Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, έτσι θα βελτιώσεις την τεχνική σου στο φλερτ!

Η πιο πετυχημένη συμβουλή για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, έτσι θα βελτιώσεις την τεχνική σου στο φλερτ!

Το φλερτ είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί κάποιος να προσελκύσει ένα πρόσωπο το οποίο «έχει βάλει στο μάτι», επειδή για κάποιον, άγνωστο, λόγο κάνει την καρδιά του να χτυπάει πιο δυνατά και κρατάει το σώμα του σε εγρήγορση.

Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης όταν επιθυμεί σφοδρά κάποιο άτομο και θέλει να το κατακτήσει. Με βάση την ιδιοσυγκρασία και τις ιδιαιτερότητες κάθε ζωδίου, παρακάτω θα διαβάσεις την καλύτερη συμβουλή για τα ζώδια της γης, που θα τα βοηθήσει να βελτιώσουν τόσο την ικανότητα όσο και την τεχνική τους στην διαδικασία κατάκτησης του αντικείμενου του πόθου τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ως ζώδιο της γης, είσαι εξαιρετικά προσγειωμένος. Συνηθίζεις να χρησιμοποιείς την γλώσσα του σώματος για να εκφράσεις τον ερωτισμό σου και να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου. σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βεβαιωθείς ότι χρησιμοποιείς το αισθησιακό σου άγγιγμα.

Απλώς, θυμήσου ότι το άγγιγμα ή η γενικότερα η σωματική επαφή στο φλερτ λειτουργεί καλύτερα με τις γυναίκες, αφού οι άντρες είναι πιο εύκολο να βρεθούν σε μια… άβολη κατάσταση, αν δεν προσέξουν πώς χρησιμοποιούν τα χέρια τους!

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να σιγουρευτείς ότι κινείσαι μέσα στα πλαίσια της συναίνεσης από την άλλη πλευρά.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είσαι ένα άτομο που ξεχωρίζει με την σεμνή και εκλεπτυσμένη προσωπικότητά σου. Έχεις την τάση να είσαι ντροπαλός, κάτι που σίγουρα θα παρασύρει πολλούς να εξερευνήσουν την ατμόσφαιρα της κρυμμένης, εξωτικής φύσης σου.

Όπως και να έχει, καλό είναι να αποφύγεις την συνήθειά σου να φοράς όλα αυτά τα τυπικά αγαπημένα σου χρώματα, όπως μπεζ, λαδί και καφετί. Πρόσθεσε λίγο κόκκινο ή κάποιο άλλο έντονο χρώμα στις επιλογές σου, είτε σε κραγιόν, είτε σε αξεσουάρ ή ακόμα κι ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα, στο οποίο μπορείς να επέμβεις, προσθέτοντας τις δικές σου προσωπικές πινελιές.

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις με τις ικανότητές σου στο φλερτ, θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο λαμπερός και αρκετά πιο τολμηρός!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι πολύ πιθανό ακόμα και ιδέα του να φλερτάρεις σκοπίμως και προμελετημένα σε ένα ραντεβού να σε βγάζει εντελώς έξω από τα νερά σου. Είσαι μάλλον υπερβολικά προσεκτικός με τον έρωτα και την αγάπη, ενώ από την άλλη, είσαι πολύ αργός στο να ανοιχτείς σε κάποιο άλλο άτομο.

Αποφάσισε να χαμογελάς πιο συχνά και εξασκήσου στην επαφή με τα μάτια, καθώς αυτές είναι δύο τεχνικές που μπορούν να μετατρέψουν το χειρότερο και πιο ανιαρό ραντεβού σε πολύ ελκυστικό!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο ανεύθυνα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Γιατί δεν είσαι έτοιμος για σχέση, με βάση το ζώδιό σου

Τα 3 ζώδια που μπορείς να γνωρίσεις άφοβα στους γονείς σου!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved