Πώς να ξεκλειδώσεις το πάθος του σύμφωνα με το ζώδιό του

Γνωρίστε τα ευαίσθητα σημεία του!

Πώς να ξεκλειδώσεις το πάθος του σύμφωνα με το ζώδιό του

Δεν θα θέλατε να είχατε το κλειδί για να ξεκλειδώσετε το εσωτερικό πάθος του άντρα των ονείρων σας; Η κατανόηση του Ηλιακού Ζωδίου σε σχέση με το σώμα, μπορεί να σας οδηγήσει και τους δυο σε ανεξερεύνητο έδαφος.

Φανταστείτε τον ζωδιακό κύκλο, που αρχίζει με τον Κριό και τελειώνει με τους Ιχθύες. Τώρα την εικόνα του σώματος ενός ατόμου ή του δικού σας, από την κορυφή του κεφαλιού μέχρι την άκρη των δακτύλων. Αυτός είναι ο χάρτης του Ήλιου στα ζώδια σε σχέση με το πως συνδέεται με το σώμα. Τώρα ας το εξερευνήσουμε.

Κριός (κεφάλι και πρόσωπο)

Φιλήστε τον με πάθος και ψιθυρίστε κάτι σέξι στο αυτί του. Δεν θα κερδίσετε μόνο την προσοχή του, αλλά θα σας κρατήσει στο μυαλό του, καιρό μετά τη στιγμή που έχει περάσει.

Ταύρος (λαιμός)

Τυλίξτε τα χέρια σας σε μια τρυφερή αγκαλιά γύρω από το κορμί του και πρεσβεύστε την αγάπη και την πίστη σας, ενώ «φυτεύετε» τα χείλη σας στο λαιμό του και σφραγίζετε ένα ρομαντικό μέλλον με ένα φιλί.

Δίδυμος (ώμους και χέρια)

Κρατήστε απασχολημένο και αεικίνητο τον Δίδυμό σας, χαλαρό και ευτυχισμένο με ένα απαλό μασάζ ώμων. Νιώστε την συγκίνηση και τον ενθουσιασμό του στο άγγιγμά σας.

Καρκίνος (στήθος και στομάχι)

Το κέντρο του σώματος είναι το κέντρο του σεξουαλικού σύμπαντος ενός Καρκίνου. Ο αισθησιακός και τρυφερός Καρκίνος, αγγίζοντάς τον σε αυτά τα σημεία, θα βρεθεί σε μια πάρα πολύ ευχάριστη θέση και θα θελήσει να ανταποδώσει.

Λέων (Πλάτη, Σπονδυλική στήλη και καρδιά)

Ο Λέων αγαπά να τον λατρεύουν. Είτε αγγίζετε την καρδιά του πάνω από το στήθος, μέσα από μικρές προσεγμένες κινήσεις μασάζ, είτε την πλάτη του με αισθησιακές κινήσεις, είναι σίγουρο ότι θα τον κάνετε να γουργουρίζει.

Παρθένος (στομάχι και νευρικό σύστημα)

Μια ματιά σε ένα καλοδιατηρημένο σώμα σαν και το δικό του και στο στομάχι του θα αρχίσουν να φτερουγίζουν πεταλούδες. Είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να σας γνωρίσει καλύτερα. Χαλαρώστε τα νεύρα του, όσο διεγείρετε το σώμα του και θα έχετε έναν προσεκτικό εραστή.

Ζυγός (νεφρά, χαμηλά στην πλάτη και γλουτούς)

Τι είναι τόσο σέξι στα νεφρά θα ρωτήσετε. Λοιπόν, δεν είναι πολλά, εκτός αν σκεφτείτε ότι βρίσκονται κοντά στο κάτω μέρος της πλάτης. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο κάτω μισό του σώματός του, είτε με δαγκωματιές, είτε με χτυπηματάκια απαλά και τραβήξτε τον πιο κοντά. Τότε θα συνειδητοποιήσετε τι είναι ικανός να κάνει ένας Ζυγός.

Σκορπιός (Όργανα αναπαραγωγής)

Έχοντας τη φήμη ότι είναι το «ζώδιο του σεξ » στο ζωδιακό κύκλο, δεν αποτελεί καμία έκπληξη ότι ο Σκορπιός κυβερνά τα γεννητικά όργανα. Περιλούστε τον λοιπόν, με αχνιστή καυτή φροντίδα και προσοχή σε αυτά τα μέρη και θα τον έχετε να σας κυνηγά από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τοξότης (γοφούς και μηρούς)

Κάντε μασάζ εσωτερικά και εξωτερικά στους μηρούς του, πιάστε τους γοφούς και κρατήστε τους σφιχτά και η λατρεία του Τοξότη θα στοχεύσει κατ' ευθείαν στην καρδιά σας.

Αιγόκερως (γόνατα, οστά και δέρμα)

Για τον σοβαρό Αιγόκερω, κάθε άγγιγμα είναι υπονοούμενο και πρόσκληση. Ένα απαλό χάδι στο γόνατό του ή ένα τρυφερό άγγιγμα στο δέρμα του, θα ξυπνήσει έναν κόσμο κρυφών απολαύσεων που θα 'θέλε να μοιραστεί μαζί σας.

Υδροχόος (αστράγαλοι, κνήμες και κυκλοφορικό)

Κάντε μασάζ στους αστραγάλους του και αγκαλιάστε τον με μια προκλητική μάτια, δίνοντάς του να καταλάβει την επιθυμία σας να είστε διαφορετική και αποβιβαστείτε στις kinky γωνιές του μυαλού του.

Ιχθύς (Πόδια)

Περιποιημένο πεντικιούρ και σέξι, strappy σανδάλια είναι έκκληση προς τη φαντασία του ονειρικού Ιχθύ. Για καλύτερα αποτελέσματα τυλίξτε τα πόδια σας γύρω του, σαν ένα δεύτερο ζευγάρι χέρια, που θα τον χαϊδέψουν από το κεφάλι μέχρι τα νύχια.

Διάβασε επίσης:


Τα 5 πιο παθιασμένα και sexy ζώδια

Ποιο είναι το χειρότερο στοιχείο του κάθε ζωδίου στο σεξ;
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved