Γιατί δεν είσαι έτοιμος για σχέση, με βάση το ζώδιό σου

Γιατί τα ζώδια δεν θέλουν να εμπλακούν σε μακροχρόνιες σχέσεις;

Γιατί δεν είσαι έτοιμος για σχέση, με βάση το ζώδιό σου

Οι σχέσεις μεταξύ δύο ατόμων δημιουργούνται, μετά από κάποια ραντεβού στα οποία φάνηκε ξεκάθαρα ότι, όχι μόνο απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά θα ήθελαν να ανακαλύψουν ακόμα περισσότερα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους και να είναι όλο και πιο συχνά μαζί.

Άλλες σχέσεις πάλι «σβήνουν» πριν καν ξεκινήσουν, αφού συνήθως το ένα από τα ενδιαφερόμενα μέλη δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί σε μια σχέση που θα σήμαινε μεγαλύτερη δέσμευση και υποχρεώσεις στη ζωή του. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, είτε γιατί δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, είτε επειδή το άλλο άτομο δεν του διασφαλίζει ότι στο εξής θα ισχύουν κάποιες βασικές συνθήκες που θεωρεί πολύ σημαντικές.

Παρακάτω θα διαβάσεις για ποιον λόγο το κάθε ζώδιο μπορεί να αποφεύγει να εμπλακεί σε σχέση μαζί σου, ώστε αν σου τύχει, να ξέρεις πόσο σημαντικός είναι αυτός ο λόγος για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε να αποφεύγει με πείσμα την ανάπτυξη μιας δεσμευτικής σχέσης.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός μπορεί να μην θέλει να δεσμευτεί αν νιώσει πιεσμένος. Μπορεί να μην το περιμένεις, αλλά αν ένας Κριός αισθάνεται ότι κάτι δεν είναι δική του ιδέα, πιθανότατα θα αντισταθεί. Θα έρθει κοντά σου όταν είναι έτοιμος, αλλά ούτε ένα δευτερόλεπτο νωρίτερα.

Ο Κριός θα σε αγαπήσει με όλη του την καρδιά, καθώς είναι αρκετά εκδηλωτικός, διασκεδαστικός και δραστήριος. Αλλά αυτό που δεν θέλει να ξέρεις είναι ότι διακρίνεται επίσης από κάποια συστολή, είναι δηλαδή συναισθηματικά ντροπαλός. Ίσως να μην του φαίνεται γιατί είναι πνευματώδης και έχει φιλική συμπεριφορά. Απλώς, χρειάζεται λίγο χρόνο μόνος του, ώστε, κατά τη διάρκεια της απομόνωσής του, να μπορέσει να επεξεργαστεί τις σκέψεις του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος προσφέρει δύναμη σε μια σχέση, αλλά αυτό δεν αποκλείει το να είναι κάπως ανασφαλής.

Θα χρειαστεί έναν σύντροφο με τον οποίο να νιώθει τη σιγουριά ότι θα παραμείνει μαζί του σε βάθος χρόνου, ενώ παράλληλα θα δείχνει κατανόηση και ευαισθησία απέναντι στα συναισθήματά του. Αν δεν νιώσει σιγουριά ότι το πιθανό μελλοντικό του ταίρι μπορεί να του προσφέρει τα ανωτέρω, μπορεί να κάνει πίσω.

Θέλει να έχει σταθερότητα στη ζωή του και αν βεβαιωθεί ότι την έχει, πιθανότατα θα νιώσει έτοιμος να αλλάξει την κατάσταση και να προχωρήσει τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος μπορεί να μοιάζει με το πιο γλυκό και ενδιαφέρον άτομο που γνώρισες ποτέ, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι έχει και μια άλλη πλευρά, κάπως πιο σκοτεινή.

Όπως είναι γνωστό ο Δίδυμος δυσκολεύεται με τις δεσμεύσεις επειδή πάντα ανησυχεί ότι η αγάπη που ζει δεν είναι η αληθινή. Σκέφτεται ότι κάτι καλύτερο υπάρχει στον ορίζοντα, εκεί δίπλα του, και όπου νάναι θα το ανακαλύψει. Επίσης, δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στις προσφερόμενες επιλογές και φοβάται βαθιά μήπως παγιδευτεί.

Εφόσον βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση, είναι πολύ πιθανό να γίνει μάλλον αδιάφορος, ακόμα και αγενής, ή να τραβάει τους ανθρώπους κοντά του και μετά να τους διώχνει μακριά του, ακολουθώντας αυτήν την τακτική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ικανός να περιμένει έως ότου οι επιλογές του κινδυνέψουν να αποδυναμωθούν εντελώς, πριν αποφασίσει να δεσμευτεί σε μια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι, και όταν νιώσουν συναισθήματα αγάπης και φροντίδας για κάποιο άτομο, μπορεί να φοβηθούν ότι θα πληγωθούν.

Ο Καρκίνος θέλει να νιώθει προστατευμένος και ασφαλής πριν δώσει μια σοβαρή υπόσχεση για το μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά είναι διστακτικός στο να συνάψει μια σοβαρή σχέση.

Μπορεί να χρειάζεται έξτρα χρόνο για να σε γνωρίσει καλύτερα. Δώσε του χρόνο για να αποκτήσει ένα επίπεδο άνεσης όπου θα αισθάνεται ασφαλής. Το να είστε πρώτα φίλοι, ίσως για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένας καλός τρόπος να του δημιουργήσεις μια αίσθηση εξοικείωσης με την ενέργειά σου.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΛΕΩΝ

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Λέων, είναι διασκεδαστικός, φιλόξενος, γενναιόδωρος και ταλαντούχος.

Μπορεί να του πάρει πολύ καιρό για να νιώσει άνετα και να δώσει μια υπόσχεση, αλλά, όταν το κάνει, θα είναι με όλη του την καρδιά. Αυτό το ζώδιο έχει ανάγκη από έναν σύντροφο που να τον εμπνέει και να δίνει ώθηση στη δημιουργική του φύση.

Είναι γεμάτος πάθος, αλλά νοιάζεται και για τους άλλους. Οπότε, ακόμα αν δεν αισθάνεται έτοιμος για δέσμευση, θα συνεχίσει να είναι ευγενικός μαζί σου και να σε φλερτάρει, κάτι που μπορεί πράγματι να σε μπερδέψει. Αυτό συμβαίνει επειδή θέλει πραγματικά όλοι να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι. Και κυρίως να μην είναι ο ίδιος η αιτία της στενοχώριας τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος μπορεί να κάνει πίσω, αν νιώσει ότι δεν εκτιμάται ο τρόπος που εκφράζει την αγάπη και το ενδιαφέρον του.

Κοπιάζει πολύ για να εκφράσει την αγάπη του ανοιχτά, και οι εκδηλώσεις αγάπης μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές από των άλλων ζωδίων. Για παράδειγμα, μπορεί να εκφράζεται με το να εκτελεί διάφορες εργασίες για το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει.

Το να μιλά για τα συναισθήματά του είναι μάλλον δύσκολο. Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι γήινοι και το να δείξουν τα συναισθήματά τους είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μάλλον φυσικά ή σωματικά, παρά με τα λόγια.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός συχνά είναι άστατος. Μπορεί να μη θέλει να δεσμευτεί επειδή τα πράγματα στο μυαλό του δεν είναι αρκετά τέλεια ή και καθόλου.

Του αρέσουν οι καταστάσεις που παρουσιάζονται με ομορφιά και ευγένεια. Αν όμως τα πράγματα εξελιχθούν άβολα με οποιονδήποτε τρόπο και δεν καταφέρει να τα ισορροπήσει, δεν πρόκειται να προχωρήσει παρακάτω στη σχέση. Μπορεί να νιώσει τόσο ανήμπορος να αντιμετωπίσει την κατάσταση, σε σημείο να δυσκολεύεται να λειτουργήσει στοιχειωδώς.

Όταν δεν ξέρει που βρίσκεται μέσα σε μια σχέση, είναι πιθανό να γίνει ιδιαίτερα εριστικός, αν προσπαθήσεις να εμβαθύνεις στο πως νιώθει. Σε περίπτωση πάντως που «έχει χάσει τη μπάλα» στο να καθορίσει μια σχέση, θα χρειαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω και να δει τα πράγματα με πιο ανάλαφρη ματιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός μπορεί να είναι απρόθυμος να δεσμευτεί αν πιστεύει ότι το υποψήφιο ταίρι του μπορεί να είναι λίγο άστατο, αναποφάσιστο ή να… παίζει το μάτι του γύρω-γύρω.

Ο άντρας Σκορπιός θέλει την απόλυτη αφοσίωση και δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από έναν σύντροφο που θα τον λατρεύει. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν δίνει υποσχέσεις τις τηρεί, οπότε θέλει το ίδιο και από το ταίρι του.

Η λέξη εμπιστοσύνη είναι το κλειδί με αυτό το ζώδιο. Έχει πολύ πάθος και εξαιρετική σφοδρότητα στα συναισθήματά του για να σου προσφέρει. Και δεν θέλει με τίποτα όλα αυτά να πάνε στον βρόντο!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης μπορεί απλά να θέλει να κάνει διάφορες γνωριμίες, χωρίς να δεσμεύεται με καμία.

Το πιο συχνό με αυτό το ζώδιο είναι να βρίσκεται διαρκώς σε μια κατάσταση στην οποία βιώνει αχόρταγα τις εμπειρίες που του προσφέρει η ζωή. Με άλλα λόγια, ίσως να μη σου δώσει ποτέ καμία υπόσχεση για κάτι παραπάνω.

Αυτό που θέλει είναι να εξερευνήσει και να απολαύσει τις πολλές και ποικίλες εμπειρίες του και μάλλον θα είναι απόλυτα πρόθυμος να σου το πει αν τον ρωτήσεις. Είναι όμως και ένας τολμηρός άνθρωπος, οπότε να είσαι προετοιμασμένη για την αλήθεια του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άντρας Αιγόκερως μπορεί να έχει την πιο προσγειωμένη φύση απ’ όλα τα ζώδια. Πολύ απλά, αν δεν αισθάνεται ότι η σχέση σας θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, τότε το μυαλό του είναι ήδη… μακριά.

Αναζητά πρακτικές αιτίες και λύσεις σε όλα και πάντα επιθυμεί να υπάρχει ένα ισχυρό και σταθερό κέρδος. Η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης για αυτόν. Και θέλει αυτή η εμπιστοσύνη να ισχύει σε όλους τους τομείς, πρακτικούς και ερωτικούς, ώστε να παρέχεται η επιθυμητή ασφάλεια.

Ο Αιγόκερως δεν είναι το άτομο που θα κάνει ξαφνικές αλλαγές και αψυχολόγητες ενέργειες, οπότε μην περιμένεις γρήγορη αλλαγή, εκτός αν συμβεί κάτι συγκλονιστικό που θα ανατρέψει την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος το πιο πιθανό είναι να μην εκφράζει τα συναισθήματά του με ιδιαίτερη προθυμία.

Αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να τον πιέσεις, καθώς θα προκαλέσεις το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιζητάς. Φυσικά, κανένας δεν θέλει να εξαναγκάζεται να κάνει κάτι με το οποίο δεν νιώθει άνετα, και ο Υδροχόος το καταλαβαίνει αυτό και το νιώθει πολύ πιο έντονα από τα άλλα ζώδια.

Εάν δεν ενδιαφέρεται να επιδιώξει κάτι σοβαρό μαζί σου, θα αποκλείσει οτιδήποτε μπορεί να οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι πιθανόν σε αυτήν την περίπτωση να «κλείσει» σαν στρείδι. Μπορεί επίσης να νιώσεις ότι είναι ψυχρός και αποσυρμένος στον κόσμο του, ειδικά κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με συζητήσεις συναισθηματικού περιεχομένου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν τυχόν συμβεί και ένας Ιχθύς αποφεύγει να συνάψει μια σχέση, σημαίνει ότι τα συναισθήματά του δεν έχουν ακόμα αρκετό βάθος. Αυτό το ζώδιο θα περιμένει να νιώσει βαθιά αγάπη για ένα άλλο άτομο, πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε μια σοβαρή δέσμευση.

Αν για παράδειγμα, έχει ακόμα μέσα του συναισθήματα που δεν έχουν παρέλθει ούτε διευκρινιστεί από μια περασμένη σχέση, το πιο πιθανό είναι να κάνει πίσω... πριν προχωρήσει μπροστά. Επιπλέον, «παίζει» το ενδεχόμενο να κρατάει ακόμα επαφή με την πρώην σχέση του.

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved