Με αυτά τα τέσσερα ζώδια θα καταλάβεις τι σημαίνει περιπέτεια και τη δράση

Θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες μαζί τους

Με αυτά τα τέσσερα ζώδια θα καταλάβεις τι σημαίνει περιπέτεια και τη δράση

Αν διψάς για περιπέτεια και δράση στη ζωή σου, το να κάνεις ταίρι κάποιο από τα παρακάτω ζώδια είναι μονόδρομος, αφού μαζί τους θα ζήσεις μοναδικές στιγμές. Μπορεί να σου προτείνουν από μόνα τους να τα συνοδεύσεις σε camping, rafting, ορειβασία, πτώση με αλεξίπτωτο ή ό,τι άλλο αυξάνει την αδρεναλίνη, όπως επίσης και δε θα πουν "όχι" σε ανάλογες ιδέες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που να βρίσκει περισσότερη ευχαρίστηση από να συζητήσει μαζί σου, από τον Υδροχόο. Αυτοί οι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι λατρεύουν, επίσης, να βυθίζονται σε νέες εμπειρίες, να γνωρίζουν καινούργιους τόπους, συνήθειες και πολιτισμούς. Δεν θα φοβηθούν λοιπόν να αλλάξουν τα σχέδια ή το δρομολόγιό τους, έτσι γιατί τους ήρθε. Αυτό το σταθερό ζώδιο του αέρα είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος για όποιον/α μπορεί να συνυπάρξει με τη ζωηρή του ενέργεια και την ανεξάντλητη περιέργειά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περιττό να πούμε ότι αν ταξιδεύεις μαζί με έναν Δίδυμο, σίγουρα θα περάσεις καλά. Η απαράμιλλη προσαρμοστικότητά του εγγυάται ότι, όπου κι αν πάει, ξέρει πώς να ταιριάξει στο περιβάλλον. Εάν σκέφτεσαι να πας με το ταιρι σου, τον Δίδυμο σε ταξίδι ή στις διακοπές, να είσαι σίγουρος/η ότι δε θα βαρεθείς ούτε στιγμή. Βέβαια, ένας Δίδυμος θα πιάσει την κουβέντα και θα κάνει παρέα ακόμα και με τον μοναδικό Εσκιμώο ή Ινδιάνο, που συνάντησε στην άκρη της γης, όπου έτυχε να βρεθεί! Αν βαρεθεί, θα θελήσει να πάει κάπου αλλού. Το ιδανικότερο θα ήταν να αλλάζετε παρέα ή πόλη κάθε λίγες μέρες. Έτσι θα βρίσκεται σε διαρκή φόρμα, αφού η ανεξάντλητη περιέργειά του θα τροφοδοτείται με νέες παραστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το ζώδιο της φωτιάς αισθάνεται σαν στο σπίτι του στο δρόμο, περιπλανώμενο σε ένα ξένο αστικό τοπίο ή κάνοντας πεζοπορία στην αγροτική ύπαιθρο ενός απομακρυσμένου χωριού. Το πάθος του για γνώση και η δίψα του για περιπέτεια είναι στο αίμα του, οπότε του αρέσει να μαθαίνει και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Όπως και ο Υδροχόος, έτσι και ο Τοξότης, κάθε τι καινούργιο και συναρπαστικό το λατρεύει. Επίσης, απολαμβάνει πολύ την ανεξαρτησία του, οπότε μην εκπλαγείς, αν ζητήσει μερικές ώρες για να εξερευνήσει μόνος του την πόλη, το τοπίο ή τις συνήθειες του τόπου, όπου έχετε βρεθεί.

ΚΡΙΟΣ

Αν σου αρέσει να περνάς τις μέρες της ξεκούρασης ή των διακοπών σου, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες από το ξημέρωμα μέχρι το σούρουπο, με λίγο χρόνο ξεκούρασης ενδιάμεσα, τότε ένας Κριός δεν θα σε απογοητεύσει. Τίποτα δεν κάνει έναν Κριό πιο χαρούμενο από το να καταπιάνεται με διάφορα και διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα, ακολουθώντας παράλληλα το προσεκτικά σχεδιασμένο πλάνο του. Αν μάλιστα δεν υπάρχει πρόγραμμα, θα περάσεις ακόμα καλύτερα μαζί του. Γιατί, για τον Κριό, το ταξίδι ξεκινά από την πρώτη στιγμή που το αποφασίζει και αρχίζει να καταστρώνει τα σχέδια του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved