Αυτά είναι τα ζώδια που θα σε αγαπήσουν παθιασμένα!

Θα σε διεκδικήσουν με πάθος

Αυτά είναι τα ζώδια που θα σε αγαπήσουν παθιασμένα!

Παρόλο που ο καθένας μπορεί να είναι παθιασμένος και αισθησιακός με τον δικό του τρόπο, ορισμένα ζώδια μοιάζουν να είναι εκ φύσεως παθιασμένα με τον έρωτα. Κάθε ζώδιο έχει τη δική του γλώσσα στην αισθησιακή έκφραση. Εκτός όμως από το ζώδιο, η θέση της Αφροδίτης και του Άρη στον αστρολογικό χάρτη ενός ατόμου μπορεί επίσης να υποδηλώνει τι τον έλκει και πως εκφράζει το πάθος του στον έρωτα.

Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια θεωρούνται πιο παθιασμένα, αλλά μην ξεχνάς το εξής: Αν και το πάθος είναι έμφυτο σε αυτά τα ζώδια χάρη στα εγγενή αστρολογικά χαρακτηριστικά τους, ο καθένας μπορεί να εντυπωσιάσει τον/την σύντροφό του και να γίνει πιο αισθησιακός με λίγη επιπλέον προσπάθεια.

ΚΡΙΟΣ

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός έχει την έμφυτη ικανότητα να εκπέμπει πολλή ενέργεια. Επιπλέον, κυβερνάται από τον Άρη, τον κόκκινο πλανήτη που μπορεί να δημιουργήσει πλεόνασμα πάθους.

Η εκρηκτική φύση αυτού του ζωδίου δείχνει ότι δεν είναι πάντα πρόθυμο να «βολευτεί» με κάποιον/α, τουλάχιστον όχι αμέσως. Ωστόσο, του αρέσει να κάνει τον/την σύντροφό του χαρούμενο/η. Για αυτό, μπορεί να γίνει πολύ ρομαντικός όταν αναζητά τον έρωτα. Είναι το άτομο που συνηθίζει να προσφέρει δώρα ή προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον/την σύντροφό του με κάτι εκπληκτικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ίσως το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι ζώδιο της γης, που δηλώνει έναν βαθύ αισθησιασμό και επικεντρώνεται στη σωματική επαφή και στις αισθήσεις. Είναι επίσης ένα σταθερό ζώδιο, κάτι που δείχνει την τάση του για τακτοποίηση και βόλεμα μέσα σε μια σχέση.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνει τη φλόγα να σβήσει. Μπορεί να μπει σε μια σχέση σιγά σιγά, αλλά, μόλις δεσμευτεί, είναι σε θέση να κρατήσει ζωντανό το πάθος. Του αρέσει να φτιάχνει τη διάθεση και την ατμόσφαιρα με μουσική, μασάζ και χάδια.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΖΥΓΟΣ

Η φύση του Ζυγού τον κάνει να είναι παθιασμένος σύντροφος, χωρίς να καταβάλει την παραμικρή προσπάθεια. Καθώς κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη των σχέσεων, έχει την τάση να αγαπά την ιδέα του να είναι ερωτευμένος. Οι σχέσεις του γενικά με τους άλλους αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα για τον Ζυγό.

Επίσης, είναι το ζώδιο που λατρεύει να κακομαθαίνει τον/την σύντροφό του και είναι οπαδός των αναπάντεχων ραντεβού. Μπορεί να εκπλήξει το ταίρι του με δώρα, λουλούδια ή ρομαντικές εξόδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το ζώδιο ίσως είναι γνωστό ως το πιο παθιασμένο του ζωδιακού κύκλου. Και υπάρχει λόγος για αυτό. Η έντονη και άγρια φύση του οφείλεται στη σύνδεσή του με τον Άρη και τον Πλούτωνα, δύο πλανήτες που κατεξοχήν συνδέονται με το πάθος.

Αυτό που ψάχνει απελπισμένα ο Σκορπιός είναι το βάθος στις σχέσεις και μάλλον ενδιαφέρεται για τη μονιμότητα παρά για περιπέτειες της μιας βραδιάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι περιποιητικός εραστής και κάνει όμορφες δηλώσεις αγάπης. Του αρέσουν οι βαθιές συζητήσεις και διαθέτει αυτό που λέμε «χάρισμα», το οποίο αποτελεί μια πολύ ελκυστική ιδιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα προσγειωμένο ζώδιο, το οποίο όμως μπορεί να γίνει πολύ αισθησιακό όταν βρίσκεται με τον/την σύντροφό του, ειδικά εάν έχει βρει το κατάλληλο άτομο. Ίσως να είναι αρκετά απαιτητικός, αλλά μόλις βρει έναν/μια σύντροφο που πληροί τα υψηλά του πρότυπα, μπορεί να κάνει πολλά και εκπληκτικά πράγματα για αυτό το άτομο.

Ο Αιγόκερως λατρεύει τα δώρα, ιδιαίτερα τα ακριβά δώρα. Είναι το ζώδιο που τις περισσότερες φορές είναι περήφανο για τα επιτεύγματα και την κοινωνική του επιτυχία και θα μπει στον πειρασμό να εντυπωσιάσει έναν πιθανό εραστή ή ερωμένη. Να του προσφέρει, δηλαδή, ακριβά πράγματα, δηλώνοντας έτσι ότι θέλει το ταίρι του να έχει την ίδια κοινωνική αξία με τον ίδιο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved