Είσαι Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και ποια πρέπει να αποφύγεις!

Τα ερωτικά ταιριάσματα των Ταύρων

Είσαι Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και ποια πρέπει να αποφύγεις!

Αισθησιακοί, ηδυπαθείς, ενίοτε πιστοί και σταθεροί στη σχέση τους, αλλά αργοί σε αντιδράσεις και πρωτοβουλίες, οι Ταύροι είναι αρκετά καλόβολοι και απλοί στην προσέγγισή τους, αρκεί να βρει κάποιος/α το κουμπί τους και να είναι ξεκάθαρος/η και σταράτος/η.

Εμείς θα δούμε πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Ταύρου με κάθε ένα ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα έκανε το τέλειο ζευγάρι.

Οφείλουμε, ωστόσο, να επισημάνουμε ότι αναφερόμαστε μόνο στο συνδυασμό των ηλιακών ζωδίων κι όχι των υπολοίπων παραγόντων των ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων ή τους πλανήτες, τις θέσεις και τις όψεις του καθενός!

ΤΑΥΡΟΣ – ΚΡΙΟΣ

Σε ξεσηκώνει, σε παρακινεί, σε φουντώνει αλλά δεν μπορείς να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του, παρ' όλες τις προσπάθειες που θα καταβάλλεις. Στο τέλος θα σε κάνει μαινόμενο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Ελκύεσαι από την ηδυπάθεια του ομοζώδιού σου, αλλά λίγο εσύ, λίγο αυτός, λίγο και οι δυο μαζί, θα τα φάτε τα μουστάκια σας από τη ζήλεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη είστε. Καμία σχέση, καμία προοπτική. Απλά δεν ταιριάζετε σου λέω.... Ούτε σαν φίλοι!

ΤΑΥΡΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλός, απλός και... σπιτικός συνδυασμός! Ο αισθησιασμός συναντά το συναίσθημα και ο έρωτάς σας είναι ό, τι πρέπει για να φτιάξετε το δικό σας το τσαρδί.

ΤΑΥΡΟΣ – ΛΕΩΝ

Σταθεροί και οι δύο κάτι θα μπορούσατε να καταφέρετε αρχικά, αλλά συνέχεια μάλλον δεν υπάρχει στον ορίζοντα γιατί η επιμονή η δική σου και ο εγωισμός του άλλου θα προκαλέσει ομηρικούς καβγάδες για το ποιανού θα περάσει το δικό του.

ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν μείνετε στο γήινο πρακτικό κομμάτι ή στο διαχωρισμό ποιος κάνει τι, ΟΚ. Το κακό για σένα είναι ότι αν περιμένεις όρκους αιώνιας αγάπης και ρομαντικά λόγια ή κομπλιμέντα από την Παρθένο, μάλλον θα γίνουν... γκρίζα τα μαλλιά σου! Αν δε σε νοιάζει, όλα καλά!

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Και οι δύο είστε παιδιά της Αφροδίτης, δηλαδή της χαλάρωσης και της καλοπέρασης, μόνο που αν αράξετε κι οι δύο τότε θα έχετε πρόβλημα, αφού ο καθένας θα περιμένει από τον άλλο να κάνει πράγματα. Και οι δύο του «παίρνω» σε μια σχέση δε γίνεται. Οπότε, να είσαι έτοιμος να σηκώσεις τα μανίκια!

ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντίθετοι, απέναντι, που σημαίνει ότι όσο σε έλκει, άλλο τόσο σε εκνευρίζει. Είναι αυτό που θέλεις, αλλά όσο κι αν σε φτιάχνει η σκέψη, κάποιος από τους δύο θα πρέπει να μείνει πίσω και μάντεψε ποιος θα είναι. Αν πάντως συνεργαστείτε, με σκοπό τα χρήματα, τότε δεν έχετε αντίπαλο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιέργως είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να λειτουργήσει, παρότι φαίνεται τόσο άσχετος... όσο το τρόλεϊ με το βόλεϊ. Εσύ μπορείς να τον συμμαζέψεις κι αυτός να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αστεία και ανάλαφρα. Το σεξ μαζί του πάντως λέει...

ΤΑΥΡΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σου αρέσει η προοπτική μιας σχέσης μαζί του γιατί τον βλέπεις σοβαρό και σταθερό, αλλά χτυπάς σε τοίχο. Αν και οι δύο γήινοι, σε βλέπει μάλλον κατώτερο ή για να κάνεις τις δουλειές! Από αυτό και μόνο καλύτερα να μείνεις όσο πιο μακριά του γίνεται. Άσε που είναι και ψυχρός δηλαδή...

ΤΑΥΡΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον θέλεις πολύ, τον κυνηγάς με μανία, μουλαρώνεις και καίγεσαι να τον κάνετε δικό σου, αλλά είναι άπιαστος. Κάτι άσχετο θα σου πει, κάτι περίεργο θα σου κάνει και στο τέλος θα τον μισήσεις ή θα τον μπατσήσεις... Ανάλογα!

ΤΑΥΡΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Άλλος ένας καλό συνδυασμός, αφού το συναίσθημά του σε αγγίζει μέχρι τα μύχια σου, συν το ότι είναι ήσυχος και δεν σου ταράζει το νευρικό σύστημα. Το πρόβλημά σου είναι ότι μέχρι να συντονίσετε τις ενέργειές σας, θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά μετά όλα θα κυλάνε ήρεμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved