Τα τρία ζώδια που θα χώριζαν για να τα ξαναφτιάξουν με πρώην

Θα σε άφηναν στα κρύα του λουτρού!

Τα τρία ζώδια που θα χώριζαν για να τα ξαναφτιάξουν με πρώην

Και θα το έκαναν με μεγάλη ευκολία για να επιστρέψουν στην αγκαλιά ενός πρώην έρωτά τους, αν εκείνος/η επέστρεφε και πάλι στη ζωή τους. Θα τίναζαν την δική σας σχέση στον αέρα και δεν θα τα ένοιαζε κάστανο, αν ήταν και γάμος με παιδία και μια ολόκληρη ζωή στημένη και… τακτοποιημένη. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος χρειάζεται αρκετό καιρό για να επουλώσει τις πληγές του από μια παρελθοντική και αποτυχημένη σχέση. Και αυτό γιατί πολύ απλά δεν ξέρει πώς να συνηθίσει να ζει, χωρίς το οικείο, για εκείνον, πρόσωπο αυτό. Άλλωστε, ήταν το άτομο που εμπιστεύτηκε, στο οποίο ανοίχτηκε και του έδωσε τα πάντα. Όλα αυτά τα συναισθήματα που νιώθει μπορεί να του κάνουν κακό στις επόμενες σχέσεις που θα κάνει. Και για να τα λέμε όλα, αν εμφανιστεί ξανά στο παρόν του ένας/μια πρώην του, τότε δε θα διστάσει να χωρίσει από την σχέση που έχει τώρα και να επιστρέψει σε εκείνον/η με τον/την οποίο/α ένιωθε τόσο καλά και άνετα και είχε δεθεί περισσότερο.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλοι ξέρουμε το μεγάλο κόλλημα που έχει ο Καρκίνος με το παρελθόν του. Μπορεί να μείνει για πάντα εκεί ,σκαλωμένος και να μην προχωράει βήμα μπροστά. Κρατάει υλικά ενθύμια από τις σχέσεις που είχε παλιότερα, αλλά και όλες τις αναμνήσεις. Δεν μπορεί να αποχωριστεί τίποτα, ούτε φυσικά να ξεχάσει. Και το θέμα με τον Καρκίνο είναι ότι πάντα θα πιστεύει ότι οι προηγούμενες σχέσεις του ήταν καλύτερες από αυτή που έχει τώρα. Έτσι, αν ένας/μια πρώην αποφάσιζε να ξαναμπεί στη ζωή του και να τον διεκδικήσει, τότε εκείνος με μεγάλη ευκολία θα έλεγε το «ναι» για μια επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Το θέμα με τον Ζυγό είναι το εξής: Αρχικά να πούμε ότι δεν τσακώνεται ποτέ και σπάνια χωρίζει… «σφαγμένος». Προσπαθεί, ακόμα και στον χωρισμό, να παραμένει φίλος με τον/την πρώην του. Επίσης, ο Ζυγός ξεχνάει εύκολα. Όταν περάσει αρκετός καιρός από έναν χωρισμό, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει ξεχάσει ό,τι κακό είχε συμβεί τότε και θα έχει κρατήσει τις καλές αναμνήσεις που έχει από τον άνθρωπο εκείνον. Αν λοιπόν ένας/μια πρώην επιστρέψει στην ζωή του -ενώ ο Ζυγός έχει ήδη σχέση- και είναι ένα άτομο που θυμάται με τον καλύτερο τρόπο, τότε δε θα δίσταζε να χωρίσει και να επιστρέψει στον παρελθοντικό του έρωτα, για να τον αναβιώσει και να ξαναζήσει εκείνες τις μοναδικές στιγμές που έχει χαραγμένες στο μυαλό του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved