Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Ιδού ο λόγος που μισούν τους χωρισμούς!

Αποκλείεται να μην νιώθεις δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής σου που τελείωσε οριστικά

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Ιδού ο λόγος που μισούν τους χωρισμούς!

Κανένα ζώδιο, ούτε καν ο επιθετικός Κριός ή ο ανεξάρτητος Υδροχόος, δεν απολαμβάνει ποτέ έναν χωρισμό. Ακόμα και οι χωρισμοί που τελειώνουν κάτω από τις πιο φιλικές και εγκάρδιες συνθήκες μπορεί να είναι οδυνηροί.

Αν και είναι πολύ συνηθισμένο, μετά από ένα χωρισμό, να νιώθει κάποιος θλίψη ή θυμό, δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε φοβούνται τα ίδια πράγματα όταν τελειώνει μια σχέση. Στην περίπτωση πάντως, που θα δεις ένα άτομο το οποίο χώρισε πρόσφατα να είναι υπερβολικά χαρούμενο, πρέπει να ξέρεις ότι κάπου «το παίζει». Αποκλείεται να μην νιώθει δυσαρέσκεια ή νοσταλγία για ένα κομμάτι της ζωής του που τελείωσε οριστικά.

Όλοι οι άνθρωποι και συνεπώς όλα τα ζώδια έχουν κάποιο λόγο να μισούν τον χωρισμό και τα συναισθήματα που τους αφήνει. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις για ποιο λόγο μισούν τους χωρισμούς στα ζώδια του αέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το ζώδιο συμβολίζεται από ένα ζευγάρι διδύμων, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για μια κοινωνική πεταλούδα που συχνά αντιμετωπίζει δυο ανταγωνιστικά αφηγήματα στο μυαλό του. Σε μια κατάσταση χωρισμού, η ελαφριά πλευρά του είναι πιθανό να αποστασιοποιηθεί από τον πόνο και να προσποιηθεί ότι όλα είναι εντάξει, ενώ η συναισθηματική του πλευρά έχει τη δυνατότητα να μηρυκάζει την κατάσταση σε σημείο εμμονής.

Οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη ότι σπεύδουν να θεραπεύσουν την καρδιά τους που ράγισε, συνδεόμενοι αμέσως με κάποιο άλλο άτομο, αλλά σίγουρα αυτή η λύση δεν είναι η μόνη τους επιλογή. Δεν είναι τόσο αναίσθητοι ή αδιάφοροι, όσο μπορεί να δείχνουν. Η απώλεια του «κολλητού» τους με τον οποίο/α μοιράζονταν κάθε ενδιαφέρουσα στιγμή της ζωής τους, είναι πραγματικά επώδυνη. Μισούν το ότι έμειναν μόνοι και σε πρώτη φάση θεωρούν δύσκολο να ανακάμψουν.

Δίδυμε, το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου αμέσως μετά από έναν χωρισμό, είναι να πάρεις μερικές βαθιές ανάσες, να ανάψεις μερικά κεριά και να θρηνήσεις πραγματικά τη σχέση που έχασες. Στη συνέχεια, όταν νιώσεις έτοιμος, θα μπορείς να αφήσεις πίσω σου τον πόνο και να προχωρήσεις μπροστά με όσο το δυνατό πιο υγιή τρόπο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ισορροπίας και αντιπροσωπεύεται από μια ζυγαριά που συμβολίζει την αρμονία. Αυτό σημαίνει ότι αγαπάει τη συνεργασία, τη συνύπαρξη, τη σύζευξη και γενικά ό,τι έχει μπροστά τη λέξη… συν. Αν και οι Ζυγοί τείνουν να είναι «ραντεβουδάκηδες», όταν μια σχέση τους σοβαρέψει, γίνονται πραγματικά αφοσιωμένοι σύντροφοι. Όταν όμως έρθει η ώρα να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό τους, μπορεί να νιώσουν ότι ο κόσμος γύρισε ανάποδα.

Το χειρότερο για έναν Ζυγό όταν χωρίζει είναι ότι χάνει την αίσθηση της ισορροπίας του. Είναι ένα ζώδιο που λειτουργεί αισθητηριακά, δηλαδή μέσω των αισθήσεων, των εικόνων και των παραστάσεων. Έτσι, ο καλύτερος τρόπος για να ανταπεξέλθει στον αποχωρισμό είναι να απαλλαγεί από τα πράγματα που του θυμίζουν τον/την πρώην. Κάρτες, δωράκια, φωτογραφίες, ρούχα, μηνύματα, τα πάντα.

Ζυγέ, πέταξε αμέσως το μπλουζάκι που «δανείστηκες» από το ταίρι σου και ποτέ δεν σκόπευες να του το επιστρέψεις. Γράψε ποιήματα, ζωγράφισε έναν πίνακα που θα απεικονίζει την απώλειά σου. Μετά, αφού θα έχεις εκδηλώσει τον πόνο σου δημιουργικά, φόρεσε το πιο χαριτωμένο σου συνολάκι και βγες πάλι έξω στον κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι μπορεί να φαίνονται ήρεμοι και συγκρατημένοι μετά από έναν χωρισμό, αλλά μάλλον αισθάνονται χειρότερα από ότι αφήνουν να φανεί. Όταν περνούν φάση αποχωρισμού, μπορεί να είναι αποστασιοποιημένοι και δύσκολα να το καταλάβουν, κυριευμένοι από το άγχος της κατάστασής τους. Ο Υδροχόος έχει την τάση να βιώνει τον πόνο του χωρισμού με έναν έντονα ενστικτώδη τρόπο: το φυσικό του σώμα ανταποκρίνεται περισσότερο από την καρδιά ή το κεφάλι του. Δυσκολεύεται να συγκρατήσει τη νευρική του ενέργεια, την οποία συνήθως διοχετεύει σε εργασίες και δραστηριότητες που προσφέρει στον εαυτό του ως περισπασμό.

Υδροχόε, αν και μπορεί να σου ακούγεται αντιπαραγωγικό, το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να σταματήσεις να κινείσαι. Κόψε ταχύτητα, κάνε έναν απολογισμό του που βρίσκεσαι και πόσο μακριά έχεις φτάσει. Συντονίσου στα συναισθήματα από τα οποία παραδοσιακά αποχωρίζεσαι και προκάλεσε τον εαυτό σου να νιώσει αυτά που αισθάνεσαι. Στη συνέχεια, μπορείς να επιστρέψεις σε οποιοδήποτε παζλ ή πολύπλοκο έργο έκανες – αυτήν τη φορά με ανανεωμένη την αίσθηση της εσωτερικής γαλήνης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved