Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, τι είναι αυτό που σε κάνει να ερωτεύεσαι;

Ζώδια της γης: Τι είναι αυτό που τα τραβάει σαν μαγνήτης;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, τι είναι αυτό που σε κάνει να ερωτεύεσαι;

Το να ερωτευτείς κάποιον, συνήθως απαιτεί περισσότερα από το να ακούτε την ίδια μουσική ή να τον βρίσκεις χαριτωμένο και γοητευτικό. Δεκάδες παράγοντες συμβάλλουν στην έλξη που θα νιώσεις για κάποιο άτομο και, είτε το πιστεύεις είτε όχι, δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση. Με βάση το ζώδιό σου πάντως, ο λόγος για τον οποίο ερωτεύεσαι έχει να κάνει με μια ακαταμάχητη ιδιότητα που διαθέτει το αντικείμενο του πόθου σου. Αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του άλλου ατόμου σε τραβάει σαν μαγνήτης και έχεις την τάση να το αναζητάς διαρκώς σε κάθε υποψήφιο σύντροφο.

Ο έρωτας βέβαια δεν είναι κάτι τόσο απλό που να βασίζεται μόνο σε μια ιδιότητα ή ένα χαρακτηριστικό, όμως ανάλογα με το ζώδιό σου, υπάρχει συνήθως ένας παράγοντας στον οποίο απλά δεν μπορείς να αντισταθείς.

Διάβασε παρακάτω τι είναι αυτό που θα δελεάσει τα ζώδια της γης και θα τα κάνει να ανοίξουν την καρδιά τους σε κάποιον/α που τους εμπνέει και τους καθησυχάζει ότι έχουν βρει το ιδανικό ταίρι!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενναιοδωρία

Οι Ταύροι είναι λίγο υλιστές και το να κερδίσεις την καρδιά τους συχνά περιλαμβάνει και μερικά πλούσια δώρα. Ενώ ο ιδανικός σύντροφος του Ταύρου είναι συνήθως κάποιος επιτυχημένος και ει δυνατόν… ματσωμένος, μπορεί να τον ενθουσιάσει οποιοσδήποτε είναι αρκετά γενναιόδωρος. Αρκεί να τον πάει σε υπέροχα δείπνα και να του αγοράσει προσεγμένα δώρα. Βέβαια, είναι γνωστό ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την αγάπη και την αφοσίωση που τόσο πολύ λαχταρά, όμως οι υλικές προσφορές δεν παύουν να είναι εξαιρετικά σημαντικές για αυτό το ζώδιο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσαρμοστικότητα

Οι Παρθένοι έχουν τη φήμη ότι είναι κάπως «κολλημένοι», με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο βέβαια, οπότε εάν κάποιος/α προσπαθήσει να τους σύρει έξω από την «περιοχή ασφαλείας» που έχουν φτιάξει για τον εαυτό τους, το πιο πιθανό είναι η μελλοντική σχέση τους να μην έχει μέλλον. Αυτός/ή που πραγματικά θα αγαπήσει αυτό το ζώδιο είναι το άτομο που θα προσαρμοστεί στους κανόνες που έχει θέσει, και δεν θα προσπαθήσει να τους αλλάξει ή να τους πολεμήσει. Όταν σέβεσαι τη ρουτίνα ενός Παρθένου, είναι σίγουρο ότι θα κερδίσεις την καρδιά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλοδοξία

Ως γνωστόν οι Αιγόκεροι είναι προσανατολισμένοι στους στόχους και την καριέρα τους. Επομένως οποιοδήποτε άτομο θελήσει να γίνει σύντροφός τους θα πρέπει να συμμερίζεται την επιθυμία τους να επιτύχουν και να αναρριχηθούν επαγγελματικά και κοινωνικά. Γενικά, ο Αιγόκερως δεν είναι ο τύπος που ερωτεύεται εύκολα (ποιος έχει χρόνο για αυτά άλλωστε;). Παρόλα αυτά, τείνει να ερωτεύεται εκείνα τα άτομα που είναι αξιόπιστα και μπορούν να του προσφέρουν σταθερότητα και ένα εντυπωσιακό… βιογραφικό! Για έναν Αιγόκερω τίποτα δεν είναι πιο σέξι από τη φιλοδοξία που πιθανόν να διαθέτει το υποψήφιο ταίρι του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved