενώ μία σχέση «Σκορπιός» χαρακτηρίζεται από πάθος. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στη σχέση σου τις επόμενες δύο χρονιές, μπορείς να διαβάσεις παρακάτω, αντιστοιχίζοντας τη χρονική περίοδο που ξεκίνησε η σχέση σου, με το ανάλογο ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Μία σχέση Κριός περιλαμβάνει άτομα που τα ενδιαφέρει το «πνεύμα». Μέσα σε τέτοιες σχέσεις ανθίζουν τα κοινά ενδιαφέροντα και οι ιδέες.

2019: Ο επόμενος χρόνος θα είσαι για εσάς ο χρόνος της δέσμευσης. Ο χρόνος που θα φέρει τη «σιγουριά» που ζητούσατε. Αν επιλέξατε να δεσμευτείτε, μπορείτε να κάνετε την αρχή και να ξεκινήσετε να χτίζετε μία ζωή μαζί. Αυτό μπορεί να σημαίνει το να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή να κάνετε σχέδια για να περάσετε κάπου το Σαββατοκύριακο.

2020: Εδώ η σχέση θα πρέπει να περάσει ένα μεγάλο τεστ, καθώς ήρθε η ώρα να δοθούν ακόμη βαθύτερες δεσμεύσεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει θυσίες και από τις δύο πλευρές. Αν αποφασίσετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα (με ένα γάμο ή ένα παιδί) θα σας καθησυχάσει η άνεση του ότι έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας για τον οποίο μπορείτε να νιώθετε σιγουριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις «Ταυράκια» είναι ελκυστικές και φιλόδοξες. Μοιράζονται κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα, όμως τα άτομα μέσα σε αυτές δυσκολεύονται να «συνεργαστούν», ειδικά αν έχουν διαφορετικό όραμα.

2019: Μέσα στον επόμενο χρόνο θα επιδιορθωθεί ό,τι έχει «ραγίσει». Αυτό μπορεί κάποιον να τον τρομάζει, αλλά δεν χρειάζεται. Αν βρεις έναν άνθρωπο, ο οποίος σε κάνει να νιώθεις χαρούμενα και άνετα, θα αρχίσεις να νιώθεις την ασφάλεια που σου επιτρέπει να φέρεις στην επιφάνεια ανασφάλειες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γκρεμιστούν όλα. Για την ακρίβεια, θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Θα ανεβείτε ένα «level» παραπάνω οικειότητας, πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τον άλλο.

2020: Είναι ένας χρόνος αλλαγών. Το 2020 θα διορθωθούν όλα προς το καλύτερο. Είναι καιρός για μεγάλη ανάπτυξη και εμβάθυνση που θα αλλάξει τη σχέση σας για πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμες σχέσεις αγαπάνε πολύ το «έξω», την καλοπέραση και θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Αυτό που μπορεί να κρατήσει πίσω μία τέτοια σχέση, είναι οι εναλλαγές της διάθεσης των ατόμων ή η δυσκολία των ατόμων να διαχειριστούν τα αισθήματά τους. Ωστόσο, είναι πιστοί και αφοσιωμένοι, όταν πρόκειται για μία σχέση που αξίζει τον κόπο.

2019: Πρόκειται για μία περίοδο συμφιλίωσης όχι για το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά, αλλά τους δύο μέσα στη σχέση. Αφού έχουν ωριμάσει αρκετά, θα ανακαλύψουν έναν καινούργιο εαυτό, με αποτέλεσμα να βρουν και άλλους τρόπους να «συνεργαστούν». Οι πιθανότητες γρήγορης εξέλιξης ακόμα και για συμβίωση ή γάμο είναι πιο πιθανές αυτή τη χρονιά.

2020: Αυτή τη χρονιά θα κριθεί, αν η σχέση έχει το βάθος και τη δύναμη που χρειάζεται για να κρατήσει. Θα αποκαλυφθούν οι αληθινές προσδοκίες του καθένα και δεν θα υπάρχουν πια δεύτερες σκέψεις ή ευκαιρίες. Σε αυτό το σημείο η σχέση ή θα χαλάσει ή θα ανέβει στην κορυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις Καρκίνοι, είναι οι πιο σταθερές και ειλικρινείς. Ο κάθε άνθρωπος μέσα σε αυτή τη σχέση μπορεί να βρει την ολότητα και την άνεση που ψάχνει. Θα μπορούσε να περιγραφεί σαν μία σχέση για «σπίτι».

2019: Την επόμενη χρονιά, η σχέση Καρκίνος θα ανεβάσει λίγο τον πήχη, αφού ένας από τους δύο συντρόφους ή και οι δύο θα πρέπει να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις που δεν είχαν κάνει στο παρελθόν. Πιθανότατα η σχέση για αυτούς ήταν κάτι το απρόσμενο και ο ένας από τους δύο να μην νιώθει αρκετά σίγουρος ακόμη. Μετά από χρόνια, ανακαλύπτουν πως ο σύντροφός τους δεν ήταν ακριβώς αυτό που νόμιζαν. Ήρθε η στιγμή να δουν τα πράγματα ξεκάθαρα και να πάρουν αποφάσεις.

2020: Αυτή η χρονιά θα κρίνει σε βάθος χρόνου, αν η σχέση θα προχωρήσει ή όχι. Ένας από τους δύο θα συνειδητοποιήσει πως η σχέση δεν περιλαμβάνει ό,τι ζητάει, ενώ ο άλλος επιμένει να προσπαθήσει. Όπως και να ‘χει, όσοι καταφέρουν να πάνε παρακάτω θα νιώσουν μία μοναδική, βαθιά σύνδεση, ενώ οι υπόλοιποι θα προχωρήσουν σε πράγματα που τους ταιριάζουν καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις Λέοντες εκπέμπουν φωτιά και ζέστη, όπως ένας καλοκαιρινός έρωτας. Είναι γεμάτες θέληση και στα καλύτερά τους. Ο ένας σύντροφος συμπληρώνει τον άλλο. Το μόνο που πρέπει να διασφαλίσουν οι σύντροφοι είναι το πώς το «εγώ» του ενός δε θα ανταγωνίζεται αυτό του άλλου.

2019: Η επόμενη χρονιά θα φέρει εκπλήξεις! Ήρθε η ώρα για να γίνουν βήματα και να πραγματοποιηθούν δεσμεύσεις. Θα γίνουν επενδύσεις, ακόμη και το ξεκίνημα μίας οικογένειας. Θα είναι ένα έτος γεμάτο απροσδόκητες χαρές και μάθηση.

2020: Τα ζευγάρια Λέοντες μέσα στο 2020 θα αρχίσουν να συνηθίζουν στη νέα πραγματικότητα. Μετά από τόσα χρόνια αλλαγών, οι δύο σύντροφοι δεν είναι πλέον οι άνθρωποι που ήταν όταν γνωρίστηκαν. Αυτό που για εκείνους έχει τώρα σημασία είναι να προσαρμοστούν στις «νέες» τους ζωές και να συνειδητοποιήσουν πως είναι περισσότερο ο «εαυτός» τους παρά ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σχέση Παρθένος παρέχει φροντίδα και εξυπηρετήσεις. Οι σύντροφοι μεταξύ τους είναι αφοσιωμένοι και άψογοι «συνεργάτες», πρόθυμοι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Το μόνο που μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα είναι οι υπερβολικές σκέψεις και η ανησυχία.

2019: Οι δύο σύντροφοι θα αρχίσουν να αναρωτιούνται πραγματικά τι ψάχνουν ο ένας από τον άλλο. Αυτό δεν είναι κακό. Θα καταλάβουν καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Κάνοντας γνωστό ο ένας στον άλλο το πώς αισθάνεται, θα εμβαθύνει και θα ενισχύσει τη σχέση μακροπρόθεσμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν τα πράγματα θα γίνουν επίσημα. Αρκεί να ακολουθήσουν την καρδιά σας.

2020: Αν η σχέση έχει φτάσει μέχρι αυτή τη χρονιά, έρχεται ο καιρός να επανεξετάσετε τις δεσμεύσεις σας και να θέσετε νέους όρους. Ίσως η ιδέα ενός γάμου να μην σας ταιριάζει, αλλά να ξεκινήσετε μία επιχείρηση μαζί! Έτσι ή αλλιώς, το μενού περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις Ζυγοί περιλαμβάνουν τους πιο ερωτικούς και ρομαντικούς συντρόφους, οι οποίοι είναι πιστοί και εξαιρετικά διασκεδαστικοί. Τα «απείθαρχα» συναισθήματα βέβαια μπορεί να φέρουν εμπόδια και να περιορίσουν το πλάνο για μία «άνευ όρων αγάπη».

2019: Η επόμενη χρονιά θα είναι παραγωγική για τις σχέσεις Ζυγούς. Είτε αποφασίσουν να επενδύσουν σε ένα ακίνητο είτε να ταξιδέψουν είτε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, τίποτα δεν πρόκειται να πάει λάθος. Οι πλανήτες διέρχονται και θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές τους όχι μόνο οικονομικά, αλλά και δημιουργικά.

2020: To 2020 οι σχέσεις του Ζυγού «χαλαρώνουν» λιγάκι. Αυτό δε σημαίνει ότι η σχέση θα λάβει τέλος. Στην πραγματικότητα σημαίνει ότι περνάει σε μία εντελώς νέα φάση όπου οι σύντροφοι θα ανακαλύψουν πως μία άνετη σχέση, στην οποία υπάρχει εμπιστοσύνη, μπορεί να σταθεροποιήσει τη ζωή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις Σκορπιοί είναι φλογερές και παθιασμένες. Διακρίνονται από αφοσίωση και πίστη ενώ συνήθως οι ανασφάλειες και η ζήλειες μέσα σε μία σχέση, προκύπτουν με τη μορφή χιούμορ.

2019: Αυτό το έτος οι σχέσεις Σκορπιοί θα πάνε ένα βήμα παρακάτω, σε βαθύτερες δεσμεύσεις. Μαθαίνοντας πώς να είναι «πραγματικά» σε σχέση με κάποιον και όχι απλώς να προσπαθούν να του τραβήξουν την προσοχή, με σκοπό να ενισχύσουν τη δική τους αυτοπεποίθηση, είναι ένα μεγάλο μάθημα για τους συντρόφους.

2020: Είναι η χρονιά της ριζικής μεταμόρφωσης και της άνευ προηγουμένου δέσμευσης. Θα υπάρξει μία βεβαιότητα που δεν υπήρχε πριν. Το προηγούμενο έτος μπορεί να είχε κάποιες ασυμβατότητες, αλλά αυτό δεν είναι κακό, γιατί μέσα από αυτή τη δοκιμασία το κάθε άτομο έμαθε πολλά για τον εαυτό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις Τοξότες αγαπάνε την καλοπέραση την περιπέτεια και «δειλιάζουν» μπροστά στις δεσμεύσεις. Είναι ζευγάρια γεμάτα ζωντάνια, αλλά μερικές φορές «κρύβουν» το βάθος των συναισθημάτων τους πίσω από το «κακό» χιούμορ ή την έντονη κοινωνικοποίηση.

2019: Την επόμενη χρονιά τα ζευγάρια Τοξότες θα πρέπει να «συμφιλιωθούν» με τα αληθινά τους συναισθήματα για να αντιμετωπίσουν όσα «κρύβουν» τόσο καιρό κάτω από το χαλί. Μία σχέση από απόσταση για παράδειγμα ή θα πρέπει να «μεταφερθεί» κάπου ή να τελειώσει. Προβλήματα που έχουν προκύψει πρέπει να συζητηθούν και να λυθούν. Αναμφίβολα θα είναι μία έντονη χρονιά.

2020: Επιτέλους αυτή τη χρονιά θα βρεθεί η κατάλληλη ισορροπία και για τους δύο συντρόφους καθώς παρότι και οι δύο θα είναι αφοσιωμένοι στα δικά τους ζητήματα, θα είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν πράγματα ο ένας για τον άλλο. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνουν πιστοί, γιατί σε αυτό το σημείο αυτό θα παρθεί και η απόφαση αν θα συνεχιστεί η σχέση ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις Αιγόκεροι χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό και συναίσθημα. Είναι εύκολο να «δέσουν», αλλά συχνά προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα να «δουλέψουν» με συντρόφους που δεν επενδύουν το 100% μέσα σε μία σχέση.

2019: Είναι η χρονιά που οι σχέσεις Αιγόκεροι θα δεσμευτούν με μακροπρόθεσμα σχέδια. Είναι γνωστό πως ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που φοβάται περισσότερο τη συναισθηματική φόρτιση και ακριβώς για αυτό θα είναι αβέβαιη για μία τέτοια απόφαση. Το ζευγάρι βέβαια θα καταλάβει τι είναι το καλύτερο, παίρνοντας τον ανάλογο χρόνο.

2020: Πρόκειται για μία χρονιά γεμάτη νέα πράγματα, ακόμη και αν οι σύντροφοι παραμένουν οι ίδιοι σε μία σχέση. Είναι το έτος που θα επαναπροσδιορίσουν έννοιες όπως «ερωτευμένος». Είναι ο χρόνος που θα καταλάβουν πως η σχέση τους είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχαν προβλέψει. Το μόνο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί είναι η αποδοχή του… απροσδόκητου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σχέση Υδροχόος είναι ασυνήθιστη, με πολύ ενέργεια και συντρόφους παθιασμένους ο ένας για τον άλλο. Συχνά, τείνουν να ξεφύγουν σε ένα δικό τους κόσμο, μην μπορώντας να παραμείνουν συνεπείς, ειδικά όταν για εκείνους υπάρχει μόνο ο σύντροφός τους.

2019: Είναι η χρονιά που θα δημιουργηθούν νέες σχέσεις και δεσμεύσεις για τα ζευγάρια Υδροχόους. Οι ταυτότητά τους από την προηγούμενη χρονιά έχει αλλάξει, οπότε αναπόφευκτα θα αλλάξουν και η σχέση.

2020: Ο έρωτας στη σχέση θα είναι πιο έντονος από ποτέ μέσα σε αυτή τη χρονιά. Είναι η ώρα οι σύντροφοι να αισθανθούν ανανέωση και εμπιστοσύνη για το μέλλον που έρχεται. Μέσα στο 2020 οι σχέσεις Υδροχόοι θα ευδοκιμήσουν και τα μέλη τους θα ανήκουν αποκλειστικά ο ένας στον άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σχέση Ιχθύς χαρακτηρίζεται από εκκεντρικότητα, δημιουργία, αγάπη και αφοσίωση. Η υπερευαισθησία των συντρόφων και οι υπερβολικές σκέψεις πολλές φορές δημιουργούν «δράματα» που δεν χρειάζονται να υπάρχουν.

2019: Είναι η χρονιά που μία σχέση Ιχθύς θα αποπροσανατολιστεί και ο κάθε σύντροφος θα αναρωτηθεί πόσο μακριά μπορεί η σχέση να φτάσει. Κάποιοι θα αισθανθούν ότι έχουν δώσει πάρα πολλά από τον εαυτό τους, ενώ άλλοι ότι αξίζει να κάνουν πραγματικά μεγάλες θυσίες για την αγάπη. Όπως και να έχει, θα είναι ένα έτος καθοριστικό για πολλά πράγματα.

2020: Μέσα σε αυτή τη χρονιά όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και άνετοι, καθώς θα γνωρίζουν ότι είναι σε σχέση με κάποιον που εμπιστεύονται και θα παραμείνουν μαζί του για μεγάλο διάστημα. Κάνουν στην άκρη τις ευαισθησίες τους και αρχίσουν να σχεδιάζουν ένα μέλλον με το πρόσωπο που αγαπάνε αληθινά.

Σε γενικές γραμμές, το 2019 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Βρες επίσης:

Ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου

Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης

Καρμική ερμηνεία ωροσκοπίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved