Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 19/05 έως 25/05

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 19/05 έως 25/05

Ενδιαφέρουσα από πολλές απόψεις είναι η εβδομάδα που έρχεται, που ξεκινά με ένα εξάγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που φέρνει χαλάρωση, ρομαντική διάθεση, φαντασία κι έντονη διαίσθηση σε Σταθερούς και Μεταβλητούς του γ' δεκαημέρου, στις 20, λίγο πριν περάσει ο Ήλιος στους Διδύμους, που θα κάνει πιο πεταχτούληδες και καπάτσους Μεταβλητούς και Σταθερούς. Στις 22, κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και πολλά θα έρθουν στην επιφάνεια, μυστικά και κρυφές ενέργειες, ενώ δείχνει και μια καινούργια αρχή, από το μηδέν για Μεταβλητούς και Σταθερούς των πρώτων ημερών. Στις 23, λίγο πριν περάσει η Αφροδίτη στους Διδύμους, από τον Ταύρο, θα κάνει σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ευοίωνες προοπτικές και προσφέροντας δυνατότητες ανάπτυξης, απολαύσεις, καλοπέραση. Πιθανός είναι κι ένας έρωτας με μεγάλες προσδοκίες, προσφορά και στήριξη σε πάσχοντες και θετική ενέργεια. Την ίδια μέρα, έχουμε και την Πανσέληνο στον Τοξότη, που θα γεμίσει ανεμελιά και αισιοδοξία, ενδεχομένως και επιπολαιότητα Μεταβλητούς και Σταθερούς του α' δεκαημέρου. Τελευταία όψη της εβδομάδας είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Πλούτωνα, που επιφυλάσσει έντονες ερωτικές στιγμές, ένα μεγάλο έρωτα ή μια καθοριστική γνωριμία σε Μεταβλητούς και Σταθερούς των πρώτων ημερών.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Ταύροι, Ιχθύες, Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, γεννημένοι τέλος του γ' δεκαημέρου, είναι η τελευταία σας ευκαιρία να βγείτε κερδισμένοι, ερωτικά, οικονομικά, στη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή, καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας είναι στα... τελευταία τους στον Ταύρο και από τις 23/5 το βράδυ ξεκινά μια άλλη... εποχή. Η τύχη, λοιπόν, είναι μαζί σας σε ό,τι κι αν επιχειρήσετε, ενώ θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε όλους τους παραπάνω τομείς, ως... αποζημίωση για την πολύμηνη αναμονή σας. Έρωτας, χρήματα, στιγμές ευτυχίας και καλοπέρασης θα έχει όλη η εβδομάδα για σας, αλλά και ευκαιρίες από τελευταίοι να έρθετε πρώτοι, μέσα από επενδύσεις, συμφωνίες ή κλείσιμο συνεργασιών. Δίδυμοι και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, φαίνεται κι εσείς να φλερτάρετε με την εύνοια, ωστόσο, για να έχετε κέρδος θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεκτικοί και στοχευμένοι κι όχι χύμα στο κύμα κι ό,τι κάτσει. Οσονούπω ξεκινά μια περίοδος για σας γεμάτη από επιτυχίες και δε θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη.

ΑΤΥΧΑ

Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ζυγοί του β' δεκαημέρου, έχετε τον Άρη στον Κριό να σας ταλαιπωρεί, με το να σας δημιουργεί σκηνικά έντασης, ζημιές, εκνευρισμό και επιθετικές διαθέσεις προς και από το πρόσωπό σας. Από την άλλη, σας διακρίνουν τα νεύρα, η ανυπομονησία και η έλλειψη υπομονής, ψυχραιμίας και υποχωρητικότητας, με αποτέλεσμα, ακόμα και μια μικρή διαφωνία ή ένα ζήτημα που θα εμφανιστεί να σας βγάλει από τα ρούχα σας και τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Στο ίδιο mood, αλλά εξ αιτίας και της Πανσελήνου στον Τοξότη, κατά την οποία θα διαπιστωθούν φαινόμενα επιπολαιότητας, ανευθυνότητας, προχειρότητας, γλαφυρότητας ή ασυνέπειας, θα έρθετε αντιμέτωποι κι εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι του α' δεκαημέρου τόσο στο σπίτι, όσο και στις σχέσεις ή τα επαγγελματικά σας.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved