Ποιο είναι το χειρότερο στοιχείο του κάθε ζωδίου στο σεξ;

Οι γυναίκες μίλησαν και οι άντρες απλά να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους

Ποιο είναι το χειρότερο στοιχείο του κάθε ζωδίου στο σεξ;

Σε διαδικτυακή έρευνα που έγινε ρωτήθηκαν γυναίκες να απαντήσουν στην ερώτηση «ποιο θεωρείτε το χειρότερο στοιχείο του κάθε άντρα του ζωδιακού στο σεξ». Ιδού λοιπόν τι απάντησαν, με αρκετή δόση χιούμορ, οφείλουμε να ομολογήσουμε. Εσείς συμφωνείτε;

Κριός: Έχει κάποιο κόλλημα με τα μαλλιά της εκάστοτε ερωμένης του, τόσο που τα ταλαιπωρεί αρκετά με το... τράβηγμα, σε σημείο που καταντάει πολύ εκνευριστικό, όταν μετά το σεξ, είναι... ξεμαλλιασμένη.

Ταύρος: Όταν φιλάει, βγάζει ένα περίεργο μουγκρητό που τις περισσότερες φορές νευριάζει, παρά διεγείρει.

Δίδυμοι: Γιατί δε σταματάει να μιλάει ούτε στο σεξ και μάλιστα απαιτεί και από την ερωμένη του να απαντά στις ερωτήσεις του αναλυτικά.

Καρκίνος: Έχει εμμονή με το στήθος, τόσο που δίνει την εντύπωση ότι δε θήλασε όσο έπρεπε, όταν ήταν μωρό και βγάζει τα σπασμένα.

Λέων: Πιο πολύ παίρνει στο σεξ παρά δίνει. Ιδίως με το στοματικό έχει μια άρνηση.

Παρθένος: Δεν προλαβαίνει να τελειώσει και τρέχει να κάνει ντους λες και πρόκειται να μολυνθεί ή να καεί το δέρμα του.

Ζυγός: Καταναλώνει πολύ χρόνο με τα προκαταρκτικά, ενώ το σεξ είναι μικρής διάρκειας.

Σκορπιός: Τα χέρια του είναι σαν μέγγενη. Σφίγγει την ερωμένη του τόσο πολύ, λες και θέλει να τη σπάσει και τη γεμίζει με μελανιές σα να την μαρκάρει.

Τοξότης: Αλλάζει στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, ανά πέντε λεπτά. Με τέτοιους ρυθμούς είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί κάποια και να φτάσει στην κορύφωση.

Αιγόκερως: Μόλις τελειώνει φέρεται ψυχρά, λες και πρόκειται για δουλειά. Συχνά δίνει την εντύπωση στην ερωμένη του ότι θέλει να του αδειάζει τη γωνιά.

Υδροχόος: Καλοί οι πειραματισμοί αλλά όχι από το πρώτο βράδυ και σίγουρα δεν είναι όλες πρόθυμες να δοκιμάσουν sex toys με το «καλησπέρα».

Ιχθύες: Κάποια πρέπει να του πει ότι είναι άβολο να την παρακολουθεί την ώρα που γδύνεται με ύφος που θυμίζει ψυχανώμαλο ή διαστροφικό, παρά σεξουαλικό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved